Kus poes on suhkur kõige odavam?
-
Külaline
Esimene kommentaar on ju selline: Palju te sööte seda suhkrut, et mõne sendi pärast nii palju otsimist ja vaeva? Mul kilone kott kestab aasta vähemalt, külalised panevad tee sisse seda, ise ei oska midagi temast teha.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:14Ta ju vastab eelnevale temale suunatud küsimusele. Keda ta suvaliselt halvustas ja maha tegi? Sinu kommentaar on küll tõesti 100% teemast väljas ja halvustav ka.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 20:35Vot see on täpselt tüüpiline näide, et teemasse midagi öelda ei ole ja lihtsalt on vaja teiste arutelu ja küsimusi suvaliselt halvustada ja maha teha. Kui see teema sinusse ei puutu, pole vaja kommenteerida ega isegi lugeda. Mina ka suhkrut eriti ei tarbi, aga saan aru, et on inimesi, kes teevad igasugu moose-hoidiseid, küpsetavad sageli jne.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 20:09
Maasikad söön värskelt, külmutatud ei meeldi. Kooki tõesti ei tee, miks peaks? Midagi väärtuslikku seal sees ei ole.
Olen nõus, et milleks sellised kommentaarid?
Mina ostan suhkrut tavaliselt 10kg ploki kaupa.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 09:24Esimene kommentaar on ju selline: Palju te sööte seda suhkrut, et mõne sendi pärast nii palju otsimist ja vaeva? Mul kilone kott kestab aasta vähemalt, külalised panevad tee sisse seda, ise ei oska midagi temast teha.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 19:14Ta ju vastab eelnevale temale suunatud küsimusele. Keda ta suvaliselt halvustas ja maha tegi? Sinu kommentaar on küll tõesti 100% teemast väljas ja halvustav ka.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 20:35
Vot see on täpselt tüüpiline näide, et teemasse midagi öelda ei ole ja lihtsalt on vaja teiste arutelu ja küsimusi suvaliselt halvustada ja maha teha. Kui see teema sinusse ei puutu, pole vaja kommenteerida ega isegi lugeda. Mina ka suhkrut eriti ei tarbi, aga saan aru, et on inimesi, kes teevad igasugu moose-hoidiseid, küpsetavad sageli jne.
Olen nõus, et milleks sellised kommentaarid?
Praegu on ka sissetegemiste aeg ja suhkrut kulub, mesinikest ei räägigi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Võidad kilo pealt 15 senti ja raiskad sellepeale 5 liitrit bensiini ja 2 tundi. Kui kooner saab veel olla? Äkki selle äämusliku koonerdamise tõttu naised ei püsigi?Tõutäkk kirjutas: ↑19 Juun 2024 19:05 Käisin Rapla poed läbi
Prisma 1,29
Selver 1,09
Maxima 1,05 kliendile
Coop 0,99
Rimis ei käinud
Lidl-t
ja Grossi toidupoode Raplas pole.
Käisin ennist Tallinnas, kui oleks saanud mingi poe kohta vihje, oleks sealt ostnud.
Mulle lihtsalt maitsevad purustatud metsmaasikad suhkruga saiale panduna. Võin seda süüa lõhkemiseni.
Aga idee poolest võiks olla mingi portaal. kus enamlevinud põhitoiduained oleks võrdlusena välja toodud, kaasa arvatud kampaaniahinnad.
Ega ma suhkru pärast ekstra Tallinnasse sõitma ei hakka. Siis käisin ma muu asja pärast.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 19:58Võidad kilo pealt 15 senti ja raiskad sellepeale 5 liitrit bensiini ja 2 tundi. Kui kooner saab veel olla? Äkki selle äämusliku koonerdamise tõttu naised ei püsigi?Tõutäkk kirjutas: ↑19 Juun 2024 19:05 Käisin Rapla poed läbi
Prisma 1,29
Selver 1,09
Maxima 1,05 kliendile
Coop 0,99
Rimis ei käinud
Lidl-t
ja Grossi toidupoode Raplas pole.
Käisin ennist Tallinnas, kui oleks saanud mingi poe kohta vihje, oleks sealt ostnud.
Mulle lihtsalt maitsevad purustatud metsmaasikad suhkruga saiale panduna. Võin seda süüa lõhkemiseni.
Aga idee poolest võiks olla mingi portaal. kus enamlevinud põhitoiduained oleks võrdlusena välja toodud, kaasa arvatud kampaaniahinnad.
Peale selle ei sõida mu auto bensiiniga vaid elektriga ( ja teine auto diisliga. Muide diiselkütust ostan ka hulgi, 2 tonni kaupa, sääst võrreldes jaehinnaga (ilma kliendiprogrammide soodustusteta) ca 200-300 eur. Ja elektriautosse läheb üldse praegu päevasel ajal tasuta päikeseelekter.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 1 külaline