Kui mikrolaineahi olemas, siis pole seda fritüüri vaja. Mikros saab ka kõike küpsetada, isegi kana ju.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 01:00Ma jätan mõned hetkel populaarsed tehnikauuendused vahele - ega neid kõiki järjest majapidamisse osta ei jõua ja pole põhjust, kui juba mõni on, mis pere vajadusi rahuldab.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 07:45Nüüd on järjest populaarsem fritüürahi. See ei võta palju elektrit ega aega.
Paari aasta pärast tuleb kindlasti mingi täiesti uus ja veel parem![]()
Kõrvitsa püresupp
-
Külaline
-
Külaline
Mikrot peetakse kahjulikuks. Kas see ka tõsi on, ei tea. Mul läks see mõned aastad tagasi katki ja uut ei ole ostnud ka. Kuumaõhuahi/airftyer(ehk kuumaõhufritüür) ajab asja ära ja lisaks tavaline ahi. Tänapäeval on aga ka uued ahjud tegelikult sama funktsiooniga(kui on pöördõhk). Ja palju tervislikum, kui õlifritüür.
-
Külaline
mikro ei ole kahjulikum kui su oma kiirgav nutitelefon. Nagunii leitakse peagi, et ka see fritüür on mingis mõttes kahjulik. Näiteks eralduv plast vmtGuest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:35 Mikrot peetakse kahjulikuks. Kas see ka tõsi on, ei tea. Mul läks see mõned aastad tagasi katki ja uut ei ole ostnud ka. Kuumaõhuahi/airftyer(ehk kuumaõhufritüür) ajab asja ära ja lisaks tavaline ahi. Tänapäeval on aga ka uued ahjud tegelikult sama funktsiooniga(kui on pöördõhk). Ja palju tervislikum, kui õlifritüür.
-
Külaline
seda nii täpselt ei teata, kui kasulik v kahjulik mikrolaineahi on, aga täiesti kindlasti ei ole selles tehtud toit kvaliteedilt ja maitselt samaväärne traditsioonilises ahjus/pliidil tehtuga.
Isegi kui on crisp-funktsioon, siis toidu konsistents on kuidagi... veider, imelik. Jahtub kiiresti.
Isegi kui on crisp-funktsioon, siis toidu konsistents on kuidagi... veider, imelik. Jahtub kiiresti.
-
Külaline
Eks jah, ole ka juba selle kohta infot, et võib kuff ohtlik olla. Et ülekuumenemisel eraldub sealt non-stick kopsikust õhku mürgiseid ühendeid.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:38mikro ei ole kahjulikum kui su oma kiirgav nutitelefon. Nagunii leitakse peagi, et ka see fritüür on mingis mõttes kahjulik. Näiteks eralduv plast vmtGuest kirjutas: ↑06 Nov 2025 09:35 Mikrot peetakse kahjulikuks. Kas see ka tõsi on, ei tea. Mul läks see mõned aastad tagasi katki ja uut ei ole ostnud ka. Kuumaõhuahi/airftyer(ehk kuumaõhufritüür) ajab asja ära ja lisaks tavaline ahi. Tänapäeval on aga ka uued ahjud tegelikult sama funktsiooniga(kui on pöördõhk). Ja palju tervislikum, kui õlifritüür.
Paljud asjad ongi vale kasutuse korral ohtlikud. Nii mikro(plastnõud), airfryes ja samas tavalises ahjus kui alumiiniumfoliot kasutad. Osad pannid ka pliidil(teflon) jne
Tänapäeval on kõik kahjulikud. Lõkke peal süüa teha vist on kõige autentsem
-
Külaline
Ole nüüd - suitsu on ju kahjulik sisse hingata ja saastab õhku!Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 11:06Tänapäeval on kõik kahjulikud. Lõkke peal süüa teha vist on kõige autentsem
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist