Ajast maha oled jäänud, instas ei höörita tagumikku ükski teismeline. Neil on teised kanalid - tiktok näiteks ja nad ei pea end influenceriks vaid content creatoriteks sel on oluline vaheKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 11:58 See sõna on ikka väga ära lörtsitud, sest nüüd on tõesti juba iga Instas tagumikku hööritav teismeline omast arust kõva influencer.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
See on sisuliselt sama asi ju. Ma tean jah, et nad seal tiktokis hängivad ja "sisu"loovad. Küsimus on ainult, et miks ja kellele seda jama vaja on? Sest 90% sellest loodavast sisust on puhas rämps ja eneseimetlemine.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:18Ajast maha oled jäänud, instas ei höörita tagumikku ükski teismeline. Neil on teised kanalid - tiktok näiteks ja nad ei pea end influenceriks vaid content creatoriteks sel on oluline vaheKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 11:58 See sõna on ikka väga ära lörtsitud, sest nüüd on tõesti juba iga Instas tagumikku hööritav teismeline omast arust kõva influencer.![]()
-
Külaline
Kui huvitab kellele konkreetselt loovad, mine vaata kes nende jälgijad on. Kui on jälgijaid, järelikult kellelegi on just sellist kontenti vaja. See, et sina midagi rämpsuks pead on puhtalt sinu isiklik arvamus. Kui sind ei huvita, ära vaata ega jälgi. Mis see sinu enda arvamuse ülimaks pidaminegi muud on kui puhas eneseimetlusKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:33 See on sisuliselt sama asi ju. Ma tean jah, et nad seal tiktokis hängivad ja "sisu"loovad. Küsimus on ainult, et miks ja kellele seda jama vaja on? Sest 90% sellest loodavast sisust on puhas rämps ja eneseimetlemine.
-
Külaline
Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
-
Külaline
Milleks, nägid ju eespool, keegi ütles nime ja sai kohe mopiga üle küüru, et kui nõme ja mõtttttetuuuuu.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
-
Külaline
Suht savi neist provokaatoritest, proovivad tolmu üles keerurada ja kes ülesärgitamisest rahuldust saavat. Ignoreerige neid.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:42Milleks, nägid ju eespool, keegi ütles nime ja sai kohe mopiga üle küüru, et kui nõme ja mõtttttetuuuuu.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
-
Külaline
Filipp Kirkorov. Mees elab ja raiskab raha nagu homset poleks.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
Anastasia Volotshkova, endine priimabaleriin
Shane Burcaw ja tema hooldajast naine,
Lifelongpercussion on mõned nimed.
-
Külaline
Vaatad putiniste, ilmselt oled ka ise. On sul hea meel ka ukrainlaste tapmise, vägistamise, okupeerimise üle? Loodan, et sa minu tutvusringkonnas pole.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 17:24Filipp Kirkorov. Mees elab ja raiskab raha nagu homset poleks.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
-
Külaline
Sotsiaalmeedias on hunnikute viisi teadust, loodust, huumorit, ajalugu jne Miks küll peaks vaatama kirkorovit või kuidas anni rahula pesupulbrit reklaamib, arusaamatu.
-
Külaline
Ei pea, täitsa ise saad otsustada, keda jälgima hakkad. Isegi sotsiaalmeediat ei pea kasutama tegelikult, ilma saab ka vabalt elatud. Aga milleks inimene, keda ei kõneta influentserite teema selle avab ja ka kommentaari kirjutab, on ka minu jaoks arusaamatu.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 18:17 Sotsiaalmeedias on hunnikute viisi teadust, loodust, huumorit, ajalugu jne Miks küll peaks vaatama kirkorovit või kuidas anni rahula pesupulbrit reklaamib, arusaamatu.
-
Külaline
Sa vaata oma teadust ja loodust siis ainult.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 18:17 Sotsiaalmeedias on hunnikute viisi teadust, loodust, huumorit, ajalugu jne Miks küll peaks vaatama kirkorovit või kuidas anni rahula pesupulbrit reklaamib, arusaamatu.
Minul on kõike, majandus-investeerimis-uudistest pesupulbri reklaamijateni välja. Harivat, meelelahutuslikku, õpetlikku
-
Külaline
Ma arvan, et olen. Eks siis järgmisel suguvõsa kokkutulekul arutleme, kartulisalati ja vodka kõrvale.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 17:56Loodan, et sa minu tutvusringkonnas pole.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 17:24Filipp Kirkorov. Mees elab ja raiskab raha nagu homset poleks.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 13:37 Võiks siis nimeliselt välja tuua kah keda jälgite, kes on väärt jälgimudt…. Üks briti sisekujundaja ja ameerika hobikokk ei ütle mitte kui midagi
-
Külaline
No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 21:33Sa vaata oma teadust ja loodust siis ainult.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 18:17 Sotsiaalmeedias on hunnikute viisi teadust, loodust, huumorit, ajalugu jne Miks küll peaks vaatama kirkorovit või kuidas anni rahula pesupulbrit reklaamib, arusaamatu.
Minul on kõike, majandus-investeerimis-uudistest pesupulbri reklaamijateni välja. Harivat, meelelahutuslikku, õpetlikku
-
Külaline
Kus mõttetut targutamist õpetatakse? Sa paistad hästi teadvat.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:22No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 21:33Sa vaata oma teadust ja loodust siis ainult.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 18:17 Sotsiaalmeedias on hunnikute viisi teadust, loodust, huumorit, ajalugu jne Miks küll peaks vaatama kirkorovit või kuidas anni rahula pesupulbrit reklaamib, arusaamatu.
Tean eesti keelset sõna influenceri kohta. Ma ei taha seda kasutada sest mulle ei meeldi see. Oled rahul, proua õpetaja?
-
Külaline
No eks plära siis edasi. Vaba valik.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:20Kus mõttetut targutamist õpetatakse? Sa paistad hästi teadvat.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:22No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 21:33
Sa vaata oma teadust ja loodust siis ainult.
Tean eesti keelset sõna influenceri kohta. Ma ei taha seda kasutada sest mulle ei meeldi see. Oled rahul, proua õpetaja?
-
Külaline
Ilmselgelt irw.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:40No eks plära siis edasi. Vaba valik.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:20Kus mõttetut targutamist õpetatakse? Sa paistad hästi teadvat.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:22
No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.
-
Külaline
Mitte proua õpetaja, vaid eestlane.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:20Kus mõttetut targutamist õpetatakse? Sa paistad hästi teadvat.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:22No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 21:33
Sa vaata oma teadust ja loodust siis ainult.
Ei ole. Komavead, kokkukirjutamisvead, sõna "teie" väärkasutus.
-
Külaline
Siin foorumi kasutajatel õigekirjavigu hulgim. Pane hullu, õnn on sinu õuele saanud ja taaskord päev sisustatud. Jõudu! (Ps! Kedagi eriti ei koti aga lase ikka edasi lmao)Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 13:09Mitte proua õpetaja, vaid eestlane.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 12:20Kus mõttetut targutamist õpetatakse? Sa paistad hästi teadvat.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:22
No TA võiks tõesti kas jälgida mõnd õpetajat või lausa kooli minna, et eelkõige eesti keel selgeks saada. Seda vist paraku influenserid ei õpeta.
Ei ole. Komavead, kokkukirjutamisvead, sõna "teie" väärkasutus.
-
Külaline
Jajah, need jälgijad on 12-aastased väljakujunemata lapsed, kes seda saasta tarbivad ja järele ahvivad. Väidan endiselt, et 90% sellest on puhas rämps.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:50Kui huvitab kellele konkreetselt loovad, mine vaata kes nende jälgijad on. Kui on jälgijaid, järelikult kellelegi on just sellist kontenti vaja. See, et sina midagi rämpsuks pead on puhtalt sinu isiklik arvamus. Kui sind ei huvita, ära vaata ega jälgi. Mis see sinu enda arvamuse ülimaks pidaminegi muud on kui puhas eneseimetlusKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:33 See on sisuliselt sama asi ju. Ma tean jah, et nad seal tiktokis hängivad ja "sisu"loovad. Küsimus on ainult, et miks ja kellele seda jama vaja on? Sest 90% sellest loodavast sisust on puhas rämps ja eneseimetlemine.![]()
-
Külaline
90% sellest pole rämps. Algoritm toodab sulle sellist sisu millele oled kauemaks peatuma jäänud, kommenteerinud või muul viisil märku andnud oma huvieelistustest. Kelle süü see olema peaks, et sa rämpsu vahid?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 21:56Jajah, need jälgijad on 12-aastased väljakujunemata lapsed, kes seda saasta tarbivad ja järele ahvivad. Väidan endiselt, et 90% sellest on puhas rämps.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:50Kui huvitab kellele konkreetselt loovad, mine vaata kes nende jälgijad on. Kui on jälgijaid, järelikult kellelegi on just sellist kontenti vaja. See, et sina midagi rämpsuks pead on puhtalt sinu isiklik arvamus. Kui sind ei huvita, ära vaata ega jälgi. Mis see sinu enda arvamuse ülimaks pidaminegi muud on kui puhas eneseimetlusKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 12:33 See on sisuliselt sama asi ju. Ma tean jah, et nad seal tiktokis hängivad ja "sisu"loovad. Küsimus on ainult, et miks ja kellele seda jama vaja on? Sest 90% sellest loodavast sisust on puhas rämps ja eneseimetlemine.![]()
Ma ei tea mitt üht 12 aastast kes nii lapsikut juttu ajaks “kõik mis mulle ei meeldi on rämp”. Tänapäeva 12 a märksa arenenumad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist