Eee jah googelda nüüd selle naise nime ja aastat 2000 vms kui nad abiellusidGuest kirjutas: ↑04 Juun 2025 20:58 Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?
https://www.pinterest.com/pin/149744756350154504/
Ülekaaluline lapsevanem
-
Külaline
-
Külaline
Ausalt, enamusel on täiesti ükskõik kui paks keegi on ja ei muretseta, inimene ise võiks muretseda. Lihtsalt naeruväärne oli lugeda kmi võrdlust tippsportlasega. KMI ei rakendugi kõigile ühtmoodi nt rasedatele, lastele, kulturistidele jne. Tavaline inimene aga saab sealt adekvaatse info oma kehakaalu osas.
-
Külaline
Mida sa seletad, see naine kaalub praegu 64 kg.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:14Eee jah googelda nüüd selle naise nime ja aastat 2000 vms kui nad abiellusidGuest kirjutas: ↑04 Juun 2025 20:58 Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?
https://www.pinterest.com/pin/149744756350154504/Kena ja sale naine oli, praegu on ka kena aga ülekaaluline. Abielu vast lahutama ei hakka kui naine paksuks läheb, kuigi on ka selliseid juhtumeid.
-
Külaline
Pikalt oli paks, aga nüüd jah uute ravimite valguses pole staaride hulgas enam peaaegu ühtki paksu järgi jäänud.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:29Mida sa seletad, see naine kaalub praegu 64 kg.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:14Eee jah googelda nüüd selle naise nime ja aastat 2000 vms kui nad abiellusidGuest kirjutas: ↑04 Juun 2025 20:58 Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?
https://www.pinterest.com/pin/149744756350154504/Kena ja sale naine oli, praegu on ka kena aga ülekaaluline. Abielu vast lahutama ei hakka kui naine paksuks läheb, kuigi on ka selliseid juhtumeid.
-
Külaline
Järelikult paksud inimesed end, erinevalt siinsest megapaksust, ilusaks ei pea.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:32Pikalt oli paks, aga nüüd jah uute ravimite valguses pole staaride hulgas enam peaaegu ühtki paksu järgi jäänud.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:29Mida sa seletad, see naine kaalub praegu 64 kg.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:14
Eee jah googelda nüüd selle naise nime ja aastat 2000 vms kui nad abiellusidKena ja sale naine oli, praegu on ka kena aga ülekaaluline. Abielu vast lahutama ei hakka kui naine paksuks läheb, kuigi on ka selliseid juhtumeid.
-
Külaline
Asi pole selles, kas nad ise peavad ennast ilusaks või mitte. Nemad teenivad oma välimusega raha ja siis peab võimalikult paljudele meeldima. Sinusuguseid mõnitajaid on väga palju, seega peavad staarid saledad olema.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:35Järelikult paksud inimesed end, erinevalt siinsest megapaksust, ilusaks ei pea.
-
Külaline
Lingitud pildil, mida näiteks toodi, ta ju 64kg ei kaalu eks.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:29Mida sa seletad, see naine kaalub praegu 64 kg.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:14Eee jah googelda nüüd selle naise nime ja aastat 2000 vms kui nad abiellusidGuest kirjutas: ↑04 Juun 2025 20:58 Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?
-
Külaline
On (varasemalt) ülekaalulisi staare, kes on väga paljudele meeldinud, olemata oma kehakaalust. Nüüd on aga alla võtnud ju siis ikka enda tervise, heaolu ja välimuse nimel, mitte teiste surve tõttu.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:40Asi pole selles, kas nad ise peavad ennast ilusaks või mitte. Nemad teenivad oma välimusega raha ja siis peab võimalikult paljudele meeldima. Sinusuguseid mõnitajaid on väga palju, seega peavad staarid saledad olema.
Armas taevas, kui inimene pole rahul ühe osaga oma välimusest, siis ei tähenda see, et ta peab end koledaks. Normaalkaalus olla on tervislikum, ilusam, üldsuse hulgas aktsepteeritavam, oluliselt lihtsam kui olla paks. Loomulikult valiks vast 99% inimesi normaalkaalus keha, kui valida antakse. See ei tähenda aga, et paks inimene ei võiks olla ka ilus või pidada ennast vaatamata liigsetele kilodele kenaks.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:53On (varasemalt) ülekaalulisi staare, kes on väga paljudele meeldinud, olemata oma kehakaalust. Nüüd on aga alla võtnud ju siis ikka enda tervise, heaolu ja välimuse nimel, mitte teiste surve tõttu.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:40Asi pole selles, kas nad ise peavad ennast ilusaks või mitte. Nemad teenivad oma välimusega raha ja siis peab võimalikult paljudele meeldima. Sinusuguseid mõnitajaid on väga palju, seega peavad staarid saledad olema.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 21:35
Järelikult paksud inimesed end, erinevalt siinsest megapaksust, ilusaks ei pea.
-
Külaline
Unustage juba ära on KMI, tõesti.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 09:29 Veidi ümaramad. Me räägime siinkohal 114kg tugevalt rasvunud inimesest.
Panin kehamassiideksi kalkulaatoorisse umbkaudsed andmed, ilmselt tema pikkus Eesti naise keskmisesse jääb. Vaadake tulemust:
Pikkus
168
Kehakaal
114
Tulemus
Kehamassiindeks (BMI)
40.39
Olete eluohtlikult rasvunud!
Isegi kui see naine on 180cm (mida ta ilmselt pole) on ta KMI üle 35.
Kehamassiindeks (BMI)
35.19
Olete tugevalt rasvunud!
Kas pildil olev naine on eluohtlikult rasvunud?
-
Külaline
KMI kasutamise lõpetamist soovitataksegi aina rohkem.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 22:20Unustage juba ära on KMI, tõesti.
Kas pildil olev naine on eluohtlikult rasvunud?Tõesti, modellimõõtu ta ei ole, aga pilt näitab jällegi ilmekalt, et KMI on mõttetu mõõdik. Küll ei kehti see rasedatele, küll lihastes inimestele, pikki inimesi karistab ja veel sada häda. Äkki lõpetaks siis selle lolluse kasutamise? Ilmselt need, kes selle järgi ideaalkaalus on, kuid tegelikult skinny fat tüüpi armastavad KMId nii hirmasti, et kohe kuidagi ei taha lahti lasta....
-
Külaline
Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 22:20Unustage juba ära on KMI, tõesti.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 09:29 Veidi ümaramad. Me räägime siinkohal 114kg tugevalt rasvunud inimesest.
Panin kehamassiideksi kalkulaatoorisse umbkaudsed andmed, ilmselt tema pikkus Eesti naise keskmisesse jääb. Vaadake tulemust:
Pikkus
168
Kehakaal
114
Tulemus
Kehamassiindeks (BMI)
40.39
Kehamassiindeks (BMI)
35.19
Olete tugevalt rasvunud!
Kas pildil olev naine on eluohtlikult rasvunud?Tõesti, modellimõõtu ta ei ole, aga pilt näitab jällegi ilmekalt, et KMI on mõttetu mõõdik. Küll ei kehti see rasedatele, küll lihastes inimestele, pikki inimesi karistab ja veel sada häda. Äkki lõpetaks siis selle lolluse kasutamise? Ilmselt need, kes selle järgi ideaalkaalus on, kuid tegelikult skinny fat tüüpi armastavad KMId nii hirmasti, et kohe kuidagi ei taha lahti lasta....
See vast ei ole midagi eriskummalist, et rasedatele sellised mõõdikud ei anna korrektset infot. Mis lihastesse puutub, siis peab tegu olema tõepoolest väga kõva sportlasega, kulturisti vm-ga, et ei saaks seda kasutada aga üldiselt visuaalselt ja muude näitajate poolest ideaalses vormis inimesed ka oma KMI-d ei mõõda, vaid on teadlikud oma kehast ja neile sobivast kaalust. Mina nt teen 4-5x nädalas rasket jõutrenni ja lihased on väga treenitud aga isegi mul ei avalda lihasmassi kaal nii tugevat mõju, et kmi normivahemikust välja lükkaks. Ja kindlasti ei juhtu seda ka inimestel, kelle "trenn" on koertega jalutamine või aiatööd. Jämeda kondiga maanaine, nagu siin eespool mainitud, on vabandust väga, aga ka lihtsalt paks. Tugev aga paks.
-
Külaline
Tore siis ju. Kuidas prouad käsivad: kas paksudele tempel otsaette või kollane kuusnurk rinda? Mõni juhm ju ei saa aru, et paks.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.
See vast ei ole midagi eriskummalist, et rasedatele sellised mõõdikud ei anna korrektset infot. Mis lihastesse puutub, siis peab tegu olema tõepoolest väga kõva sportlasega, kulturisti vm-ga, et ei saaks seda kasutada aga üldiselt visuaalselt ja muude näitajate poolest ideaalses vormis inimesed ka oma KMI-d ei mõõda, vaid on teadlikud oma kehast ja neile sobivast kaalust. Mina nt teen 4-5x nädalas rasket jõutrenni ja lihased on väga treenitud aga isegi mul ei avalda lihasmassi kaal nii tugevat mõju, et kmi normivahemikust välja lükkaks. Ja kindlasti ei juhtu seda ka inimestel, kelle "trenn" on koertega jalutamine või aiatööd. Jämeda kondiga maanaine, nagu siin eespool mainitud, on vabandust väga, aga ka lihtsalt paks. Tugev aga paks.
-
Külaline
Kuule mine trenni, mis sa siin aega raiskad? Ma kuulen, kuidas sul rasv kasvab ja lihased kahanevad selle jutu ajal. Puhas kahju!Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 22:20Unustage juba ära on KMI, tõesti.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 09:29 Veidi ümaramad. Me räägime siinkohal 114kg tugevalt rasvunud inimesest.
Pikkus
168
Kehakaal
114
Tulemus
Kehamassiindeks (BMI)
40.39
Kehamassiindeks (BMI)
35.19
Olete tugevalt rasvunud!
-
Külaline
Paksud on nii leilis siin teemas. Käib meeleheitlik tõestamine, kui ilusad nad on. Kõhnad on kibestunud ja tigedad, skinny fat'id, kindlasti kortsus, paksud meeldivadki meestele, nad ei ole ju üldse paksud, nad on nii ilusad, nad saavad kosmilistes kogustes komplimente jne jne
Koomikud. Hapud viinamarjad. Ma ei ole miskipärast veel kohanud paksu, kes ei sooviks olla sale, kui suudaks. Ja ma ei ole kohanud ühtegi saledat, kes sooviks olla paks.
Koomikud. Hapud viinamarjad. Ma ei ole miskipärast veel kohanud paksu, kes ei sooviks olla sale, kui suudaks. Ja ma ei ole kohanud ühtegi saledat, kes sooviks olla paks.
-
Külaline
Ei ole vaja nii teatraalne olla aga tõesti- mõni ei saagi. Praegu ongi väga keeruline, sest ülekaalulisust on lihtsalt nii palju, et see on justkui norm. Võrreldakse kmi-d Gerd Kanteriga, arvatakse, et 114kg tegelt naise kohta on täitsa ok, tuuakse näitena selgelt ülekaaluline staar jne.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 01:03Tore siis ju. Kuidas prouad käsivad: kas paksudele tempel otsaette või kollane kuusnurk rinda? Mõni juhm ju ei saa aru, et paks.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.
Kellelgi pole ju paksude suhtes mingit erilist viha, vaidlusekoht tuli sellest kas ja kui paks on paks.
-
Külaline
Kuule, saa üle nüüd. Ma ei tõesta kellelegi midagi, veidi norinud olen küll jah, sest lihtsalt jube, kui halvasti mõned ütlevad. Ütlesin lihtsalt oma kaalu ja et olen ilus. Mis küll inimestel viga on selle kaalu teemaga? Mõnedel täiesti nagu kinnismõte.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 06:18 Paksud on nii leilis siin teemas. Käib meeleheitlik tõestamine, kui ilusad nad on. Kõhnad on kibestunud ja tigedad, skinny fat'id, kindlasti kortsus, paksud meeldivadki meestele, nad ei ole ju üldse paksud, nad on nii ilusad, nad saavad kosmilistes kogustes komplimente jne jne
Aga selle viimase lõigu peale tahaksin kommenteerida, et ma oleksin nõus alla võtma kuni 80 kg umbes, aga mitte rohkem. Vot kui kaalusin 65 kg, siis ma ei olnud enam ilus, puusaluud ja rangluu turritasid, nägu muutus nurgeliseks, vot seda ei tahaks küll enam.
-
Külaline
Aga mils peaks kedagi üleüldse paksuks kutsuma? Kas Sinule meeldiks, kui sind näiteks kondiliseks kutsutaks?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 07:44Ei ole vaja nii teatraalne olla aga tõesti- mõni ei saagi. Praegu ongi väga keeruline, sest ülekaalulisust on lihtsalt nii palju, et see on justkui norm. Võrreldakse kmi-d Gerd Kanteriga, arvatakse, et 114kg tegelt naise kohta on täitsa ok, tuuakse näitena selgelt ülekaaluline staar jne.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 01:03Tore siis ju. Kuidas prouad käsivad: kas paksudele tempel otsaette või kollane kuusnurk rinda? Mõni juhm ju ei saa aru, et paks.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.
Kellelgi pole ju paksude suhtes mingit erilist viha, vaidlusekoht tuli sellest kas ja kui paks on paks.
-
Külaline
Paks on muidugi paks ja mingite kahemeetriste sportlastega võrrelda pole põhjust. Aga naeruväärne on see, et mõni siin raiub inimesele, et sa ei saa endaga rahul olla, sest sa oled paks. Sa oled kole, sul on ebaadekvaatne maailmapilt. See on imelik. Mis on teise inimese asi, kas keegi on endaga rahul või mitte. Mina ise pole paks, aga ma ei käi ka paksudele rääkimas, et oled kole, sa ei saa kellelegi meeldida, peaksid hommikust õhtuni patja nutma ja oma elu elamata jätma.
-
Külaline
Oled 180 cm või isegi pikem? Mul on 2 sõbrantsi 180 cm. Ühel turritasid puusaluud, kui kaalus 56, 65 kg on tema jaoks väga ilus. Teine sõbrants kaalub 90 kg ja ta on suur.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 08:25Kuule, saa üle nüüd. Ma ei tõesta kellelegi midagi, veidi norinud olen küll jah, sest lihtsalt jube, kui halvasti mõned ütlevad. Ütlesin lihtsalt oma kaalu ja et olen ilus. Mis küll inimestel viga on selle kaalu teemaga? Mõnedel täiesti nagu kinnismõte.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 06:18 Paksud on nii leilis siin teemas. Käib meeleheitlik tõestamine, kui ilusad nad on. Kõhnad on kibestunud ja tigedad, skinny fat'id, kindlasti kortsus, paksud meeldivadki meestele, nad ei ole ju üldse paksud, nad on nii ilusad, nad saavad kosmilistes kogustes komplimente jne jne
Aga selle viimase lõigu peale tahaksin kommenteerida, et ma oleksin nõus alla võtma kuni 80 kg umbes, aga mitte rohkem. Vot kui kaalusin 65 kg, siis ma ei olnud enam ilus, puusaluud ja rangluu turritasid, nägu muutus nurgeliseks, vot seda ei tahaks küll enam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist