Kui plaanis maja ehitada

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Juul 2026 23:55
Kui suured puud on põhja ja kirde suunas ning lõuna on vaba, siis ilmselt ikka midagi on, aga see ei paista tegelikult üldse oluline olema. Paika on pandud, et tuleb A klass saavutada ja paneelid paigaldada, seega vaata ise, kuidas selle tasuvusega saab olema.
Kui see kõik nii hirmus on, saab ju alati osta valmis maja.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2026 07:29
Guest kirjutas: 17 Juul 2026 23:55
Kui suured puud on põhja ja kirde suunas ning lõuna on vaba, siis ilmselt ikka midagi on, aga see ei paista tegelikult üldse oluline olema. Paika on pandud, et tuleb A klass saavutada ja paneelid paigaldada, seega vaata ise, kuidas selle tasuvusega saab olema.
Kui see kõik nii hirmus on, saab ju alati osta valmis maja.
Muidugi, aga kui sul on krunt varasemast olemas, siis tuleb mõistlikumaks ehitada enda maitse järgi. Krundi müümine pole kasulik, kui see just pole majandustegevus. Ja see pole hirmus, vaid meil bürokraatiat ülemäära, mida ette ei oska arvatagi. Kuidas see ütlemine oligi, et ametnikud täidavad meil käske saksa täpsusega. Mulle meenub see aeg, kui tuli euroliidu normatiiv et peab olema kaks valamut igas köögis ja teineteisest lahus ja mida kõike. Meie ametnikud sööstsid kohe rünnakule, ma mäletan kui hädas olid väikesed firmad/köögid. Käisime siis puhkusel Vahemere ääres ja vaatasin huviga nii Kreekas, kui Itaalias, et kedagi ei huvitanud. Hea, kui ükski kraanikauss oli, kass ka jalutas sisse ja välja ja kõik olid rõõmsad. Ma pole kindel, kas väiksemates kohvikutes siiani neid on.... :D
Külaline

Mujal riikides ei ole ehk ka sellist pidevalt paisuvat ametnike armeed kes oma vajalikkust peab kuidagi tõestama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist