Mismõttes lambist? Tuli naise juurest ära, kodu on ju vaja.Guest kirjutas: ↑03 Dets 2025 14:26Kuhu ta siis kolima oleks pidanud? Lambist igaks juhuks uue korteri ostma?
Vanem mees
-
Külaline
-
Külaline
Ja mida sa selle noorega teed? Omal peaks juba elu paigas olema, mõistus peas, kõik olemas ja siis keegi tõmbleb kõrval ja avastab maailma. Kasvata nagu igavest last.
-
Külaline
Ligi 40-ne avastab su arust maailma? Nii vanal inimesel on elu ja raha ammu paigas ning soovib rahus elada.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:18Ja mida sa selle noorega teed? Omal peaks juba elu paigas olema, mõistus peas, kõik olemas ja siis keegi tõmbleb kõrval ja avastab maailma. Kasvata nagu igavest last.
-
Külaline
-
Külaline
Kas tal on neid abielusid palju olnud või oled sa tal teine?
-
Külaline
Loomulikult avastab.Guest kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:24Ligi 40-ne avastab su arust maailma? Nii vanal inimesel on elu ja raha ammu paigas ning soovib rahus elada.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:18Ja mida sa selle noorega teed? Omal peaks juba elu paigas olema, mõistus peas, kõik olemas ja siis keegi tõmbleb kõrval ja avastab maailma. Kasvata nagu igavest last.
-
Külaline
Väga tore, avastame seda maailma koos juba 8 aastat.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2025 13:36Loomulikult avastab.Guest kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:24Ligi 40-ne avastab su arust maailma? Nii vanal inimesel on elu ja raha ammu paigas ning soovib rahus elada.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:18
Ja mida sa selle noorega teed? Omal peaks juba elu paigas olema, mõistus peas, kõik olemas ja siis keegi tõmbleb kõrval ja avastab maailma. Kasvata nagu igavest last.
-
Külaline
Vanuses 38 ja 54 on mõlemal ammu elu paigas, mõistus peas ja kõik olemas. Mida sa tõmblemise ja maailma avastamise puhul silmas pead? Maailma soovib avastada keegi selline, kel kool läbi ja vanemate juurest äsja välja kolinud, mitte keskeas inimene.Külaline kirjutas: ↑04 Dets 2025 11:18Ja mida sa selle noorega teed? Omal peaks juba elu paigas olema, mõistus peas, kõik olemas ja siis keegi tõmbleb kõrval ja avastab maailma. Kasvata nagu igavest last.
-
Külaline
Küsi endalt, kas sulle sobib, et teil on head õnnelikku aega ees vaid 15, äärmisel juhul 20 aastat? Minul on mees 20 aastat vanem kui mina, ta on mu elu armastus. Ma ei kahetse hetkeks ka meie ühist elu. Kui peaksin teda hooldama hakkama, siis nii see on. Kalleid inimesi hooldataksegi. Aga täna olen ma siiski fakti ees, et tõenäoliselt jään üksi vanuses, mil teised paarid valmistuvad koos pensionile jääma ja elust mõnu tundma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe ja 4 külalist