Mis puhul need autod maha müüakse?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2026 15:11Alati ostan umbes 2- aastase, läbisõit siis u [url=tel:30-50000]30-50000[/url].
Keegi pidi selle uuena ostma ja nüüd äkki ei taha.
Raha sai otsa?
Mis puhul need autod maha müüakse?Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2026 15:11Alati ostan umbes 2- aastase, läbisõit siis u [url=tel:30-50000]30-50000[/url].
muidugi valed. volvo on õigeGuest kirjutas: ↑20 Juul 2026 04:31Mõlemad valed.Guest kirjutas: ↑19 Juul 2026 20:59Kaks varianti, kas Mersu või Toyota. Pigem mersu.Külaline kirjutas: ↑19 Juul 2026 15:11 Mina ostan ühte kindlat marki autosid. Alati ostan umbes 2- aastase, läbisõit siis u 30-50000. Sõidan läbisõiduni 300000, siis müün. Seniks hooldan ise korralikult. Sõidan ühega u 5-7 aastat. Üle 300000 on raskem müüa, ükskõik kui korralik on, inimeste tähelepanu läheb hodomeetri näidule.
Kõige tüüpilisem põhjus: ettevõttel oli liisingus ja enam pole x põhjusel seda konkreetset autot vaja.
oli liisingus, garantiiaeg sai läbi st. hakka võimaliku remondi eest maksma,seda jälle ei taha. Nüüd müüakse maha ja ostetakse uus.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 11:18Kõige tüüpilisem põhjus: ettevõttel oli liisingus ja enam pole x põhjusel seda konkreetset autot vaja.
See pole minu asi, kust mina tean, mispärast üks võõras välisriigi kodanik sellise auto müüb. Ostab ilmselt uue. Ei ole avariilised ükski, see absoluutselt 100% selliste autode puhul tänapäeval kontrollitav.
Vale.
Ma arvasin, et see on kohe mingi ütlus, et "kirikuõpetaja auto", millega kaasneb jutt sellest, et sellega pole üldse sõidetudki. Ja sina kohe tõsimeeli räägid, et sinu autoga oligi nii?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 14:34 Ma kunagi ostsin volvo. Müüa ütles, et oli Rootsis ühe kirikuõpetaja auto. Sõitis ainult pühapäeviti kirikusse ja seda ka kui vihma ei sadanud. Oli väikese läbisõiduga.
Et kirikuõpetaja müüs maha kuna polnd suust enam vaja.
see kirikuõpetaja nali on umbes 70 aastat vana või noh 60 aastat, sinuga jälle üks kes uskuma jäi et tõepoolest nii oli ja auto ostetigi sellepärastKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 17:42Ma arvasin, et see on kohe mingi ütlus, et "kirikuõpetaja auto", millega kaasneb jutt sellest, et sellega pole üldse sõidetudki. Ja sina kohe tõsimeeli räägid, et sinu autoga oligi nii?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 14:34 Ma kunagi ostsin volvo. Müüa ütles, et oli Rootsis ühe kirikuõpetaja auto. Sõitis ainult pühapäeviti kirikusse ja seda ka kui vihma ei sadanud. Oli väikese läbisõiduga.
Sa ei tea kirikuõpetajate elustiilist eriti vist midagi. Rootsi kogudus ilmselt peamiselt koosneb vanuritest, kelle vahet õpetaja ainult hommikust õhtuni sõidabki - tuleb jagada neile armulauda, niisama anda hingehoidu, Rootsis on väga suur üksikute inimeste osakaal, paljudel on kindlasti igav. Lisaks on tavaline külastada ka haigeid, vange jne, surijaid niikuinii.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2026 14:34 Ma kunagi ostsin volvo. Müüa ütles, et oli Rootsis ühe kirikuõpetaja auto. Sõitis ainult pühapäeviti kirikusse ja seda ka kui vihma ei sadanud. Oli väikese läbisõiduga.
See on tõsi, aga ega neid vanureid siis ainult hingehoiu eesmärgil külastada. Ikka muu hulgas ka selleks, et vanake oma testamenti tehes ka kirikut meeles peaks. See on vana tõde ning nii pole see ainult Rootsis vaid ka mujal.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2026 17:53Sa ei tea kirikuõpetajate elustiilist eriti vist midagi. Rootsi kogudus ilmselt peamiselt koosneb vanuritest, kelle vahet õpetaja ainult hommikust õhtuni sõidabki - tuleb jagada neile armulauda, niisama anda hingehoidu, Rootsis on väga suur üksikute inimeste osakaal, paljudel on kindlasti igav. Lisaks on tavaline külastada ka haigeid, vange jne, surijaid niikuinii.Guest kirjutas: ↑20 Juul 2026 14:34 Ma kunagi ostsin volvo. Müüa ütles, et oli Rootsis ühe kirikuõpetaja auto. Sõitis ainult pühapäeviti kirikusse ja seda ka kui vihma ei sadanud. Oli väikese läbisõiduga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist