Mis tähendab ??? "Siis ma leppisin oma eksmehega ära ja olin n-ö püsisuhtes edasi." Minu meelest see n-ö püsisuhe tähenadab ainult ühte. Lasid ringi nii kuidas jõudsid.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 16:42Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 20:55 Ma lähen nüüd sujuvalt algse teema juurde tagasi.
11 aastat tagasi tegin ma konto portaali Suhted24. Seal oli igasugu rahvast. Enamus siiski suhte otsingul, mitte vaid puhas kepp. Seal edasi umbes aasta pärast tegi sõbranna mulle konto Tinderisse. Nalja pärast. Ja no nalja seal sai! Seal siis enamus ikka nii väga lihtsad mehedPõhiharidusega, miinimumpalgaga (kui sedagi, sest mõni elas isegi veel 40-aastaena ema juures) ja lootsid leida endale isiklikku elamispinda ja head sissetulekut omavat naisterahvast. Ja no seksi nad tahtsid ka. Aga oli ka edukaid ja seksikaid mehi, kes tõepoolest olid vaid lusti peal väljas. Tinderis ma siis lõbutsesin ja suhet jäin otsima Suhted24 portaali. Tõsi, nii mõnigi seal tõsise suhte otsija oli ka Tinderis lustimas
Siis ma leppisin oma eksmehega ära ja olin n-ö püsisuhtes edasi. Kuni eelmise nädala reedeni. Siis tegin konto Amoremisse. Ja mis ma näen! Seal ees needsamad Suhted24 mehed. Ikka veel otsingul. Ja ikka täpselt nende samade piltidega, mis 11 a tagasi Suhted24 üleval olid![]()
Kuni eelmise nädala reedeni. - Mis juhtus? Jäid vahele või armuke ütles, et aitab. Küll juba sinuga majandatud. Tahaks midagi paremat. Ja läksid uuesti jahile. Kas sa muidu tead, et on sellised grupikesed kus mehed omavahel jagavad infot turul oleva "liha" kohta?