Hullud päevad

vana hea klassika
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 18:11
Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 16:44
Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 15:41Ja nüüd püüa midagi toiduosakonnast leida... Ja siis tee sama näiteks Selveri kodulehel...

Raamatukujulisest kataloogist soovin näha, mis pakkumised on konkreetselt hulludel päevadel, mitte seda, milliseid kleite pood üleüldse pakub.
Sellel lingil, mis sa postitasid, ongi ainult hullude päevade kaup ja isegi täiuslikum kui raamatus. Iga artikli juures on nädalapäev ja kellaaeg, millal kaup müüki tuleb.

Ja mis sellel toidukaubal häda on? Toksin otsingusse "piim" ja annab mulle kõik piimatooted, täpselt nagu Selveris.
Kui mina panen stocki lehel otsingusse "piim", siis avaneb selline lehekülg https://www.stockmann.ee/et-ee/otsi?sto ... minChars=3
Toidukauba tellimine Stockmannist käib läbi Wolti.
https://wolt.com/et/est/tallinn/venue/stockmann-shop
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 18:57
Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 16:44

Sellel lingil, mis sa postitasid, ongi ainult hullude päevade kaup ja isegi täiuslikum kui raamatus. Iga artikli juures on nädalapäev ja kellaaeg, millal kaup müüki tuleb.

Ja mis sellel toidukaubal häda on? Toksin otsingusse "piim" ja annab mulle kõik piimatooted, täpselt nagu Selveris.
Kui mina panen stocki lehel otsingusse "piim", siis avaneb selline lehekülg https://www.stockmann.ee/et-ee/otsi?sto ... minChars=3
No vot! Aga selleks tuleb minna vist Delikatess lehele ja sealt valida Wolt ja siis nii edasi ja nii edasi...
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mulle Stock meeldib, veel kesklinnas elades käisin seal sageli toiduosakonnas - nende enda köök on päriselt hea, pole seebimaitselise majoga salateid ja sageli on soodukaid kliendile. Väga hea lihavalik (Soarise Delis on veel parem, just veiseliha kvaliteet) ja mõned nishitooted. Aga nt mingil aastal (äkki 2024) hullupäevade kampaania raames oli poest meeste kevad-sügisjope mulle vajalik nr otsas, kimasin koju ja tellisin e-poest, seal oli saada.
Nende koduosakonna omabränd Stockmann Casa on päris hea hinna-kvaliteedi suhe, samuti leidsin sealt ilusad Villeroy-Bochi veinipokaalid, polnudki nii kohutavalt kallid. Ja oma ühe lemmiklõhna leidsin sealt (pean tunnistama, et tellisin küll amazonist, sest seal maksis sada eurot vähem).
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 19:41

No vot! Aga selleks tuleb minna vist Delikatess lehele ja sealt valida Wolt ja siis nii edasi ja nii edasi...
Eks telli siis raamatust.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 02 Apr 2026 21:32
Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 19:41

Eks telli siis raamatust.
OK!

Teemaalgatuse mõttest sa ilmselgelt aru ei saanud.
Külaline

Ma, Tallinna inimesena, eluaastaid 50, pole kunagi Stockmannis käinud. Ei, ma ei ole mingi eluheidik. Täitsa keskmine olen. Aga vot Stockmanni keskuses käinud ei ole. Reisin ja olen ja elan täitsa Vabaõhu muuseomi kantis, aga Stocki jõudnud ei ole.
On see normaalne :)
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 23:31 Ma, Tallinna inimesena, eluaastaid 50, pole kunagi Stockmannis käinud. Ei, ma ei ole mingi eluheidik. Täitsa keskmine olen. Aga vot Stockmanni keskuses käinud ei ole. Reisin ja olen ja elan täitsa Vabaõhu muuseomi kantis, aga Stocki jõudnud ei ole.
Täiesti normaalne. Ma pole kunagi solarises käinud. Käisin Raekoja platsis viimati üle kümne aastat tagasi. Pole seal mul midagi teha ega ole vaja ka sealt läbi minna. Jüuluturu ajal olen eemal, muidu isegi ehk läheks korra viies aastas. Paraadidel Vabaduse väljakul käin. Vanalinnas üle aasta korra ikka, kuskil restoranis, aga platsile pole asja olnud. Pooled nõmmekad, õismäelased pole kunagi Laagna või Arsenali keskuses käinud ja mis siis. Pool Tallinna linna pole elus Estonias käinud, kuigi see on nii tsentraalne rahvaasutus, kui olla saab. Kohalikud venelased väga harva, eestlased kes ei käi üldse, kes käib mitu korda aastas.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Apr 2026 23:31 Ma, Tallinna inimesena, eluaastaid 50, pole kunagi Stockmannis käinud. Ei, ma ei ole mingi eluheidik. Täitsa keskmine olen. Aga vot Stockmanni keskuses käinud ei ole. Reisin ja olen ja elan täitsa Vabaõhu muuseomi kantis, aga Stocki jõudnud ei ole.
See on ehe talupojatarkus- sellistes poodides mitte käia. Näitab, et sa pole mõjutatav ega jookse trendidega kaasa.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 16:34
See on ehe talupojatarkus- sellistes poodides mitte käia. Näitab, et sa pole mõjutatav ega jookse trendidega kaasa.
Nu kus puudis nood talupojad siis käiva kahh, kaeks kaa perra?
Külaline

Millistes sellistes ja mis trendidega? Minu arust Stockmann pole ammuilma mingi trendikas pood. Ja mingi luksuskaubamaja ammugi mitte. Mul on naaber venelane, kes arvab, et see on igavene peen koht, tema käib seal toidupoes. Ütles mulle, et tema Lidli iialgi ei läheks, et matside pood. Endal tal pole rahagi, kogu sissetulek läheb maja arvetele ja toidule ära, aga peen daame peab ikka olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 17:43
Millistes sellistes ja mis trendidega? Minu arust Stockmann pole ammuilma mingi trendikas pood. Ja mingi luksuskaubamaja ammugi mitte. Mul on naaber venelane, kes arvab, et see on igavene peen koht, tema käib seal toidupoes. Ütles mulle, et tema Lidli iialgi ei läheks, et matside pood. Endal tal pole rahagi, kogu sissetulek läheb maja arvetele ja toidule ära, aga peen daame peab ikka olema.
Seal käibki palju venelasi ja vanaprouasid, kes riiete järgi pensionist ei ela....
Külaline

Mida head see pankroti äärel pood ka müüb?
Külaline

miks seal midagi saadava ei ole
https://wolt.com/et/est/tallinn/venue/s ... likatess-4
mõni välja müüdud ja mõnd pole kunagi olnudki või?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 18:40Seal käibki palju venelasi ja vanaprouasid, kes riiete järgi pensionist ei ela....
Ma räägin ühe loo, mille tunnistajaks ma nädala eest olin. Ma käin Stockmannis nii kümme korda aastas umbes, enamjaolt toiduosakonnas, aga paaril korral ka ülemistel korrustel, vahel ostan isegi mõne riidehilbu või jalanõude paari. Seekord siis külastasin toiduosakonda, sain asjad ostetud ja maksma läksin iseteenindusse. Minu kõrval skanneeris oma kaupa just üks selline hästi riietatud vanaproua. Sai selle tehtud ja siis oli aeg maksta, selle asemel, et teha seda kiiresti pangakaarti kasutades, ilmus proua näpuvahele 50 eurone sile rahatäht. See paeluski minu tähelepanu. Mis edasi, mõtlesin mina. Proua proovis seda rahatähte sisestada musta värvi printerisse, kust tuleb välja kviitung. See ei õnnestunud. Siis kutsus teenindaja ning selgus kurb tõsiasi-sulas maksta ei saa. Tehing tühistati, proua ladus oma kaubad korvi ja kobis kassasappa. Aga jah see printerisse raha sisestamise mõte.... :D
Külaline

ehk tal kodus printer väljastab raha :D
Külaline

taivopalm kirjutas: 03 Apr 2026 21:52
Külaline kirjutas: 03 Apr 2026 18:40Seal käibki palju venelasi ja vanaprouasid, kes riiete järgi pensionist ei ela....
Ma räägin ühe loo, mille tunnistajaks ma nädala eest olin. Ma käin Stockmannis nii kümme korda aastas umbes, enamjaolt toiduosakonnas, aga paaril korral ka ülemistel korrustel, vahel ostan isegi mõne riidehilbu või jalanõude paari. Seekord siis külastasin toiduosakonda, sain asjad ostetud ja maksma läksin iseteenindusse. Minu kõrval skanneeris oma kaupa just üks selline hästi riietatud vanaproua. Sai selle tehtud ja siis oli aeg maksta, selle asemel, et teha seda kiiresti pangakaarti kasutades, ilmus proua näpuvahele 50 eurone sile rahatäht. See paeluski minu tähelepanu. Mis edasi, mõtlesin mina. Proua proovis seda rahatähte sisestada musta värvi printerisse, kust tuleb välja kviitung. See ei õnnestunud. Siis kutsus teenindaja ning selgus kurb tõsiasi-sulas maksta ei saa. Tehing tühistati, proua ladus oma kaubad korvi ja kobis kassasappa. Aga jah see printerisse raha sisestamise mõte.... :D
Mille üle siin naerda on? Tallinnas tegutseb mitu kauplusteketti, kus iseteeninduskassas on ka sularaha vastuvõtvad kassad ja neisse sisestatakse raha just nimelt musta värvi avasse kassaaparaadi küljes. Seoses maailma keerulise olukorra ja sõdadega on meilgi üha rohkem hakatud rääkima sularaha tähtusest. Mul on mitmeid tuttavaid, kes põhimõtteliselt arveldavad sulas, pangakaarti kasutavad vaid kuu algul oma raha välja võtmiseks. Pigem võiks Stockmann ajaga kaasas käia ja teiste poodide kombel võimaldada iseteeninduskassas maksta sulas.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Apr 2026 10:26Mille üle siin naerda on?
Ütleme nii, ma ei naenud laginal seal Stockmannis, aga muigama võttis. Rimi sularaha vastuvõtmise aparatuur näeb ikka teistmoodi ja toekam välja, kui see printer, mis on asetatud lihtsalt nagu lauakese peale, kuhu see rahatäht seal turvaliselt maanuma peaks. Kui loogiliselt mõelda, siis väikese printer kuubiku sisse raha toppima hakata on ju natukene naljakas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist