Kõik lahendamatud probleemid on teadvustatud ja välja öeldud, ei ole mingeid salajasi teadvustamata probleeme. Aga see ei ole midagi aidanud, seega su teooria ei ole päris õige.Ei tea kas inimestel kes tunnevad ennast kogu aeg nagu tuimana on tegelt mingid lahendamata küsimused, millest nad pole ise üldse teadlikudki, milles probleem. Sest pole julgenud endale oma küsimusi veel ise üldse teadvustadagi, sest nt kardavad, et need on lahendamatud ja midagi pole niikuinii parata. Minu meelest on ka "lahendamatuid" probleeme parem märgata ja teadvustada, sest kui isegi pole võimalik lahendada, on ikka parem kui on vähemalt endal teada, mis häirib vōi on ebaõiglane vms.
Antidepressandid
-
Külaline
-
vetarasool
- Kontakt:
Ma võtan nüüd üldse loodulikku vahendit (Restilen - https://tonzes.com/restilen.htm ) depressiooni vastu ja sellest on siiani suur abi olnud. Aitab mulle kallitest tablettidest ja jubedatest kõrvalmõjudest, sest ma tahan elada mitte hädapärast funktsioneerida.
Viimati muutis vetarasool, 08 Mai 2026 15:59, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Siin on kõik täiesti õigesti välja toodud. AD aitavad ainult osasid inimesi ja isegi nende puhul ei teata, mis asi see täpselt mõjub. Samas on palju inimesi, kellel on väga keeruline end nendest võõrutada, kahetsevad, et ülepea kunagi proovima hakkasid.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2025 11:28 "tegelikult ei tahaks neid mürke üldse võtta enam" - aga miks sa peaksid? Kui sa juba ise ka ütled, et ei tahaks neid "mürke" võtta, ehk proovid teistmoodi? Mida sa veel proovinud oled peale AD? Teraapia? Millised eluviisid sul on. Kas sa saad magada. Kas liigud värskes õhus? D -vitamiini tase? Jne jne jne. AD põhimõtteliselt toimivad sama hästi kui platseebo enamike depressiooni juhtumite puhul. Näiteks SSRI-de toime pole kunagi korrektselt kliinilistes katsetes tõestatud, kuna kogu serotoniini teooria pole leidnud kinnitust. Seda enam, et ei ole ÜHTE ainsat neurotransmitterit, mis depressiooni kas tekitaks või mõjutaks. Depressioon on nii kompleksne ja paljud faktorid mõjutavad - ei saati olla loogiline, et lihtsalt mingit tabletti võttes saab sellest "üle" (jätkates ebatervislikku elu, töötades nt ebameeldival töökohal, elades õnnetus suhtes jne jne jne, mitte et see sinu puhul üldse kehtiks. Lihtsalt, et illustreerida).
Tõenäoliselt tekitab depressiivseid tundeid mingid muutused ajukeemias, aga selles võib olla osaline nii epigeneetika, kui ka mingi X sündmus. Kõik, mida läbi elame, jätab keemilise jälje ajju. Ja kindlasti on ühed inimesed loomult rõõmsameelsemad, kui teised, nii õnnes kui õnnetuses.
Ma mõtlen, et kui oleks mingi töölaager, kus vara aiatööle ja vara voodi, grupp toredaid inimesi, ei mingit tehnikat, peale teleri ja õhtul vajud väsinult voodisse....ehk tekiks rõõm juba sellest, kui pääseb telerist seepi vaatama. Ja millist rõõmu siis valmistaks koju pääsemisel oma elu...
-
Külaline
Mul oli väga hull nädal, täiesti mitte minust sõltivad olukorrad, inimesed ja häirivad teemad. Vajasin taastumist, olin väsinud ja deprekas.
Ad peal pole kunagi olnud, aga seljavalust tulenevalt võtsin mõned päevad Ibuprofeni ja kolmandast päevast alates tuli vaimselt tuntavalt nii hea, kindel tunne tagasi. Mõtlesin, et googeldan korra, mis värk on siis selle Ibuprofeniga ja leidsin, et: Nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) such as ibuprofen have shown initial promise in producing antidepressant effects. This is perhaps due to these drugs being peroxisome proliferator-activated receptor gamma (PPARγ) agonists, in addition to their inhibition of cyclooxygenase enzymes.
the future, a new class of anti-inflammatory drugs could be used to treat depression, say University of Cambridge researchers.
Drugs such as aspirin and ibuprofen treat inflammation, the body’s immune response to infections or pathogens. During an inflammatory response, immune cells flood the bloodstream with proteins known as cytokines.
Seda ma teadsin ka varem juba, et kui on murest süda ja hing haige, aitab ka Ibuprofen.
Ad peal pole kunagi olnud, aga seljavalust tulenevalt võtsin mõned päevad Ibuprofeni ja kolmandast päevast alates tuli vaimselt tuntavalt nii hea, kindel tunne tagasi. Mõtlesin, et googeldan korra, mis värk on siis selle Ibuprofeniga ja leidsin, et: Nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) such as ibuprofen have shown initial promise in producing antidepressant effects. This is perhaps due to these drugs being peroxisome proliferator-activated receptor gamma (PPARγ) agonists, in addition to their inhibition of cyclooxygenase enzymes.
the future, a new class of anti-inflammatory drugs could be used to treat depression, say University of Cambridge researchers.
Drugs such as aspirin and ibuprofen treat inflammation, the body’s immune response to infections or pathogens. During an inflammatory response, immune cells flood the bloodstream with proteins known as cytokines.
Seda ma teadsin ka varem juba, et kui on murest süda ja hing haige, aitab ka Ibuprofen.
-
Külaline
Mul on ka AD-d. Teen trenni ja jälgin, mida söön. Ei tõuse kaal. Ja tablettidest on abi, et seda teha suudaksin.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist