Revolver kirjutas: ↑04 Juun 2024 17:45
Oskaks sa ise paremini?
Ütleme nii, kui mina saan aru, et keegi ei tantsi hästi, ei tähenda, et mul endal peaks parem tantsuoskus olema.
Tohhohh, mis viga siis kõikidel spordialadel kohtunik olla. Mõõda ja vilista kuidas tuju on.
Aga miks kohtunik? Ei, ma ei pea olema kohtunik ega suurepärane laulja, et aru saada, kas keegi laulab hästi. Xfactorit vaadates on kohtunike arvates parimad võitnud, kui rahvusvahelise menu saavutavad hoopis teised (1direction näiteks)
Kui ma hommikul arvan, et ilm on psk, siis pean olema meteoroloog nii arvamuseks? Ilmselge trollimine sinupoolt
No tegelikkuses on praegu paljudes riikides väga raske. Elan Soomes, ka siin kärbitakse igalt poolt ja nii nagu jaksab. Eks need sõjad mõjutavad paratamatult kõiki ja kõike. Ongi väga raske aeg praegu, seda mitte ainult Eestis
Oskaks sa ise paremini?
Seadusi juriidilises terminoloogias kirja panna tõesti ei oskaks. Kulusid analüüsida oskaks ja vastavaid ettepanekuid teha, strateegias-visioonis oleks ka keskmisest tugevam. Ja ebapopulaarseid otsuseid oskaks ja julgeks ka vastu võtta.
Ning kui võrrelda spordiga - tihti nt top tennise treenerid mängivad kehvemini kui nende treenitavad…
Oskaks sa ise paremini?
Seadusi juriidilises terminoloogias kirja panna tõesti ei oskaks. Kulusid analüüsida oskaks ja vastavaid ettepanekuid teha, strateegias-visioonis oleks ka keskmisest tugevam. Ja ebapopulaarseid otsuseid oskaks ja julgeks ka vastu võtta.
Ning kui võrrelda spordiga - tihti nt top tennise treenerid mängivad kehvemini kui nende treenitavad…
Tundub lihtne, aga kui on sadu inimesi kes soovivad sinu loodud seaduses midagi muuta, vaielda, siis läheb kirja ikka see mis enamusele sobis ehk siis algsest asjast sai lõpuks midagi muud. Kui oled tennisemängija ja mängid treeneritest paremini, siis tahaks seda näha. Muidu on need on lihtsalt lapsikud võrdlused. Osad treenerid on olnud varem sportlased, teised õpivadki treeneriks.
Kui ikka eus olla ainuke miinuses majandusega riik ja isegi sõjas ukraina on tugevama majandusega näitab, et treenerivahetus peab tulem
Tundub lihtne, aga kui on sadu inimesi kes soovivad sinu loodud seaduses midagi muuta, vaielda, siis läheb kirja ikka see mis enamusele sobis ehk siis algsest asjast sai lõpuks midagi muud. Kui oled tennisemängija ja mängid treeneritest paremini, siis tahaks seda näha. Muidu on need on lihtsalt lapsikud võrdlused. Osad treenerid on olnud varem sportlased, teised õpivadki treeneriks.
Nii ju algaski, sinu torkega, et ma ise paremini ei saaks. Saaks.
PS. Top 20-30 kuni 50 jne tennisistidest ei saa nende treenerid kuidagi jagu. Ehk siis: praktikas norgemad, teoorias mitte. Williamsite isa polnud ise iial tennist manginud kui hakkas tudrukuid treenima ja halba tood ta ei teinud
Leevike kirjutas: ↑04 Juun 2024 12:08
Kõige muuga nõus.
Aga ka riigisektoris saab ju “vallandada”. Kui palju on meil täiesti ebavajalikke inimesi ja projekte, kes kõik nii “tähtsad” ja mis veel hullem, Eesti mõistes ka kõrgepalgalised. Mingid ulme PR kampaaniad kuhu läheb miljonites raha. Absurdsed e-residendi projektid, kus tegelikku kasumlikkust mõõta ei olegi võimalik. Sinna pannakse kümnetes miljonites ja miljonites raha magama.lihtsalt üks näide paljudest. Kui on kehvad ajad siis tuleb kärpida ja “lead by example”. Ebakompetentsus karjub igal pool näkku. Ebapädevad nõunikud-kantslerid jne. Aga mida paremat ka tahta kui valitsus samasuguseid ebakompetentseid egosid tais, alustades Kaja Kallasest.
Kaja Kallas pole ebakompetentne vaid lihtsalt valel kohal. Ta oleks näiteks ideaalne välisminister, aga peaministrina on ta nõrk jah.
Seebitükike kirjutas: ↑06 Juun 2024 00:03
Kaja Kallas pole ebakompetentne vaid lihtsalt valel kohal. Ta oleks näiteks ideaalne välisminister, aga peaministrina on ta nõrk jah.
Ma ka arvasin, et äkki oleks hea välisminister, antakse ju muudkui igasuguseid autasusid ja kiidetakse, aga siis hakkasin huvi pärast otsima, mis head juttu ta seal välismaal siis ajab. Ei paistnud kahjuks palju kompetentsem. Inglise keeles on ta jutt küll kõvasti sujuvam, aga jutu sisuks on suhteliselt piinlikud loosungid, tarka muljet ei suuda ta jätta
Suund sõja poole ei ole ka kindlasti see, mida ma meie "valitseja(te)lt" ootaksin, aga pole midagi parata.
Mulle jätab tema kõnemaneer ainuüksi juba mitteharitud mulje ja inglise keel on ka ikka selline pigem puine ja primitiivne. Rääkimata sellest et sellist karismat ja šarmi lihtsalt pole. Naeruvääristab inimesi ja suhtumine on üleüldse pigem üleolev.