Kust krt selliseid nimesid võetakse

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 15 Juun 2026 10:43
Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 10:13
Guest kirjutas: 15 Juun 2026 08:27
Nt kui mu laps saab lapse ja paneb talle sellise nime. Mida ma ütleks? Kas üldse võiks midagi öelda
Kasvata oma last nii, et ta peab oluliseks muud kui tulevasele lapsele "peene" nime valimise. Eriti naeruväärne, kui selline eesnimi on komplektis maavillase perekonnanimega.
Jah, ei sobi. Kunagi tundsin ühte naist, eesnimi oli Diana, perekonnanimi täiesti tavaline, maavillane. No pane siis Mari või Jaanika, vms.
Diana on täiesti tavaline levinud nimi ja sobib iga perekonnanimega kokku.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 23:01 Muidu räägitakse et lapsed hakkavad narrima....
Kas siin foorumis käivad lapsed ka?
Need on nende narrivate laste vanemad. Kõik selline saab ju kodust alguse.

Minu meelest on nõme siin selle noore tüdruku nime halvustada. Ta ei ole ju ise mitte mingil moel meediasse pürginud. Meedia on temast teinud loo AINULT seetõttu, et ta isa on tuntud inimene. Pealegi on tegu alaealisega, seega on see nime ümber jauramine ja lakekrantsiga võrdlemine inetu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 10:41
Guest kirjutas: 15 Juun 2026 10:31
Guest kirjutas: 14 Juun 2026 21:00 Poisil oli ka mingi jube nimi, aga see ei jäänud isegi meelde.
Huvi pärast otsisin... oh jah.
Ütleb ta enda kohta nii mõndagi...
Kelle kohta, poisi enda? Kas see poiss pani endale ise selle nime? Mõtle ikka enne, kui midagi nii jaburat kirjutad.
Külaline

See ei ole narrimine, vaid kaastunde avaldamine. Laps ei saa vist nime muuta ka?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Juun 2026 21:31 Alati on need mingid Alarid ja Hilled, kes oma lastele puzzis nimesid panevad.
Miks "mingid"? Hille, näiteks, on päris kena nimi. Mitte ka nii palju kasutatud kui Mari/Jüri/ Tiina.
Külaline

Tutiga Täi kirjutas: 15 Juun 2026 13:06
Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 23:01 Muidu räägitakse et lapsed hakkavad narrima....
Kas siin foorumis käivad lapsed ka?
Need on nende narrivate laste vanemad. Kõik selline saab ju kodust alguse.

Minu meelest on nõme siin selle noore tüdruku nime halvustada. Ta ei ole ju ise mitte mingil moel meediasse pürginud. Meedia on temast teinud loo AINULT seetõttu, et ta isa on tuntud inimene. Pealegi on tegu alaealisega, seega on see nime ümber jauramine ja lakekrantsiga võrdlemine inetu.
Jah, arvan ka, et konkreeetse isiku nn. nimeteema avalikult netis pole hea mõte...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 15:47 See ei ole narrimine, vaid kaastunde avaldamine. Laps ei saa vist nime muuta ka?
Kas see laps on palunud su kaastunnet? Vaatasin ta pilte, ei tundu kuskilt otsast õnnetu olema. Oma võltskaastunde võid siiknohal omale jätta.

* See on kius.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 16:03
Guest kirjutas: 14 Juun 2026 21:31 Alati on need mingid Alarid ja Hilled, kes oma lastele puzzis nimesid panevad.
Miks "mingid"? Hille, näiteks, on päris kena nimi. Mitte ka nii palju kasutatud kui Mari/Jüri/ Tiina.
"Mingid" ehk tavaliste nimedega inimesed.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 13:09
Kelle kohta, poisi enda? Kas see poiss pani endale ise selle nime? Mõtle ikka enne, kui midagi nii jaburat kirjutad.
Miks sa kommenteerid, kui sa teemast muhvigi aru ei saa?!
Külaline

La kendre Amerie (hääldus: lakendramerii) peaks prantsuse keeles tähendama "see kavaldaja Amerie". Parandage, kui eksin.
Külaline

See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.
Külaline

Ta võiks perekonnanime millekski pheeneks muuta sir või von, Vonkiviklibu või sirkivikillustik, annaks alles välismaalastel veerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 21:31 Alati on need mingid Alarid ja Hilled, kes oma lastele puzzis nimesid panevad.
Mis mõttes mingid? Mink ei panegi oma poegadele nimesid.
Külaline

Minu arust on täitsa äge nimi, mitte midagi koledat ma ei näe.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 20:58
Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 20:38 See nimi on minu ajukäärude vahele kleepunud ajast, mil kõmuajakirjandus sellest pasundas, kui Kivisaar oma vastsündinule nime pani.
No see on küll rohkem sinu probleem, kui nime omaniku oma. Täiskasvanu võiks ikka osata eakohaselt käituda.
Kust otsast see probleem on? Liiati minu probleem? Mainisin vaid seda, et juba ca 16 aasta eest jäi see nimi igaveseks meelde. Mina selle nimega elama ei pea.
Külaline

Mis tants see on mida üksi tantsitakse https://www.instagram.com/p/DDFEHD7IPjl/
Külaline

Täiskasvanu.
Kuidas peaks täiskasvanu käituma, kui keegi paneb oma lapsele nime, mis tundub imelik?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2026 06:42
Täiskasvanu.
Kuidas peaks täiskasvanu käituma, kui keegi paneb oma lapsele nime, mis tundub imelik?

Siis peab kuidagi käituma või?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 06:42
Täiskasvanu.
See on küll imelik küsimus. Mis sinul sellest, mis nime keegi oma lapsele paneb? Kuidas see sinu asi on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline