Pigem ikka hinnangu
Kas oskad lahendada?
-
Külaline
-
Külaline
No suur tänu, et ikka täpsustasid, ma muidu polekski teadnud, mis see diagnoos on.
-
Külaline
Ma nüüd teist korda vaadates alles nägin, et seal lõpptehtes on hoopis kaks muna.
7+15+3+3=28
7+15+3+3=28
-
Külaline
Vaata siis uuesti ettepoole - kana on 10!Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 15:44 Ma nüüd teist korda vaadates alles nägin, et seal lõpptehtes on hoopis kaks muna.
7+15+3+3=28
-
Külaline
Nii on jah. Nüüd nägin
-
Külaline
See on silmaarstide-optometristide test tegelikult.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 15:55 Kuidas seal aru peaks saama mitu kana üksteise taga on?
-
Külaline
Samas võib pakkuda, et kana ja muna on kehvalt trükitud või kana kujutis on uus geenimuundusega sort
Sellise napaka testi põhjal pidada inimest vaimust vaeseks ja silmist pimedaks, tule taevas appi..
Sellise napaka testi põhjal pidada inimest vaimust vaeseks ja silmist pimedaks, tule taevas appi..
-
Külaline
Kes pidas?Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 18:18 Samas võib pakkuda, et kana ja muna on kehvalt trükitud või kana kujutis on uus geenimuundusega sort
-
Külaline
Prilliteda on 7+15+3
Prillidega jah tuleb 7+15+6
See pole vaid matemaatika vaid ka tähelepanu ja nägemise harjutus.
Mida siin rohkem hinnatakse. Tähelepanu vist.
-
Külaline
Sul paremaid prille vajaKülaline kirjutas: ↑29 Juun 2026 08:22 Prilliteda on 7+15+3
Kana on 10!
-
Külaline
Mis mõttes 15? 10!!!Guest kirjutas: ↑29 Juun 2026 08:22 Prilliteda on 7+15+3
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Roosad tulbid ja 11 külalist