Imestamine

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 14:55
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 14:41
Miks mitte, mida seal häbebeda? Pigem olen vastupidisel arvamusel, et selle pulma korraldamisega sai nii mõnigi omale "tehtud tööde" osas korraliku kogemuse osas rikkamaks.
Ei ole kindel. Ma arvan, et neid, kes nüüd teatud tegijad välistavad, on rohkem kui neid, kes Silvia maitsest vaimustuvad. Ja neil pole reeglina raha. Seega ma pole kindel, kas see nüüd tuli professionaalselt kasuks või kahjuks.
No kuule, ära aja naerma! Miks peaks klient välistama teenusepakkuja selle eest, et ta oli üks SI pulma korraldajatest? See on küll rumal seisukoht. Pigem on see plusspunkt teenusepakkujale, et suutis pakkuda just sellist asja, mis kliendi maitsega enim kattus. Tegi seda, mida klient soovis.
No seda moekunstnikku ma küll enam kellekski ei pea, kes ei suutnud isegi seda rääkida, et see nibudeni lahti rinnaosa pole ilus. Enne pidasin teda heaks moekunstnikuks, nüüd on küll pulmakleidi tegijana täiesti välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 14:55
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 14:41
Miks mitte, mida seal häbebeda? Pigem olen vastupidisel arvamusel, et selle pulma korraldamisega sai nii mõnigi omale "tehtud tööde" osas korraliku kogemuse osas rikkamaks.
Ei ole kindel. Ma arvan, et neid, kes nüüd teatud tegijad välistavad, on rohkem kui neid, kes Silvia maitsest vaimustuvad. Ja neil pole reeglina raha. Seega ma pole kindel, kas see nüüd tuli professionaalselt kasuks või kahjuks.
No kuule, ära aja naerma! Miks peaks klient välistama teenusepakkuja selle eest, et ta oli üks SI pulma korraldajatest? See on küll rumal seisukoht. Pigem on see plusspunkt teenusepakkujale, et suutis pakkuda just sellist asja, mis kliendi maitsega enim kattus. Tegi seda, mida klient soovis.
Siis oleks võinud Türgi turult sama asja osta ju, milleks mingi moekunstnik. Moekunstnik ikka teeb kliendi stiilis maitseka asja.
Külaline

Ülinaljakas inimene, kelle arust on nii korraldus kui kleit maitselage. Sinu arvamus ei huvita mitte kedagi, tõenäoliselt oled sa ise suure osa inimeste arvates maitselage. Nende kleit ja nende pulm, nende raha ja nende elu. Mingi nõme kiibitseja ja teiste raha lugeja, kõtt.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 15:13No seda moekunstnikku ma küll enam kellekski ei pea, kes ei suutnud isegi seda rääkida, et see nibudeni lahti rinnaosa pole ilus. Enne pidasin teda heaks moekunstnikuks, nüüd on küll pulmakleidi tegijana täiesti välistatud.
Mina ka selle "moe"kunstniku poole enam ei vaataks. Võinuks siis öelda, et täitis kliendi tellimust, aga oli ikka vaja kuulutada, et nagu oligi tipptasemel kleit ja stiil. Kleit, mille rinnaosa vajus keset tseremooniat alla, nii et pidi vaasist sirelid paistes tisside ette suskama.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 15:14 Siis oleks võinud Türgi turult sama asja osta ju, milleks mingi moekunstnik. Moekunstnik ikka teeb kliendi stiilis maitseka asja.
Türgi turu kvaliteet ei ole nii hea, kui moekunstniku oma. Kummaline, et mõni siin pole ikka veel aru saanud, et maitse üle ei vaielda. Minu arust sai SI kleit siiski päris palju kiitvaid hinnanguid.
Mammut
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mammut »

Külaline kirjutas: 29 Juun 2026 09:21Oma peas võid imestada ja oma kodus võid lähedastega arutada, kui soovi on. Aga igasugune avalik hinnangu andmine on kohatu, kuni keegi ei riku seadust ega kellegi õigusi.
Seljataga hinnangu andmine või anonüümne lahmimine on siis nagu igati ok? Pole väga märganud, et hinnangutega siin foorumis, isegi siin teemas, keegi väga kokku hoiaks.
Isiklikult eelistan iga kell otse näkku “imestajat” kui mingit naeratavat salaklatshijat.
Külaline

Pruuti ei tohi imestada ega kritiseerida. Tuntud moelooja loomingut võib kritiseerida nõrkemisini. Või keelavad helbekesed järgmiseks ka filmide/etenduste/raamatute kohta arvamuse ära?
Külaline

Mammut kirjutas: 30 Juun 2026 16:23
Külaline kirjutas: 29 Juun 2026 09:21Oma peas võid imestada ja oma kodus võid lähedastega arutada, kui soovi on. Aga igasugune avalik hinnangu andmine on kohatu, kuni keegi ei riku seadust ega kellegi õigusi.
Seljataga hinnangu andmine või anonüümne lahmimine on siis nagu igati ok? Pole väga märganud, et hinnangutega siin foorumis, isegi siin teemas, keegi väga kokku hoiaks.
Isiklikult eelistan iga kell otse näkku “imestajat” kui mingit naeratavat salaklatshijat.
Pole probleemi, saame kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 16:22
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 15:14 Siis oleks võinud Türgi turult sama asja osta ju, milleks mingi moekunstnik. Moekunstnik ikka teeb kliendi stiilis maitseka asja.
Türgi turu kvaliteet ei ole nii hea, kui moekunstniku oma. Kummaline, et mõni siin pole ikka veel aru saanud, et maitse üle ei vaielda. Minu arust sai SI kleit siiski päris palju kiitvaid hinnanguid.
Tõesti või? Keegi küll ei öelnud, et teeks Silvia kaunimaks või rõhutaks tema figuuri või oleks kuidagi kaunis. Öeldi, et kallis, palju käsitööd, suurejooneline ehk palju materjali kasutatud. See on tõesti tõsi, et oli kallis ja palju töömahtu, aga see ei ole ju kiitev hinnang. See karkass oli liiga raske, et kleit üleval püsiks, seda võiks ju moekunstnik ikka öelda. Nii puhvis ei pea kleit olema, et katab täiesti figuuri. Nii palju eri stiile ei topi maitsekas moekunstnik kokku. Ka maailmakuulsad moekunstnikud teevad igasugustele klientidele ja igasugustes stiilides kleite, aga need tulevad ikkagi sellised, et moekunstniku enda loomingi ja maitse on ka esindatud ja ei tehta täiesti mööda asja oma nime alt.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 16:15
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 15:13No seda moekunstnikku ma küll enam kellekski ei pea, kes ei suutnud isegi seda rääkida, et see nibudeni lahti rinnaosa pole ilus. Enne pidasin teda heaks moekunstnikuks, nüüd on küll pulmakleidi tegijana täiesti välistatud.
Mina ka selle "moe"kunstniku poole enam ei vaataks. Võinuks siis öelda, et täitis kliendi tellimust, aga oli ikka vaja kuulutada, et nagu oligi tipptasemel kleit ja stiil. Kleit, mille rinnaosa vajus keset tseremooniat alla, nii et pidi vaasist sirelid paistes tisside ette suskama.
Täitiski ju kliendi tellimust, kes on kusagil muud väitnud? Silvia ütles selge sõnaga, et kui moekunstnikule tundus, et on liiga palju, tuli veelgi juurde panna.
Tommy Cashil oli Pariisi moenädalal sitakostüüm seljas ja kusi käekotis, mida sa veel tema rõivad teinud moekunstnikust arvad?
Külaline

Täitiski ju kliendi tellimust, kes on kusagil muud väitnud? Silvia ütles selge sõnaga, et kui moekunstnikule tundus, et on liiga palju, tuli veelgi juurde panna.
Tommy Cashil oli Pariisi moenädalal sitakostüüm seljas ja kusi käekotis, mida sa veel tema rõivad teinud moekunstnikust arvad?
Cashi kostüüm oli vaimukas, Silvia oma lihtsalt wannabe, kes tahtis keegi olla, kes ta pole. Ka diivastiili saab teha vaimukalt ja maitsekalt, siin puudus üks ja teine,
Külaline

Kerdo Mölder kirjutas FB-s, millega olen täiesti nõus, et pulm oli vägev küll, aga puudu jäi armastusest ja siirusest. Ei näinud, et pruutpaar oleks teineteise suhtes tundeid üles näidanud, Silvia ainult sahmerdas ja nautis, et ta on lõpuks ometi kõigi tähelepanu keskpunkt. Härra lihtsalt seisis seal nagu mingi kalamees, et näe, sain nüüd küll puraka kätte.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 18:42Täitiski ju kliendi tellimust, kes on kusagil muud väitnud? Silvia ütles selge sõnaga, et kui moekunstnikule tundus, et on liiga palju, tuli veelgi juurde panna.
Cashil on isikupära ja julgust. Ta kannab selle välja. Ja kes teab, võib-olla oligi Cashi esimesel visandil tal peldikupott peas, aga koostöös moekunstnikuga sai aru, et less is better.
Külaline

Ütleks, et moekunstniku poolt Silviale loodud ja valmistatud kostüümist oli puudu vaid kardinapuu.

https://www.youtube.com/shorts/FF9I9nlx7sk
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 19:17 Kerdo Mölder kirjutas FB-s, millega olen täiesti nõus, et pulm oli vägev küll, aga puudu jäi armastusest ja siirusest. Ei näinud, et pruutpaar oleks teineteise suhtes tundeid üles näidanud, Silvia ainult sahmerdas ja nautis, et ta on lõpuks ometi kõigi tähelepanu keskpunkt. Härra lihtsalt seisis seal nagu mingi kalamees, et näe, sain nüüd küll puraka kätte.
Marek on äärmiselt tagasihoidlik inimene, kes tunneb end kaamerate ja suurte masside ees väga ebamugavalt. Silvia samas on täielikult tähelepanu nautleja, olles terve elu ka sellega harjunud. Marek valis koha, Silvia valis stiili.
Külaline

Kui soov oli filmidiivalikult glamuurne olla, oleks võinud midagi sellist valida:

Pilt

https://www.angelinacolarusso.com/vinta ... ng-dresses
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 19:17 Kerdo Mölder kirjutas FB-s, millega olen täiesti nõus, et pulm oli vägev küll, aga puudu jäi armastusest ja siirusest. Ei näinud, et pruutpaar oleks teineteise suhtes tundeid üles näidanud, Silvia ainult sahmerdas ja nautis, et ta on lõpuks ometi kõigi tähelepanu keskpunkt. Härra lihtsalt seisis seal nagu mingi kalamees, et näe, sain nüüd küll puraka kätte.
Kuula Marju Karini storyt, ta lükkab selle täielikut ümber. Erinevalt mõnest oli tema kohal ja tunneb neid inimesi.
Külaline

Okei S.Ilvesel on oma slaavilik "mööda maitse". Aga miks siis seda nii õudsalt maha peab tegema?
See ju kajastub nii tema kodust ja nüüd ka pulmade kaudu. Igaleühele oma eksole.
Külaline

Minu arust pulmapaiga ühtlaselt toon-toonis lilla oli küll ilus ja stiilne. Õige natukene hea-halva maitse piiri peal, aga siiski pigem kena ja efektne ning sobis peategelasega. Saan aru, et ka külalistele oli rõiva toon ette kirjutatud ja sellest vist peeti kinni ka.

Küll aga tekkis küsimusi pilotka, mis oli pruudil peas ja põsele kleebitud juukselokid. Need mulle ei meeldinud. Aga, kui talle endale meeldis, siis mis see teiste arvamus siin loeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 21:51
Kuula Marju Karini storyt, ta lükkab selle täielikut ümber. Erinevalt mõnest oli tema kohal ja tunneb neid inimesi.
Kas ta peaks oma püsiklienti hakkama kritiseerima või? Pulmas oli terve laadung "sõbrannasid", kes loodavad Silvia raha peale.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Roosad tulbid ja 11 külalist