Miks hommikumantlid nii kallid on

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 09 Veebr 2026 10:02
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 22:05 Miks hommikumantlid nii kallid on
Ma küsiks parem, et miks hommikumantlid üldse veel eksisteerivad? Toad on soojad, vaevalt, et keegi ärkab hommikul üles ja paneb selle mantli endale selga. Ainus kasutus, mida mina näen, on see, et duši alt või vannist tulles võtad lina asemel selle ümber. Aga see tundub ka ikkagi veidi over kill, sest kohe hakkaks niikuinii palav. Täiesti pointless riideese. Aa, võibolla kusagil spaas ööbides on sellega hea jalutada basseini juurde ja tagasi. See oleks ehk isegi mõeldav kasutus. Kui viitsiks minna mõnda spaasse, mis ei asu mu kodulinnas ja seal spaas siis pakutaks sellist ürpi.
Mina peamiselt selleks hommikumantlit kasutangi, et duši alt või vannist tulles võtan lina asemel selle ümber. Igapäevaselt ja kogu aeg. Selleks on mul siis linane hommikumantel. Palav ei ole, see on ju palja keha peal. Kunstmaterjaliga ilmselt tekiks umbne tunne.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2026 10:49
Guest kirjutas: 09 Veebr 2026 10:02
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 22:05 Miks hommikumantlid nii kallid on
Ma küsiks parem, et miks hommikumantlid üldse veel eksisteerivad? Toad on soojad, vaevalt, et keegi ärkab hommikul üles ja paneb selle mantli endale selga. Ainus kasutus, mida mina näen, on see, et duši alt või vannist tulles võtad lina asemel selle ümber. Aga see tundub ka ikkagi veidi over kill, sest kohe hakkaks niikuinii palav. Täiesti pointless riideese. Aa, võibolla kusagil spaas ööbides on sellega hea jalutada basseini juurde ja tagasi. See oleks ehk isegi mõeldav kasutus. Kui viitsiks minna mõnda spaasse, mis ei asu mu kodulinnas ja seal spaas siis pakutaks sellist ürpi.
Mina peamiselt selleks hommikumantlit kasutangi, et duši alt või vannist tulles võtan lina asemel selle ümber. Igapäevaselt ja kogu aeg. Selleks on mul siis linane hommikumantel. Palav ei ole, see on ju palja keha peal. Kunstmaterjaliga ilmselt tekiks umbne tunne.
Mina kannan hommikumantlit kohe ärgates. Sest ma magan paljalt ja kohe üles ärgates ei topi riideid selga. Teen hommikused toimetused hommikumantlia ja õhtul peale pesu samuti.
Külaline

minul on hommikumantliks Jaapani puuvillane kimano, ja kannan seda öösärgi peal ikka terve hommiku kuni riidessepanekuni. Väga mugav, ja palav kindlasti pole - kodu temperatuur 21-22 kraadi.
Külaline

Kohutavad kleidid, täielik õudus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Triibu ja 6 külalist