Naine või mees võtab 10-15 kilo juurde ja ongi kõik? No davai. Aga andku siis teinepool teada ja astugu ära see, kelle kinnisvara see pole. Ausus ennekõike.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:46Ei ole vaja nii kompromissitu olla. Ka armastus hõreneb 20-30-40 aastaga. Mina küll ei arva, et see mehest mingi sigadus on, kui ta oma vormist ära, kuigi muidu täitsa ok abikaasa peale enam ei erutu. Ka see abikaasa üsna kindlasti ei erutu enam oma mehe peale. Kõik on tasakaalus.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:24 Mingi tühitillise mehe jaoks võib see nii olla küll. Üldiselt on ikka nii, et kui armastad, siis armastad inimest nii vormis kui mitte. Selline sinukirjeldatud tropp võib end kokku pakkida ja otsida omasuguseid perverte iha lehelt.
Petmine või ei?
-
Külaline
-
Külaline
Miks sind häiriks kui teine vahelduseks natuke prooviks luurata ja nuhkida? Mehest ülejäänud ajaga võib üht-teist ette võtta, sa ei arva niimoodi? Sest paistab, et mehel pole suud peas, et asjalugudest vestelda. Või mis?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:06Wow. Luurad, nuhid? Kui ma saaks teada, et mu kaaslane on nagu sina, lendab nagu sitakuul mu elust. Kui pole suud peas, et end kuuldavale tuua, hakkab spiooniks? Okse, Sina, mitte mees.Kass27 kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:02Olukord on jätkuvalt vaatluse all. Suheldakse jätkuvalt, nüüd aga on mees hakanud seda varjama just minu eest. Aga ütleme nii, et olen sellele mõtlema hakanud nii, et kui mees tahab teisega suhelda, siis lasku käia, eks ise peab teadma, millega riskib ja kui millegi vastu eksib, siis mina igatahes olen süüst puhas ja võin ilma igasuguse kahetsuseta minema kõndida. Olen selleks valmis. Ma ei kavatse suhtes olla nende kahe vahel, see on mulle igatahes kohale jõudnud, eriti veel, kui see sõbranna tundub olema olulisem. Näis, kaua ta seda mängu mõtleb mängida või kaugele viia.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 22:25 TA, kuidas sul läheb? Millegipärast tuli täna meelde see lugu.
-
Külaline
Las luurab, pakkigu oma kodinad kokku ja tehku plats puhtaks. Sellist värdjat ei soovi oma kodus pidada.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:54Miks sind häiriks kui teine vahelduseks natuke prooviks luurata ja nuhkida? Mehest ülejäänud ajaga võib üht-teist ette võtta, sa ei arva niimoodi? Sest paistab, et mehel pole suud peas, et asjalugudest vestelda. Või mis?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:06Wow. Luurad, nuhid? Kui ma saaks teada, et mu kaaslane on nagu sina, lendab nagu sitakuul mu elust. Kui pole suud peas, et end kuuldavale tuua, hakkab spiooniks? Okse, Sina, mitte mees.Kass27 kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:02
Olukord on jätkuvalt vaatluse all. Suheldakse jätkuvalt, nüüd aga on mees hakanud seda varjama just minu eest. Aga ütleme nii, et olen sellele mõtlema hakanud nii, et kui mees tahab teisega suhelda, siis lasku käia, eks ise peab teadma, millega riskib ja kui millegi vastu eksib, siis mina igatahes olen süüst puhas ja võin ilma igasuguse kahetsuseta minema kõndida. Olen selleks valmis. Ma ei kavatse suhtes olla nende kahe vahel, see on mulle igatahes kohale jõudnud, eriti veel, kui see sõbranna tundub olema olulisem. Näis, kaua ta seda mängu mõtleb mängida või kaugele viia.
-
Külaline
Jah, üksi on ikka kõikse parem. Lahutus on õige soovitus.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:59Las luurab, pakkigu oma kodinad kokku ja tehku plats puhtaks. Sellist värdjat ei soovi oma kodus pidada.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:54Miks sind häiriks kui teine vahelduseks natuke prooviks luurata ja nuhkida? Mehest ülejäänud ajaga võib üht-teist ette võtta, sa ei arva niimoodi? Sest paistab, et mehel pole suud peas, et asjalugudest vestelda. Või mis?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 21:06
Wow. Luurad, nuhid? Kui ma saaks teada, et mu kaaslane on nagu sina, lendab nagu sitakuul mu elust. Kui pole suud peas, et end kuuldavale tuua, hakkab spiooniks? Okse, Sina, mitte mees.
-
Külaline
Üksiolek on seni, kuni uut meest majja ei võeta, Kui otsustatakse teisiti, on asendus kohene.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 23:35Jah, üksi on ikka kõikse parem. Lahutus on õige soovitus.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:59Las luurab, pakkigu oma kodinad kokku ja tehku plats puhtaks. Sellist värdjat ei soovi oma kodus pidada.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:54
Miks sind häiriks kui teine vahelduseks natuke prooviks luurata ja nuhkida? Mehest ülejäänud ajaga võib üht-teist ette võtta, sa ei arva niimoodi? Sest paistab, et mehel pole suud peas, et asjalugudest vestelda. Või mis?
-
Külaline
Mehe üksiolek. Mehe.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 23:39Üksiolek on seni, kuni uut meest majja ei võeta, Kui otsustatakse teisiti, on asendus kohene.
-
Külaline
Selle teema tegi naine. Mees saab oma kompsud kokku pakkida ja oma uues kodus edasi mõelda.
-
Külaline
Üksi. Naise abita.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 23:55Selle teema tegi naine. Mees saab oma kompsud kokku pakkida ja oma uues kodus edasi mõelda.
Ma ei tea, aga ma naeran ennast nüüd tühjaks ja kobin oma armsa mehe sängi. Mine tea, äkki viimased korrad.
-
Külaline
Hetkel oli siiski juttu porri vaatamise eelistamisest. Või selle pärast peaks ka kohe lahutama?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:51Naine või mees võtab 10-15 kilo juurde ja ongi kõik? No davai. Aga andku siis teinepool teada ja astugu ära see, kelle kinnisvara see pole. Ausus ennekõike.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:46Ei ole vaja nii kompromissitu olla. Ka armastus hõreneb 20-30-40 aastaga. Mina küll ei arva, et see mehest mingi sigadus on, kui ta oma vormist ära, kuigi muidu täitsa ok abikaasa peale enam ei erutu. Ka see abikaasa üsna kindlasti ei erutu enam oma mehe peale. Kõik on tasakaalus.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:24 Mingi tühitillise mehe jaoks võib see nii olla küll. Üldiselt on ikka nii, et kui armastad, siis armastad inimest nii vormis kui mitte. Selline sinukirjeldatud tropp võib end kokku pakkida ja otsida omasuguseid perverte iha lehelt.
-
Külaline
Kindel, et sa tead, kus teemas oled?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 01:12Hetkel oli siiski juttu porri vaatamise eelistamisest. Või selle pärast peaks ka kohe lahutama?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:51Naine või mees võtab 10-15 kilo juurde ja ongi kõik? No davai. Aga andku siis teinepool teada ja astugu ära see, kelle kinnisvara see pole. Ausus ennekõike.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:46 Ei ole vaja nii kompromissitu olla. Ka armastus hõreneb 20-30-40 aastaga. Mina küll ei arva, et see mehest mingi sigadus on, kui ta oma vormist ära, kuigi muidu täitsa ok abikaasa peale enam ei erutu. Ka see abikaasa üsna kindlasti ei erutu enam oma mehe peale. Kõik on tasakaalus.
-
Külaline
Tean. Kommentaar 11.12 kell 9.38, sellele vastan.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 01:17Kindel, et sa tead, kus teemas oled?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 01:12Hetkel oli siiski juttu porri vaatamise eelistamisest. Või selle pärast peaks ka kohe lahutama?Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:51
Naine või mees võtab 10-15 kilo juurde ja ongi kõik? No davai. Aga andku siis teinepool teada ja astugu ära see, kelle kinnisvara see pole. Ausus ennekõike.
-
Külaline
mis vahet seal on - kas petmine või mittepetmine? see on kindlasti nõme ja solvav käitumine ja sellest piisab. mina sõidaks paariks nädalaks soojamaa reisile, las siis hängib sõbrannaga. koju tulles nendiksin pahuralt, et miks siin nii räpane on?
-
Külaline
Ma ka ei saa aru, mis siin jahuda, et kus see petmise piir ikka on ja kas ikka voodis käib selle teisega või ei käi. Kogu see lugu on oma naise suhtes äärmiselt hoolimatu ja lugupidamatu. On selge, et oma naisest pole sellel vennikesel sooja ega külma. Minu arust see ütlebki kõik. Kas ta juba käis teise naisega voodis või ei käinud, on siin küllaltki tähtsusetu pisiasi. Mina sellele mehele teenijat ei mängiks ja hakkaks tegema ettevalmistusi lahkuminekuks. Minu piire ületavaid asjaolusid on siin juba liiga palju.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:31 mis vahet seal on - kas petmine või mittepetmine? see on kindlasti nõme ja solvav käitumine ja sellest piisab. mina sõidaks paariks nädalaks soojamaa reisile, las siis hängib sõbrannaga. koju tulles nendiksin pahuralt, et miks siin nii räpane on?
-
Külaline
Kui tihti sa muidu lahutad? Tundub, et tihti, kui siin mingid piirid juba pikalt üle sinu arust on.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:36Ma ka ei saa aru, mis siin jahuda, et kus see petmise piir ikka on ja kas ikka voodis käib selle teisega või ei käi. Kogu see lugu on oma naise suhtes äärmiselt hoolimatu ja lugupidamatu. On selge, et oma naisest pole sellel vennikesel sooja ega külma. Minu arust see ütlebki kõik. Kas ta juba käis teise naisega voodis või ei käinud, on siin küllaltki tähtsusetu pisiasi. Mina sellele mehele teenijat ei mängiks ja hakkaks tegema ettevalmistusi lahkuminekuks. Minu piire ületavaid asjaolusid on siin juba liiga palju.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:31 mis vahet seal on - kas petmine või mittepetmine? see on kindlasti nõme ja solvav käitumine ja sellest piisab. mina sõidaks paariks nädalaks soojamaa reisile, las siis hängib sõbrannaga. koju tulles nendiksin pahuralt, et miks siin nii räpane on?
-
Külaline
Täitsa teemast välja, aga TA, kas ütled, mis vähk mehel on? Milline on prognoos?
-
Külaline
Miks tihti, siiani pole ühtki korda pidanud lahutama, sest mees hoolib minust ja minu tunnetest. See mees ju absoluutselt seda ei tee. Kohtleb oma naist nagu teenijat, käitub temaga halvasti ja siis sahkerdab oma naise selja taga mingi teise naisega. Miks peaks sellist asja kannatama. Võtku see teine naine teenindamine ja aitamine parem siis üle.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 13:01Kui tihti sa muidu lahutad? Tundub, et tihti, kui siin mingid piirid juba pikalt üle sinu arust on.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:36Ma ka ei saa aru, mis siin jahuda, et kus see petmise piir ikka on ja kas ikka voodis käib selle teisega või ei käi. Kogu see lugu on oma naise suhtes äärmiselt hoolimatu ja lugupidamatu. On selge, et oma naisest pole sellel vennikesel sooja ega külma. Minu arust see ütlebki kõik. Kas ta juba käis teise naisega voodis või ei käinud, on siin küllaltki tähtsusetu pisiasi. Mina sellele mehele teenijat ei mängiks ja hakkaks tegema ettevalmistusi lahkuminekuks. Minu piire ületavaid asjaolusid on siin juba liiga palju.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:31 mis vahet seal on - kas petmine või mittepetmine? see on kindlasti nõme ja solvav käitumine ja sellest piisab. mina sõidaks paariks nädalaks soojamaa reisile, las siis hängib sõbrannaga. koju tulles nendiksin pahuralt, et miks siin nii räpane on?
-
Külaline
Sul pole tegelikult ju mingit infot, kuidas see mees oma naisesse suhtub. Siin on räägitud ainult ühest detailist. Detailist tervikut järeldab ainult rumal inimene.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 14:57Miks tihti, siiani pole ühtki korda pidanud lahutama, sest mees hoolib minust ja minu tunnetest. See mees ju absoluutselt seda ei tee. Kohtleb oma naist nagu teenijat, käitub temaga halvasti ja siis sahkerdab oma naise selja taga mingi teise naisega. Miks peaks sellist asja kannatama. Võtku see teine naine teenindamine ja aitamine parem siis üle.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 13:01Kui tihti sa muidu lahutad? Tundub, et tihti, kui siin mingid piirid juba pikalt üle sinu arust on.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:36
Ma ka ei saa aru, mis siin jahuda, et kus see petmise piir ikka on ja kas ikka voodis käib selle teisega või ei käi. Kogu see lugu on oma naise suhtes äärmiselt hoolimatu ja lugupidamatu. On selge, et oma naisest pole sellel vennikesel sooja ega külma. Minu arust see ütlebki kõik. Kas ta juba käis teise naisega voodis või ei käinud, on siin küllaltki tähtsusetu pisiasi. Mina sellele mehele teenijat ei mängiks ja hakkaks tegema ettevalmistusi lahkuminekuks. Minu piire ületavaid asjaolusid on siin juba liiga palju.
-
Külaline
Äkki tutvud teemaga, enne kui midagi uskumatult rumalat suust välja ajab. Suhtumisest oma naisesse, on siin ju päris palju räägitud ja erinevaid näiteid mehe käitumisest toodud. Mingist ühest detailist ei ole juttu.Sul pole tegelikult ju mingit infot, kuidas see mees oma naisesse suhtub. Siin on räägitud ainult ühest detailist. Detailist tervikut järeldab ainult rumal inimene.
-
Külaline
Kas see detail siis pole piisav, et naine muretsema peaks?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 15:15Sul pole tegelikult ju mingit infot, kuidas see mees oma naisesse suhtub. Siin on räägitud ainult ühest detailist. Detailist tervikut järeldab ainult rumal inimene.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 14:57Miks tihti, siiani pole ühtki korda pidanud lahutama, sest mees hoolib minust ja minu tunnetest. See mees ju absoluutselt seda ei tee. Kohtleb oma naist nagu teenijat, käitub temaga halvasti ja siis sahkerdab oma naise selja taga mingi teise naisega. Miks peaks sellist asja kannatama. Võtku see teine naine teenindamine ja aitamine parem siis üle.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 13:01 Kui tihti sa muidu lahutad? Tundub, et tihti, kui siin mingid piirid juba pikalt üle sinu arust on.
Minu arust on. See lausa karjub igatepidi ärakasutamist.
Olgu petmine või ei. Aga sealt teemaalgatisest koorub ka välja, et mees ei ole nii saamatu nagu oma naisele välja näitab. Ja see ongi juba piisav detail. Või ei?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline