Mehe tagumik

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 16:44
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 16:38
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 16:33

Igaühele oma, ei ole need tagumikuta mehed ka ilma kaaslasteta ju
Ma ei tea, miks sa konkreetselt mind tsiteerisid, aga ma avaldasingi oma isiklikku seisukohta, mitte ei pretendeerinud ainsale tõele. See, et igaühel omad eelistused, on ilmselge.
Toetusavaldusena, et sa end prinkide tagumike hindajate hulgas nähtamatuna ei tunneks :lol:
Ahsoo, vabandust jah, lugesin natuke valesti. :)
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 04 Sept 2024 16:46 Mehed, kes kannavad selliseid pükse, mis taguotsa kuju esile toovad on eputrillad või homod. Esimesed mulle ei meeldi ja teistega pole ka midagi asja. No ei pane tavaline mees mingeid liibukaid pükse jalga. Erandiks on jalgratturi treeningriided, aga siis on tagumik tavaliselt sadula küljes ja ikka ei näe kuju. Seega mina mingi tänaval peput võpsutava mehega väga tegemist teha ei tahaks. Kui siiski normaalset juttu räägib, siis võimalik, et saab võimaluse ja sobival hetkel annan märku, et sedasorti riietusstiil on kohatu ja jätab inimestele vale mulje.
Sellist eksemplari nagu üks siin kirjeldas, et tissid on suuremad kui naisel, õllekõht, aga tagumik on prink, ka üldiselt ette ei tule.
Kui mees on treenitud ja kannab sobivas suuruses pükse ja särke, siis on ikkagi kombeks nii, et särk peput ära ei kata. Pikad särgid on siis suure numbriga särgid. Chinod on kõige mugavamad püksid iial loodud. Mugavamad kui mingid retuusid.. Venivad, puuvillast, mugavad ja paraku on nad ümber tagumiku. Küll aga nägin hiljuti külapoes üht noort naist, kel olid stringid jalas ja üliümber retuusid näitasid iga kumerust. Mees, kes kaasas oli, oli õnnejunnis seal naise taga kõndides.
Külaline

https://www.youtube.com/@kayrare/videos
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 17:00 https://www.youtube.com/@kayrare/videos
Ilus pepu ja igati kasulikud harjutused, teen isegi aga ma millegipärast ei usu, et meesterahvad neid ilusaid tagumikke just nii treenivad :lol: See ikka pigem mõne mehe käetrenni teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 17:10
Ilus pepu ja igati kasulikud harjutused, teen isegi aga ma millegipärast ei usu, et meesterahvad neid ilusaid tagumikke just nii treenivad :lol: See ikka pigem mõne mehe käetrenni teema.
:lol: selle video leidsin eile. Tema mees pidavat filmima vist. Mina nii suurt veel pole saavutanud selliste harjutustega.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 17:12
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 17:10
:lol: selle video leidsin eile. Tema mees pidavat filmima vist. Mina nii suurt veel pole saavutanud selliste harjutustega.
Ega ei saavutagi, see on kas geneetiline või bbl. Harjutused on kasulikud ikka ;)
Külaline

Miks mehe tagumiku teemas on pandud naise tagumiku videod? Ma lootsin ikka kena mehe peed näha :)
Külaline

Ilusat tagumikku tasub nuusutada ka, sest kui see on ilus, aga on liigne kalduvus tuharatuultele, siis kindasti öäkk. Kahjuks nii mõnigi mees ei viitsi või ei suuda seda asja kontrolli all hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 19:54 Ilusat tagumikku tasub nuusutada ka, sest kui see on ilus, aga on liigne kalduvus tuharatuultele, siis kindasti öäkk. Kahjuks nii mõnigi mees ei viitsi või ei suuda seda asja kontrolli all hoida.
Tuhar on lihas, mees! Lihased mingit tuult ei tekita. Ja kõhutuultega on nii, et ei ole meist keegi umbne, ei mees ega naine. Kui lihastes tagumise palge omanik saab need korralikult kokku pressida, kui juhtubki ebasobival ajal selline piinlik funktsioon tekkima ning jõuab piisavalt eemalduda, siis need kesise lihastoonusega ei pruugi sellega kahjuks hakkama saada ja ongi tuba paha haisu täis. Seega, treeni tuharat.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 11:28 nahkkingad on elementaarne.
no kuule... :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2024 07:57
Külaline kirjutas: 04 Sept 2024 11:28 nahkkingad on elementaarne.
no kuule... :lol:
Maitseasi, ta ise ehk kannab ka.
Külaline

Ratturitel ja kestvusspordi tegijatel on üldiselt ilusad tagumikud. Giro d'Italia võistlust meeldib mulle just seetõttu vaadata, et kui kihvtid tagaosad neil ratturitel ikka on.
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 04 Sept 2024 16:46 Mehed, kes kannavad selliseid pükse, mis taguotsa kuju esile toovad on eputrillad või homod. Esimesed mulle ei meeldi ja teistega pole ka midagi asja. No ei pane tavaline mees mingeid liibukaid pükse jalga. Erandiks on jalgratturi treeningriided, aga siis on tagumik tavaliselt sadula küljes ja ikka ei näe kuju. Seega mina mingi tänaval peput võpsutava mehega väga tegemist teha ei tahaks. Kui siiski normaalset juttu räägib, siis võimalik, et saab võimaluse ja sobival hetkel annan märku, et sedasorti riietusstiil on kohatu ja jätab inimestele vale mulje.
Sellist eksemplari nagu üks siin kirjeldas, et tissid on suuremad kui naisel, õllekõht, aga tagumik on prink, ka üldiselt ette ei tule.
Millised on need meeste püksid, mis taguotsa üldse esile ei too??
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 21:42 Ratturitel ja kestvusspordi tegijatel on üldiselt ilusad tagumikud. Giro d'Italia võistlust meeldib mulle just seetõttu vaadata, et kui kihvtid tagaosad neil ratturitel ikka on.
Ma ka :D ainus põhjus miks spordiülekandeid vahtida
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 00:12 Postitus on kustutatud
Ma saan aru, et sinu jaoks hilisel tunnil kipuvad kõik asjad ühte auku minema aga katsu laiemat pilti vaadata. Vaata, erinevatele inimestele mõjuvad atraktiivselt erinevad asjad. Mõnele rinnad, teisele tagumikud, kolmandale hoopis jalad või kõrvad. See ei tähenda kohe automaatselt sugugi seda, et tahetakse kõrvataha või varbavahele panna.
Külaline

Meestele meeldivad naiste tagumikud, rinnad, jalad või isegi kõrvad, see on tõsi. Aga küsimusele vastust ei saanudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2024 16:18 Meestele meeldivad naiste tagumikud, rinnad, jalad või isegi kõrvad, see on tõsi. Aga küsimusele vastust ei saanudki.
No ja siin teemas meeldivad naistele meeste tagumikud.... mis vastust sa veel sel juhul ootasid? Kena vaadata, mõnus katsuda🤷
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 08 Sept 2024 18:49
Külaline kirjutas: 07 Sept 2024 21:42 Ratturitel ja kestvusspordi tegijatel on üldiselt ilusad tagumikud. Giro d'Italia võistlust meeldib mulle just seetõttu vaadata, et kui kihvtid tagaosad neil ratturitel ikka on.
Ma ka :D ainus põhjus miks spordiülekandeid vahtida
Täpselt sama põhjus miks mehed vaatavad näiteks iluvõimlemist :P
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Sept 2024 16:37 Täpselt sama põhjus miks mehed vaatavad näiteks iluvõimlemist :P
Ma ise vaatan ka, naiste võrkpall on teine selline meeldivat vaatepilti pakkuv ala :D
Külaline

Ülekanne käib, Decastar'i võistlusel ka palju ilusaid pepusid ;)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline