Õhupuhasti pliidi kohal

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 21:41
Külaline kirjutas: 13 Apr 2026 21:10
Guest kirjutas: 13 Apr 2026 16:05 Mul on integreeritud mööbli sisse, aga kasutan vast kord-kaks aastas, mulle ei meeldi mingi undamine. Süüa teen iga päev korra või mitu.
Kui sul elamises pinnad on puhtad, siis järelikult sa suurt süüa ei tee. Või lihtsalt soojendad valmisttoitu või poolfabrikaate. Kui sa supipuljongit keedad või kotlette praed sõi ahjuliha teed, siis on sul köögipinnad ja muud pinnad ümberringi rasvased.
Ma ei söö pea mitte kunagi valmistoitu ega poolfabrikaate. Supi keedan samuti nullist, alustades mitmetunnisest puljongist. Kotletid veidi rasvased jah, aga muu küll midagi erilist ei tekita, ahjuliha ammugi mitte, kuidas see üldse pliidi ja kubuga seotud on? Vastasseintes ka veel. Köögis on kaks kolme poolega akent, kui vaja kotletilõhn kiiresti välja saada.
Aga katsu mõnda nurgatagust pinda köögis. Töötasapindu ilmselt pesed-pühid palju, aga tõmba näpuga näiteks köögikapi või külmiku pealt. Või seinal rippuvate köögikappide alt. Ehk sealt, kus sa pidevalt lapiga üle ei käi. Usu mind, sul ei ole seal tavaline tolm nagu näiteks magamistoa öökapil, vaid midagi rasvast ja kleepuvat. Tegelikult on see sama nõgi sul ka köögiseinte küljes ja kui sul on avatud köök, siis ka elutoa mööblil, lihtsalt see rasv ei paista välja ja ehk ei ole näpu all tunda.

Mina kasutan õhupuhastit koguaeg - ja mul on väga hea ja kvaliteetne õhupuhastaja, aga ometigi on seda rasvakihti natukene.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], xqwerty ja 1 külaline