Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 20:21 Minu arust on nii, et sa oled seele teemas juba väga pikalt ja põhjalikult rääkinud, mida sa teed ja ei tee. Nüüd selleks, et su teema saaks siin edasi areneda, oleks vaja sul öelda, MIKS sa neid asju teed ja ei tee. Ehk siis et enda käitumise põhjused avaldada. Praegu on see teema ju täiesti jabur ja hambutu ja siia polegi enam midagi lisada.
Petmine või ei?
-
Külaline
-
Külaline
Mina teadsin, et mitte midagi ei räägita.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:38See ongi ju klassikalise petmise märkamine. Kui kaaslane räägib sulle teisest inimesest liiga palju, on tegemist petmisega. Iga inimene tajub selle piiri ära, kus rääkimine on juba liiast.
-
Külaline
Jah, kaks varianti. Kas ei räägita üldse või pööratakse kahtlaselt palju tähelepanu. Mõlemad samal levelil.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:41Mina teadsin, et mitte midagi ei räägita.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:38See ongi ju klassikalise petmise märkamine. Kui kaaslane räägib sulle teisest inimesest liiga palju, on tegemist petmisega. Iga inimene tajub selle piiri ära, kus rääkimine on juba liiast.
-
Külaline
Petmine on petmine, pole mingit vahet, kas keegi on haige või mitte. Nagu misasja?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:40Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 20:21 Minu arust on nii, et sa oled seele teemas juba väga pikalt ja põhjalikult rääkinud, mida sa teed ja ei tee. Nüüd selleks, et su teema saaks siin edasi areneda, oleks vaja sul öelda, MIKS sa neid asju teed ja ei tee. Ehk siis et enda käitumise põhjused avaldada. Praegu on see teema ju täiesti jabur ja hambutu ja siia polegi enam midagi lisada.
-
Külaline
Miks peaks teisest rääkima? Üldse ei mõista.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:46Jah, kaks varianti. Kas ei räägita üldse või pööratakse kahtlaselt palju tähelepanu. Mõlemad samal levelil.
Tehakse seda ju saladuskatte all.
-
Külaline
See on üks liik petjaid, kes ei adu. On nn ausad, sellega ei ärata tähelepanu, aga kuna tegelikult petavad, seega panevad üle. Veider, et sa pole sellest kuulnud. See on üks põhitõdesid. Kui üks nimi hakkab figureerima, siis on see ohumärk.
-
Külaline
Selleks ei tohikski üldse midagi rääkida. Muidu tuleb välja.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:52Kui üks nimi hakkab figureerima, siis on see ohumärk.
-
Külaline
Justnimelt! See on jälgede segamine! Hämamine!Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:52See on üks liik petjaid, kes ei adu. On nn ausad, sellega ei ärata tähelepanu, aga kuna tegelikult petavad, seega panevad üle. Veider, et sa pole sellest kuulnud. See on üks põhitõdesid. Kui üks nimi hakkab figureerima, siis on see ohumärk.
-
Külaline
Hämada on äkki siis vaja kui midagi juba kahtlustatakse.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 22:20Justnimelt! See on jälgede segamine! Hämamine!
-
Külaline
Samas, kui sa oled inimesest sisse võetud ja veedad temaga palju aega, liigud temaga koos, siis on tõenäoline, et mõni tuttav näeb ja midagi jõuab ka naise kõrvu. Selline vend juba eos elimineerib kahtlase olukorra, rääkides oma naisele mingi pooltõe asja kohta. Et, kui jutud naise kõrvu peaks jõudma, siis oma naine juba teab.
Nagu näha, siis mõnda naist (sind pean silmas) saab tõesti sellise trikiga ära petta. Seega, järelikult mõnel vennikesel läheb see "tõe ärarääkimine" asja ette.
-
Külaline
Ei räägita siis, kui juba seksitakse. Räägitakse siis, kui petmine on veel emotsionaalsel tasandil ja inimene on nii excited, et ta ei kontrolli oma väljaütlemisi.
-
Külaline
Vähihaigetel on see petmise värk siis kuidagi teistel alustel? See, et ta on haige, ei muuda ju ju kuidagi asjaolu, et ta petab.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:40Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.
-
Külaline
Sa arvad seda naisena või mehena?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 22:26Nagu näha, siis mõnda naist (sind pean silmas) saab tõesti sellise trikiga ära petta. Seega, järelikult mõnel vennikesel läheb see "tõe ärarääkimine" asja ette.
-
Külaline
Kuidas on see ilmaasjata süüdistamine, alus on ju täiesti olemas?Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:40Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 20:21 Minu arust on nii, et sa oled seele teemas juba väga pikalt ja põhjalikult rääkinud, mida sa teed ja ei tee. Nüüd selleks, et su teema saaks siin edasi areneda, oleks vaja sul öelda, MIKS sa neid asju teed ja ei tee. Ehk siis et enda käitumise põhjused avaldada. Praegu on see teema ju täiesti jabur ja hambutu ja siia polegi enam midagi lisada.
Haigus ei tähenda, et võib oma partnerit ära kasutada, teda reeta ja talle haiget teha.
Ma ei saa aru, mis märtri mängimine siin mõnel käib. Teiste soojas hoidmiseks ei pea iseennast põlema panema.
-
Külaline
Mina olen naine, aga valetavad vennikesed näen väga kiiresti läbi.
-
Külaline
Selleks ei tohikski üldse midagi rääkidagi. Siis ei pea valetamagi.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:05Mina olen naine, aga valetavad vennikesed näen väga kiiresti läbi.
Kui küsima hakata, siis on vaja valetama hakata ja sellest võib küll aru saada. Aga kuni ei tea midagi ja ei räägita, siis ei saa midagi aru.
Ma tegelikult naisena saan väga hästi aru, et toimuv ei ole normaalne, aga kaaslasena pigem hakkan mõtlema, mis mees on üle elanud ja kuidas haigus teda laastanud on. Ta ei käi väga kuskil ja ainus suhtlusvahend ongi läbi telefoni, äkki see on ka võimendanud tema vajadust selle sõbrannaga rääkida? Aga sellistest "naljadest" või mis iganes vihjed need nende vestlustest läbi jooksevad, seda ma ei mõista.
-
Külaline
Ilmaasjata selles mõttes, et otsest tõestust petmisest ju pole.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:02Kuidas on see ilmaasjata süüdistamine, alus on ju täiesti olemas?Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:40Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 20:21 Minu arust on nii, et sa oled seele teemas juba väga pikalt ja põhjalikult rääkinud, mida sa teed ja ei tee. Nüüd selleks, et su teema saaks siin edasi areneda, oleks vaja sul öelda, MIKS sa neid asju teed ja ei tee. Ehk siis et enda käitumise põhjused avaldada. Praegu on see teema ju täiesti jabur ja hambutu ja siia polegi enam midagi lisada.
Haigus ei tähenda, et võib oma partnerit ära kasutada, teda reeta ja talle haiget teha.
Ma ei saa aru, mis märtri mängimine siin mõnel käib. Teiste soojas hoidmiseks ei pea iseennast põlema panema.
Sellele ma ise ka põhiliselt toetun, et otseselt ju petnud ei ole, kuid emotsionaalselt kindlasti on. Ootan siis lihtsalt edasi ja jälgin, mis toimub? Samas ise ka kokku variseda ei taha.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:30Ilmaasjata selles mõttes, et otsest tõestust petmisest ju pole.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:02Kuidas on see ilmaasjata süüdistamine, alus on ju täiesti olemas?Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 21:40 Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.
Keegi eespool küsis, et mis põhjusel nii käitun vms., kas sõltun kuidagi mehest, kardan sugulasi jne. Ei ühte ega teist nimetatud põhjustest, sest olen kogu elu olnud seisukohal, et inimene peab ka iseseisvalt hakkama saama ja ma tean, et ma saaks ka, sest olen kunagi ammu juba üksi koos lapsega täiesti nullist alustanud (ka mees pettis). Ei kartnud ma ka tookord ühtegi sugulast, sest teadsin, et mul oli igasugune õigus mees liistule tõmmata ja ta lõpuks kuradile saata, isegi kui ta vandus pisarsilmil, et lõpetab kõik ära. Ei hoidnud mind tagasi ka meie ühine väike laps. Saime hakkama ja väga hästi. Nüüd aga hoiab mind miski tagasi samamoodi marutama hakkamast. Ma ei teagi, mis. Ehk siis tõesti see otsene tõestuse puudus?
-
Külaline
No mina soovitaks mehega ikkagi rääkida. See ei pruugi anda soovitud lahendust, st suure tõenäosusega mees eitab kõike ja solvub ja mida iganes, aga ma avan, et sul endal on pärast parem olla, sa oled midagi ette võtnud. Ja mees saab ka mõtlemisainet, toimub mingi liikumine, mingid muutused. Seisev vesi on kõige õudsem.Kass27 kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:44Sellele ma ise ka põhiliselt toetun, et otseselt ju petnud ei ole, kuid emotsionaalselt kindlasti on. Ootan siis lihtsalt edasi ja jälgin, mis toimub? Samas ise ka kokku variseda ei taha.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:30Ilmaasjata selles mõttes, et otsest tõestust petmisest ju pole.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:02
Kuidas on see ilmaasjata süüdistamine, alus on ju täiesti olemas?
Keegi eespool küsis, et mis põhjusel nii käitun vms., kas sõltun kuidagi mehest, kardan sugulasi jne. Ei ühte ega teist nimetatud põhjustest, sest olen kogu elu olnud seisukohal, et inimene peab ka iseseisvalt hakkama saama ja ma tean, et ma saaks ka, sest olen kunagi ammu juba üksi koos lapsega täiesti nullist alustanud (ka mees pettis). Ei kartnud ma ka tookord ühtegi sugulast, sest teadsin, et mul oli igasugune õigus mees liistule tõmmata ja ta lõpuks kuradile saata, isegi kui ta vandus pisarsilmil, et lõpetab kõik ära. Ei hoidnud mind tagasi ka meie ühine väike laps. Saime hakkama ja väga hästi. Nüüd aga hoiab mind miski tagasi samamoodi marutama hakkamast. Ma ei teagi, mis. Ehk siis tõesti see otsene tõestuse puudus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist