Diana on täiesti tavaline levinud nimi ja sobib iga perekonnanimega kokku.Tolmukübe kirjutas: ↑15 Juun 2026 10:43Jah, ei sobi. Kunagi tundsin ühte naist, eesnimi oli Diana, perekonnanimi täiesti tavaline, maavillane. No pane siis Mari või Jaanika, vms.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 10:13Kasvata oma last nii, et ta peab oluliseks muud kui tulevasele lapsele "peene" nime valimise. Eriti naeruväärne, kui selline eesnimi on komplektis maavillase perekonnanimega.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 08:27
Nt kui mu laps saab lapse ja paneb talle sellise nime. Mida ma ütleks? Kas üldse võiks midagi öelda
Kust krt selliseid nimesid võetakse
-
Külaline
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Need on nende narrivate laste vanemad. Kõik selline saab ju kodust alguse.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 23:01 Muidu räägitakse et lapsed hakkavad narrima....
Kas siin foorumis käivad lapsed ka?
Minu meelest on nõme siin selle noore tüdruku nime halvustada. Ta ei ole ju ise mitte mingil moel meediasse pürginud. Meedia on temast teinud loo AINULT seetõttu, et ta isa on tuntud inimene. Pealegi on tegu alaealisega, seega on see nime ümber jauramine ja lakekrantsiga võrdlemine inetu.
-
Külaline
Kelle kohta, poisi enda? Kas see poiss pani endale ise selle nime? Mõtle ikka enne, kui midagi nii jaburat kirjutad.
-
Külaline
See ei ole narrimine, vaid kaastunde avaldamine. Laps ei saa vist nime muuta ka?
-
Külaline
Miks "mingid"? Hille, näiteks, on päris kena nimi. Mitte ka nii palju kasutatud kui Mari/Jüri/ Tiina.Guest kirjutas: ↑14 Juun 2026 21:31 Alati on need mingid Alarid ja Hilled, kes oma lastele puzzis nimesid panevad.
-
Külaline
Jah, arvan ka, et konkreeetse isiku nn. nimeteema avalikult netis pole hea mõte...Tutiga Täi kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:06Need on nende narrivate laste vanemad. Kõik selline saab ju kodust alguse.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 23:01 Muidu räägitakse et lapsed hakkavad narrima....
Kas siin foorumis käivad lapsed ka?
Minu meelest on nõme siin selle noore tüdruku nime halvustada. Ta ei ole ju ise mitte mingil moel meediasse pürginud. Meedia on temast teinud loo AINULT seetõttu, et ta isa on tuntud inimene. Pealegi on tegu alaealisega, seega on see nime ümber jauramine ja lakekrantsiga võrdlemine inetu.
-
Külaline
Kas see laps on palunud su kaastunnet? Vaatasin ta pilte, ei tundu kuskilt otsast õnnetu olema. Oma võltskaastunde võid siiknohal omale jätta.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 15:47 See ei ole narrimine, vaid kaastunde avaldamine. Laps ei saa vist nime muuta ka?
* See on kius.
-
Külaline
"Mingid" ehk tavaliste nimedega inimesed.
-
Külaline
Miks sa kommenteerid, kui sa teemast muhvigi aru ei saa?!Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:09
Kelle kohta, poisi enda? Kas see poiss pani endale ise selle nime? Mõtle ikka enne, kui midagi nii jaburat kirjutad.
-
Külaline
La kendre Amerie (hääldus: lakendramerii) peaks prantsuse keeles tähendama "see kavaldaja Amerie". Parandage, kui eksin.
-
Külaline
See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
-
Külaline
No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
-
Külaline
Ta võiks perekonnanime millekski pheeneks muuta sir või von, Vonkiviklibu või sirkivikillustik, annaks alles välismaalastel veerida.
-
Külaline
Mis mõttes mingid? Mink ei panegi oma poegadele nimesid.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 21:31 Alati on need mingid Alarid ja Hilled, kes oma lastele puzzis nimesid panevad.
-
Külaline
Minu arust on täitsa äge nimi, mitte midagi koledat ma ei näe.
-
Külaline
Kust otsast see probleem on? Liiati minu probleem? Mainisin vaid seda, et juba ca 16 aasta eest jäi see nimi igaveseks meelde. Mina selle nimega elama ei pea.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:58No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
-
Külaline
Mis tants see on mida üksi tantsitakse https://www.instagram.com/p/DDFEHD7IPjl/
-
Külaline
Täiskasvanu.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:58No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
Kuidas peaks täiskasvanu käituma, kui keegi paneb oma lapsele nime, mis tundub imelik?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑16 Juun 2026 06:42Täiskasvanu.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:58No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
Kuidas peaks täiskasvanu käituma, kui keegi paneb oma lapsele nime, mis tundub imelik?
Siis peab kuidagi käituma või?
-
Külaline
See on küll imelik küsimus. Mis sinul sellest, mis nime keegi oma lapsele paneb? Kuidas see sinu asi on?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 06:42Täiskasvanu.Guest kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:58No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline