Millal sinusuguste põlvkond eest ära sureb? Ära inimeste seltskonnas oma näo ja nimega küll nii rumalat juttu aja.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:04Mehele mugav valik. Vanuigi leida mutt kes on lastetu. Ei pea võitlma koha pärast päiksese all ja ei pea selle ballastiga tegelema. Muidugi on see imelik, et lapsi pole. Pole nagu päris naine või kuidagi nii.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 23:07 Mul on (nüüdseks täiskasvanud) lapsega kaaslane, juba pikka aega. Meie tutvudes oli ta teismeline.
Mul endal pole lapsi, seega väga raske küsimus. Kui ma pole isiklikkugi last soovinud - on ikka raske ette kujutada kellegi teise lapse kasvatamist. Väga väikse lapsega üksikisa oleks ilmselt välistatud ma kardan.
Kaaslase laps varasemast suhtest
-
Külaline
-
Külaline
Aga ikkagi. Miks lastetu oled? Kes sind matab kui aeg sealmaal. Saan aru, et siiani mugav elu olnud. Aga ega mees ei pruugi ka lõpuni sinu kõrval olla. Leiab uue ja noorema LASTETU. Neid ikka tänapäeval on.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:34Millal sinusuguste põlvkond eest ära sureb? Ära inimeste seltskonnas oma näo ja nimega küll nii rumalat juttu aja.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:04Mehele mugav valik. Vanuigi leida mutt kes on lastetu. Ei pea võitlma koha pärast päiksese all ja ei pea selle ballastiga tegelema. Muidugi on see imelik, et lapsi pole. Pole nagu päris naine või kuidagi nii.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 23:07 Mul on (nüüdseks täiskasvanud) lapsega kaaslane, juba pikka aega. Meie tutvudes oli ta teismeline.
Mul endal pole lapsi, seega väga raske küsimus. Kui ma pole isiklikkugi last soovinud - on ikka raske ette kujutada kellegi teise lapse kasvatamist. Väga väikse lapsega üksikisa oleks ilmselt välistatud ma kardan.
Kui asi tervises siis vabandust.
-
Külaline
Sama. Ja ei kujuta ettegi, et lapse kaudu figureeriks ka mehe eks meie elus. Milleks oma elu keeruliseks elada?Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 21:14 Ei vaata lastega mehi. võõrast last kasvatada ei taha
-
Külaline
Jama lugu kui argumendid otsa lõppevad. Mis maailmas sa elad, et sul mees kõike otsustab. Sa ise ei otsusta, keda võtta, keda jätta? Võib-olla sul vähe valikuid. Tahaksid öelda, et kõikeotsustav mees leiab naise, kellega laps saada. Damn, ei saa, täisealine laps olemas. Siis võiks pakkuda lapsevaba naist, mhmh, jama lugu, see on tal ka olemas.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:53Aga ikkagi. Miks lastetu oled? Kes sind matab kui aeg sealmaal. Saan aru, et siiani mugav elu olnud. Aga ega mees ei pruugi ka lõpuni sinu kõrval olla. Leiab uue ja noorema LASTETU. Neid ikka tänapäeval on.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:34Millal sinusuguste põlvkond eest ära sureb? Ära inimeste seltskonnas oma näo ja nimega küll nii rumalat juttu aja.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:04
Mehele mugav valik. Vanuigi leida mutt kes on lastetu. Ei pea võitlma koha pärast päiksese all ja ei pea selle ballastiga tegelema. Muidugi on see imelik, et lapsi pole. Pole nagu päris naine või kuidagi nii.
Lihtsalt trollid. Sama hea kui sinusuguselt nõuda no m i k s sa ometi lapse said? Mind kusjuures ei häiri, et sul laps/ed on. Miks sind teiste perekonnaseis ärritab? Hakka aga põhjendama, milleks see kõik. Tüli rohkem kui rõõmu jne. Kas ei osanud vahendeid kasutada jne (kõigile normaalsetele inimestele infoks - ma oskan ka vajadusel trollida:))
-
Külaline
See isik on mees, kes kirjutab srlliseid asju non-stop. Pole vaja temaga rääkida, teised lihtsalt ignoreerivad.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 13:48Jama lugu kui argumendid otsa lõppevad. Mis maailmas sa elad, et sul mees kõike otsustab. Sa ise ei otsusta, keda võtta, keda jätta? Võib-olla sul vähe valikuid. Tahaksid öelda, et kõikeotsustav mees leiab naise, kellega laps saada. Damn, ei saa, täisealine laps olemas. Siis võiks pakkuda lapsevaba naist, mhmh, jama lugu, see on tal ka olemas.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:53Aga ikkagi. Miks lastetu oled? Kes sind matab kui aeg sealmaal. Saan aru, et siiani mugav elu olnud. Aga ega mees ei pruugi ka lõpuni sinu kõrval olla. Leiab uue ja noorema LASTETU. Neid ikka tänapäeval on.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:34
Millal sinusuguste põlvkond eest ära sureb? Ära inimeste seltskonnas oma näo ja nimega küll nii rumalat juttu aja.
Lihtsalt trollid. Sama hea kui sinusuguselt nõuda no m i k s sa ometi lapse said? Mind kusjuures ei häiri, et sul laps/ed on. Miks sind teiste perekonnaseis ärritab? Hakka aga põhjendama, milleks see kõik. Tüli rohkem kui rõõmu jne. Kas ei osanud vahendeid kasutada jne (kõigile normaalsetele inimestele infoks - ma oskan ka vajadusel trollida:))
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist