Siin tuleb juba vahe välja-minu ringkond algab 20 aastat noorematest ja lõpeb 5 aastat vanemaga, kui rääkida naistest. Kui meestest, siis 20 aastat noorematest kuni 15 aastat vanemateni.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 07:09 Ma olen 57 ja samuti ei mäleta, millal mingi hommikuni jorutamine võis olla. Kui saab söödud ja jutud
räägitud, siis hiljemalt keskööks minnakse laiali, reeglina on enamus autodega ja alkoholi ei tarbi või tarbitakse minimaalselt. Ja kuna pidusid pean ikka eakaaslastega (mitte poja sõpradega), siis ei ole ka ükski teine piduline kuskile hommikuni passima jäänud.
Väike küsitlus - pidutsemisest
-
Külaline
-
Külaline
Täitsa ausalt, viimane pidu, kus ISE kuni hommikuni järjest pidutsesin, oli aastal 1980, nö põhikooli lõpupidu.
Isegi ülikooli ajal peetud peod (sh need, mida kursusega kolhoosis kartuleid võttes korraldasime) lõppesid üldjuhul ära kuskil kella 2 paiku öösel ja pärast seda läksin kas taksoga või jalgsi koju.
Viimased hommikuni kestnud peod, kus ma ise EI pidutsenud, vaid pidin kohustuslikus korras kohal olema ja hoopis korra järgi valvama, oli 1995a, kui olin gümnaasiumiklassi klassijuhataja.
Isegi ülikooli ajal peetud peod (sh need, mida kursusega kolhoosis kartuleid võttes korraldasime) lõppesid üldjuhul ära kuskil kella 2 paiku öösel ja pärast seda läksin kas taksoga või jalgsi koju.
Viimased hommikuni kestnud peod, kus ma ise EI pidutsenud, vaid pidin kohustuslikus korras kohal olema ja hoopis korra järgi valvama, oli 1995a, kui olin gümnaasiumiklassi klassijuhataja.
-
Külaline
20 aastat nooremad on minu laste eakaaslased. Mis häda pärast ma peaksin nendega poole hommikuni pidu pidama, mis mul nendega nii väga rääkida on?! Ja vaevalt et nemadki huvitatud on emavanuse tädiga öö läbi jorutamisest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:06
Siin tuleb juba vahe välja-minu ringkond algab 20 aastat noorematest ja lõpeb 5 aastat vanemaga, kui rääkida naistest. Kui meestest, siis 20 aastat noorematest kuni 15 aastat vanemateni.
-
Külaline
Palun väga-oled järelikult igav inimene, normaalsel inimesel on rääkida igas eas inimestega. Ma lobisen ja viskan nalja ka pea 90-sega, mis ma peaks ütlema, et ta on 2 generatsiooni ülalpool, mis mul temaga peaks rääkida olema? Väga kummaline inimene oled.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:3420 aastat nooremad on minu laste eakaaslased. Mis häda pärast ma peaksin nendega poole hommikuni pidu pidama, mis mul nendega nii väga rääkida on?! Ja vaevalt et nemadki huvitatud on emavanuse tädiga öö läbi jorutamisest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:06
Siin tuleb juba vahe välja-minu ringkond algab 20 aastat noorematest ja lõpeb 5 aastat vanemaga, kui rääkida naistest. Kui meestest, siis 20 aastat noorematest kuni 15 aastat vanemateni.
Viimane istumine kella 5-ni, kui tulime kontserdilt Noblessneris, mis kestis 00.40-02.20, oli minuealiste sõbrannadega. Kuu tagasi istumine, mis lõppes kell 5 oli 30a, 35a, 44a naistega. Sinu jaoks muidugi ennekuulmatu, eksju.
Imelik suhtumine. Mul on kollektiivis igasuguses vanuses inimesi ja kunagi pole olnud probleemi jututeemadega nii minust hulga vanemate ja ka nooremate inimestega. Pmst iga teema kohta on ju igal vanuserühmal mingi arvamus või vaade. Tuleb vb lihtsalt arvestada iga vanusegrupi eripäradega. Oma lastega ka ei aruta midagi kuna vanusevahe nii suur on? Vanematega?Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:3420 aastat nooremad on minu laste eakaaslased. Mis häda pärast ma peaksin nendega poole hommikuni pidu pidama, mis mul nendega nii väga rääkida on?! Ja vaevalt et nemadki huvitatud on emavanuse tädiga öö läbi jorutamisest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:06
-
Külaline
Sa väänad ise enda sõnu. Sul on vananemise tunnuseks mäluhäired? Arusaadav siis, et seda sul eile ei tulnud meelde mainida. Aga muidu - käesolev teema pole vananemisest, vaid pidudest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:04Ma kirjutasin väga selgelt, et vananen ka mina, aga mul pole mitmeid tunnuseid, millest mõni rääkis, nt hõrenevaid juukseid, uneprobleeme, kuumahooge, väsimust, lagunevaid hambaid jne. Ära vääna mu sõnu.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 16:55No sa ikka ju halvustasid küll, rääkisid mutistumisest ning eitasid enda vananemist - minu teada pole mutistumisest võimalik rääkida ilma halvustava varjundita.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 16:52
Miks sa valetad? Rääkisin ausalt, kuidas põlv on lõigatud 10a tagasi jm, mis viga. See ei ole halvustamine, kui osad on selles eas vanad, las nad olla. Paljud ei ole, see on point. Palju oleneb enda suhtumisest elule.
-
Külaline
Ütlesid väga selgelt, sina pole muutunud võrreldes 35. eluaastaga. Järelikult sa ju ei vanane.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:04 Ma kirjutasin väga selgelt, et vananen ka mina, aga mul pole mitmeid tunnuseid, millest mõni rääkis, nt hõrenevaid juukseid, uneprobleeme, kuumahooge, väsimust, lagunevaid hambaid jne. Ära vääna mu sõnu.
-
Külaline
Te enne kaagutamist teemat lugiste ikka või? Jutt oli hommikuni pidutsemisest. Ja ei, oma laste ja vanematega ma ka hommikuni ei pidutse, nendega saab jutud muul ajalgi ära räägitud, ei pea une arvelt üleval istuma.manaña kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:51
Imelik suhtumine. Mul on kollektiivis igasuguses vanuses inimesi ja kunagi pole olnud probleemi jututeemadega nii minust hulga vanemate ja ka nooremate inimestega. Pmst iga teema kohta on ju igal vanuserühmal mingi arvamus või vaade. Tuleb vb lihtsalt arvestada iga vanusegrupi eripäradega. Oma lastega ka ei aruta midagi kuna vanusevahe nii suur on? Vanematega?
-
Külaline
Öösel veiniklaasi taga vestled 90-aastasega? Äge.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:41Palun väga-oled järelikult igav inimene, normaalsel inimesel on rääkida igas eas inimestega. Ma lobisen ja viskan nalja ka pea 90-sega, mis ma peaks ütlema, et ta on 2 generatsiooni ülalpool, mis mul temaga peaks rääkida olema? Väga kummaline inimene oled.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:3420 aastat nooremad on minu laste eakaaslased. Mis häda pärast ma peaksin nendega poole hommikuni pidu pidama, mis mul nendega nii väga rääkida on?! Ja vaevalt et nemadki huvitatud on emavanuse tädiga öö läbi jorutamisest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:06
Viimane istumine kella 5-ni, kui tulime kontserdilt Noblessneris, mis kestis 00.40-02.20, oli minuealiste sõbrannadega. Kuu tagasi istumine, mis lõppes kell 5 oli 30a, 35a, 44a naistega. Sinu jaoks muidugi ennekuulmatu, eksju.
-
Külaline
Olen 48 ja hommikuni pidutsemist ei mäleta, ilmselt millalgi 30-nda eluaasta paiku. Õhtul lähen peole rõõmuga ja tõesti on hea peolt õigel ajal lahkuda, st üldjuhul hiljemalt kella ühe paiku.
Ja vähe sellest, et igavesti noor ja kabe pidutseja juba ühe teema ära lörtsis (teema oli hoopis kahe inimese suhte purunemisest), peab ta ka siinse teema enese kiidulauluga ära rikkuma. Tüütu.
Ja vähe sellest, et igavesti noor ja kabe pidutseja juba ühe teema ära lörtsis (teema oli hoopis kahe inimese suhte purunemisest), peab ta ka siinse teema enese kiidulauluga ära rikkuma. Tüütu.
-
Külaline
Äge, kui kuivik püüab nalja teha. No said väheke tähelepanu, jumal sinuga. Sul endal on mäluhäired, lugesin oma jutu üle, mine häbene nurgas. Kas vanainimesed ongi nii tigedad nagfu sina?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 18:42Sa väänad ise enda sõnu. Sul on vananemise tunnuseks mäluhäired? Arusaadav siis, et seda sul eile ei tulnud meelde mainida. Aga muidu - käesolev teema pole vananemisest, vaid pidudest.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:04Ma kirjutasin väga selgelt, et vananen ka mina, aga mul pole mitmeid tunnuseid, millest mõni rääkis, nt hõrenevaid juukseid, uneprobleeme, kuumahooge, väsimust, lagunevaid hambaid jne. Ära vääna mu sõnu.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 16:55 No sa ikka ju halvustasid küll, rääkisid mutistumisest ning eitasid enda vananemist - minu teada pole mutistumisest võimalik rääkida ilma halvustava varjundita.
-
Külaline
90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku? Mul hakkab see teie veider seltskond aina rohkem meeldima, te elate mingis teises dimensioonis? Vaesed, introverdid, naiivsed ja igavad? Pole ime, et lõpuks maas kummuli ja kes nutab laste suureks saamise pärast ja kes ulub, et surm kohe kohal ja näeb kõiki kirstus vastu tulevat. Tule taevas appi, mis kaaderKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 19:24Öösel veiniklaasi taga vestled 90-aastasega? Äge.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:41Palun väga-oled järelikult igav inimene, normaalsel inimesel on rääkida igas eas inimestega. Ma lobisen ja viskan nalja ka pea 90-sega, mis ma peaks ütlema, et ta on 2 generatsiooni ülalpool, mis mul temaga peaks rääkida olema? Väga kummaline inimene oled.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:34
20 aastat nooremad on minu laste eakaaslased. Mis häda pärast ma peaksin nendega poole hommikuni pidu pidama, mis mul nendega nii väga rääkida on?! Ja vaevalt et nemadki huvitatud on emavanuse tädiga öö läbi jorutamisest.
-
Külaline
Võimas. Lisaks sõbrannadele ümbritsevad sind ka erilisel määral vitaalsed vanurid, kes istuvad öösel tunde üleval, joovad konjakit ja lobisevadGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 22:52 90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku?
-
Külaline
See on küll tohutu ja sisuline erinevus, mille sa välja tõid. Parandan oma vea. Sa ütlesid väga selgelt, et sina ei ole muutunud võrreldes 40. eluaastaga. Järelikult sa ei vanane.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 22:45Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 18:44Ütlesid väga selgelt, sina pole muutunud võrreldes 35. eluaastaga. Järelikult sa ju ei vanane.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 17:04 Ma kirjutasin väga selgelt, et vananen ka mina, aga mul pole mitmeid tunnuseid, millest mõni rääkis, nt hõrenevaid juukseid, uneprobleeme, kuumahooge, väsimust, lagunevaid hambaid jne. Ära vääna mu sõnu.
-
Külaline
Minu vanemad on surnud, üsna ammu juba, ema oma kolmekümnendate alguses. Inimesed, kes mu elus on olnud tähtsad, on seda alati, kuni nende surmani. Aitan, räägin, kui vaja- maksan arstid ja opid, et tagada võimalikult kvaliteetne elu. Tervistav allikas on positiivne suhtumine, armastus, andestus ja elutahe.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:13Võimas. Lisaks sõbrannadele ümbritsevad sind ka erilisel määral vitaalsed vanurid, kes istuvad öösel tunde üleval, joovad konjakit ja lobisevadGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 22:52 90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku?. Huvitav, et minu 90-aastased vanemad ei pea hästi jõuluõhtul paart tundigi laua taga vastu, rääkimata sellest, et alkoholi joovad ehk pool klaasi veini kõige rohkem, kangemat kindlasti mitte, pidi olemise halvaks tegema. Kus sa elad, äkki on sul mingi tervistav allikas kuskil naabruses, kus te kõik salamisi nooruse eliksiiri hankimas käite?
-
Külaline
Sa muidu vaatasid ka, millest jutt on? Täiesti teemast väljas vastus.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:21Minu vanemad on surnud, üsna ammu juba, ema oma kolmekümnendate alguses. Inimesed, kes mu elus on olnud tähtsad, on seda alati, kuni nende surmani. Aitan, räägin, kui vaja- maksan arstid ja opid, et tagada võimalikult kvaliteetne elu. Tervistav allikas on positiivne suhtumine, armastus, andestus ja elutahe.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:13Võimas. Lisaks sõbrannadele ümbritsevad sind ka erilisel määral vitaalsed vanurid, kes istuvad öösel tunde üleval, joovad konjakit ja lobisevadGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 22:52 90-ne joob konjakit, vestlus viib tunde. Kas selles on sinu jaoks midagi imelikku?. Huvitav, et minu 90-aastased vanemad ei pea hästi jõuluõhtul paart tundigi laua taga vastu, rääkimata sellest, et alkoholi joovad ehk pool klaasi veini kõige rohkem, kangemat kindlasti mitte, pidi olemise halvaks tegema. Kus sa elad, äkki on sul mingi tervistav allikas kuskil naabruses, kus te kõik salamisi nooruse eliksiiri hankimas käite?
-
Külaline
Ütlesin, et oluliselt ei ole. Mis see sinu asi on? Kui sinu arust sai pool elu juba 15 aastaga otsa, siis vahet pole. Kas sa ei suuda leppida, et kõik pole 15 aastaga vanamutid?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:17See on küll tohutu ja sisuline erinevus, mille sa välja tõid. Parandan oma vea. Sa ütlesid väga selgelt, et sina ei ole muutunud võrreldes 40. eluaastaga. Järelikult sa ei vanane.
-
Külaline
Sul on vist sõbrannadega pidu jälle käimas. Jutt läheb üha segasemaks ja hüsteerilisemaks. Mine lase endas tiiger valla, naine! Ära kuluta end siin madalate surelike hulgas.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:28Ütlesin, et oluliselt ei ole. Mis see sinu asi on? Kui sinu arust sai pool elu juba 15 aastaga otsa, siis vahet pole. Kas sa ei suuda leppida, et kõik pole 15 aastaga vanamutid?
-
Külaline
Novot, oled elust nii irdunud, et anname andeks. Käin hetkel excelis järgmise 6 kuu investeeringuid üle, majas täiesti üksi paduvaikuses.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:48Sul on vist sõbrannadega pidu jälle käimas. Jutt läheb üha segasemaks ja hüsteerilisemaks. Mine lase endas tiiger valla, naine! Ära kuluta end siin madalate surelike hulgas.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:28Ütlesin, et oluliselt ei ole. Mis see sinu asi on? Kui sinu arust sai pool elu juba 15 aastaga otsa, siis vahet pole. Kas sa ei suuda leppida, et kõik pole 15 aastaga vanamutid?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:17 See on küll tohutu ja sisuline erinevus, mille sa välja tõid. Parandan oma vea. Sa ütlesid väga selgelt, et sina ei ole muutunud võrreldes 40. eluaastaga. Järelikult sa ei vanane.
-
Külaline
Vaade on ikka merele? Või oled ostnud just vaikse kohakese keset kümneid hektareid põlismetsa, akna all kepslevad hirved ja oravad käsikäes?Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:54Novot, oled elust nii irdunud, et anname andeks. Käin hetkel excelis järgmise 6 kuu investeeringuid üle, majas täiesti üksi paduvaikuses.Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:48Sul on vist sõbrannadega pidu jälle käimas. Jutt läheb üha segasemaks ja hüsteerilisemaks. Mine lase endas tiiger valla, naine! Ära kuluta end siin madalate surelike hulgas.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 23:28
Ütlesin, et oluliselt ei ole. Mis see sinu asi on? Kui sinu arust sai pool elu juba 15 aastaga otsa, siis vahet pole. Kas sa ei suuda leppida, et kõik pole 15 aastaga vanamutid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist