Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 10:18 Täitsa huvitav, mis "liigasse" teemaalgataja end paigutab.
Minu arust on ta välja toonud ka vanust, kas vanad pervid ikka peavad noori naisi taga ajama?
Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 10:18 Täitsa huvitav, mis "liigasse" teemaalgataja end paigutab.
Nagu sa ise siis? Inimene pidi ju ennekõike endast rääkima.Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 11:14 no on ka variant, et teemaalgataja näeb välja, nagu 60 aastne mammi.
Minul pole näiteks FB kontol üldse mitte mingit erilist infot, ei postita sinna ammu midagi, sellegipoolest tuleb nilbikute kirju ikka ette. No mina ei vasta neile midagi ja blokin nad ära, kogu moos. Kunagi kirjutas üks meeldiv mees ka jah, temaga deitisin tükk aega.Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 09:39 miks sul siis FB koto avalik on, kui nii tundlik oled? minul näevad ainult sõbrad, mida postitan ja mingeid veidrikke mulle küll ei kirjuta![]()
No teemaalgataja peab neid "julgeid hunte" mitte enda tasemele vastavaks. Kõige ülemises (10%) on need, keda tahaksid kõik naised, kui võimalus avaneks, vastasuunas on viimane tase, keda keegi ei taha (mitte teadliku mõttena, aga neid lihtsalt ei panda tähelegi), keskel on omakorda mitu taset, keda valitakse vastavalt iseloomule või välimusele või muudele omadustele või sageli ka parema puudumisel. Naised teavad alati, kas mees vastab enda taset või mitte, aga kui on vinge iseloomuga, võib ikka löögile pääseda.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 10:18 Täitsa huvitav, mis "liigasse" teemaalgataja end paigutab.
ma mitte ainult ei näe välja, vaid olengi
No siis on arusaadav, miks sa selles teemas probleemi ei näe- ise oleks sillas, kui keegigi kirjutaks
nii naljakasGuest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 13:25No siis on arusaadav, miks sa selles teemas probleemi ei näe- ise oleks sillas, kui keegigi kirjutaks![]()
No täpselt! Järelikult peavad need kirjutajad teemaalgatajat omasuguseks, mitte paremaks. Teemaalgatajal võib olla moondunud taju või peab end kellekski, kes ta tegelikult pole.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 14:51 Mis krdi "liiga"??????? Enam tibimat juttu annab välja mõelda.
Kõik me saame mingeid kirju, tänapäeval see nii käibki. Ainus, kes pihta sai, on teemaalgataja.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 17:53 Väga hästi saab aru, mida tähendab kuulumine kuhugi “liigasse.” Mõned alaliiga tüübid siingi näed tunnetasid kohe ära, et neile kuklasse käis ja kukkusid tõukama nagu see 60.aastane mammi ja veel siin lõpuotsa omi. Üks ei saa ka üle, et keegi tibi saab näed feissbuugi kirju, aga tema oma tuunitud AI versiooni pildiga ja kassiga ei saa, mis siis, et kasutab “Valentines day” raami foto ümber. Temust tellitud delfiinivoodipesuga säng ikka tühi mis tühi.
No kes meist aru ei saaks, loomulikult, mida see tähendab. Ennasttäis tibinat tähendab, kes inimesi mingitesse liigadesse liigitab. Normaalse enesehinnanguga inimene nii ei käitu.Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 17:53 Väga hästi saab aru, mida tähendab kuulumine kuhugi “liigasse.” Mõned alaliiga tüübid siingi näed tunnetasid kohe ära, et neile kuklasse käis ja kukkusid tõukama nagu see 60.aastane mammi ja veel siin lõpuotsa omi. Üks ei saa ka üle, et keegi tibi saab näed feissbuugi kirju, aga tema oma tuunitud AI versiooni pildiga ja kassiga ei saa, mis siis, et kasutab “Valentines day” raami foto ümber. Temust tellitud delfiinivoodipesuga säng ikka tühi mis tühi.
Mul on näiteks hea meel, et mehed, kes mulle kirjutavad ja sõbrakutseid saadavad, on kenad, viisakad ning üldiselt minust nooremad. Mul on muidugi märgitud ära ka, et olen suhtes. Üksikud võtan vastu, üle tuhande on jäänud followeriks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:27 No mõnda torkas väga valusasti, et tema mudaliiga mehed hoopis teisi jahivad, mingeid tibisid![]()
Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:38Mul on näiteks hea meel, et mehed, kes mulle kirjutavad ja sõbrakutseid saadavad, on kenad, viisakad ning üldiselt minust nooremad. Mul on muidugi märgitud ära ka, et olen suhtes. Üksikud võtan vastu, üle tuhande on jäänud followeriks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:27 No mõnda torkas väga valusasti, et tema mudaliiga mehed hoopis teisi jahivad, mingeid tibisid![]()
No näed siis, sinu jaoks on see midagi sellist, mis pole reaalne? Päris kahju siis, pole ime, et nii kibestunud. 2,2K followers.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:41Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:38Mul on näiteks hea meel, et mehed, kes mulle kirjutavad ja sõbrakutseid saadavad, on kenad, viisakad ning üldiselt minust nooremad. Mul on muidugi märgitud ära ka, et olen suhtes. Üksikud võtan vastu, üle tuhande on jäänud followeriks.Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2026 21:27 No mõnda torkas väga valusasti, et tema mudaliiga mehed hoopis teisi jahivad, mingeid tibisid![]()
Soovmõtlemine parimas mahlas, aga hea et isegi usud.
Korra vaatasin mingisse tutvumisgruppi ja seal on päris palju igasugu ärajoonud nägudega maamehi, kes suitsetavad, joovad, on hammasteta, töötud. Ja need ikka viskavad sinna pidevalt, et küll on naised ennast täis. Kui nemad naistele kirjutavad, siis keegi ei vasta ja blokeeritakse ära ka veel. Mulle on ka sellised kirjutanud. Kirjad on sellised, et noh, kena tibi, nikku ka teeme või. Ja siis aina kurdavad, et keegi ei vasta. Loomulikult on nende enda nõudmised naistele kõrged. Olgu kõvasti nendest noorem, sale, teenigu hästi. Ja sellised istuvad seal aastate kaupa.Ennasttäis tibinat tähendab, kes inimesi mingitesse liigadesse liigitab.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist