Appi… sul muud elu peale selle foorumi pole? Pead ikka meeleheitlikult otsima võimalusi, kuidas siin edasi olla
Ettepanekud foorumile
-
Külaline
-
Külaline
Peaksid seal endaga kahekõnet nagu Hamlet- olla või mitte olla
-
Külaline
Kas sina oledki see mees, kes oma huntidest ja lammastest igas seksiteemas räägib? Et kui mees saab oma tahtmist, siis on hundid söönud, lambad terved? Kui sina saad oma tahtmist, siis jälle nimetad seda selle väljendiga? Kas sina ei saa aru sellest väljendist või on su ego lihtsalt selline, et oma tahtmise pealesurumist nimetadki olukorraks, sina rahul, kõik rahul.
Ma ei saa ega tohi kunagi mõelda sookeskselt, ergo see ei olnud mina. Selline võrdlus minu sooviga netitrolle kohitseda (irw) ja seda foorumit puhtamaks muuta on kohatu.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:31Kas sina oledki see mees, kes oma huntidest ja lammastest igas seksiteemas räägib? Et kui mees saab oma tahtmist, siis on hundid söönud, lambad terved? Kui sina saad oma tahtmist, siis jälle nimetad seda selle väljendiga? Kas sina ei saa aru sellest väljendist või on su ego lihtsalt selline, et oma tahtmise pealesurumist nimetadki olukorraks, sina rahul, kõik rahul.
-
Külaline
Kes see on, kes kogu aeg Turvasiili vaenab? Pidevalt karjub, et Turvasiil talle liiga teinud. Haige inimene tundub.
-
Külaline
Ehk siis vähemalt reaalsuses ei ahista kedagi kui siin ennast välja saab elada.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:17Kes see on, kes kogu aeg Turvasiili vaenab? Pidevalt karjub, et Turvasiil talle liiga teinud. Haige inimene tundub.
-
Külaline
-
Külaline
Toetan igati Egalitaari mõtet. Vähemasti võtke palun nende sõimajatega midagi ette. Midagigi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 17:35Peaksid seal endaga kahekõnet nagu Hamlet- olla või mitte olla![]()
-
Külaline
Kas sõimajate alla liigitub see proua ja tema alias ka? See proua kes igas teemas sõimleb. Labaselt. Või tema võib?
-
Külaline
Vahet pole, kas proua või härra. Ära tuleks blokkida ja nende kommentaarid kustutada, kui inimene toodab vaid rämpsu, vihkamist ja nõmedusi. Nagu need naisi alavääristavad teemad näiteks. Selge ju, et inimene provotseerib, aga ära neid miskipärast ei kustutata.
-
Külaline
Auu, moded! Lubasite ju rohkem kohal olla! Tehke ometi tunnike päevas tööd ja lõpetage see jama, mis siin toimub! Üks möllab nagu ise tahab ja ka raporteerimisest (mida te ise alati soovitate) pole midagi kasu.
Tahaks tõesti foorumis arutleda, mitte vaid ühe õnnetu tegelase sisemaailma süüvida.
Tahaks tõesti foorumis arutleda, mitte vaid ühe õnnetu tegelase sisemaailma süüvida.
-
Külaline
No mine ajakirjandusse kaebama nagu lubasidGuest kirjutas: ↑24 Apr 2025 21:11 Auu, moded! Lubasite ju rohkem kohal olla! Tehke ometi tunnike päevas tööd ja lõpetage see jama, mis siin toimub! Üks möllab nagu ise tahab ja ka raporteerimisest (mida te ise alati soovitate) pole midagi kasu.
-
Külaline
Aeg on appi paluda Taavi Libe või siis Katrin Lust 
Tõepoolest, täiesti ebanormaalne ja palju küsimusi tekitav käitumine osade inimeste poolt...
Blokeerisime just 2 kasutajat ning kustutasime selle "Politsei otsib vägistajat" teema ära.
Mainin veel, et kui keegi läheb siin liiga uljaks ja rõvedaks (ala alaealiste seksualiseerimine), siis tema andmed edastame me isiklikult Politseisse, sealhulgas kõik postitused, kellaajad, IP-aadressid, ja e-posti aadressi mille alt konto registreeriti.
Blokeerisime just 2 kasutajat ning kustutasime selle "Politsei otsib vägistajat" teema ära.
Mainin veel, et kui keegi läheb siin liiga uljaks ja rõvedaks (ala alaealiste seksualiseerimine), siis tema andmed edastame me isiklikult Politseisse, sealhulgas kõik postitused, kellaajad, IP-aadressid, ja e-posti aadressi mille alt konto registreeriti.
-
Külaline
Küsimus:
Miks süsteem mind aeg-ajalt ise välja logib? Väga paljudel seda probleemi ilmselt pole, aga minul on. Milles võiks asi olla?
Miks süsteem mind aeg-ajalt ise välja logib? Väga paljudel seda probleemi ilmselt pole, aga minul on. Milles võiks asi olla?
-
Külaline
Kas ei või olla asi nt te oma seadmes, viiruse- või pahavaratõrje programmide koostöös?
Mul on oma tööprogrammiga nii juhtunud, et kogu aeg viskas välja. Selgus, et oli konflikt Avasti ja Windowsi oma tõrje vahel. Kustutasin Avasti, asendasin Aviraga ja kõik korras.
Mitte, et ma ise sellest midagi tarka teaksin, aga tehnik soovitas ka ühe äpi puhul just üks tõrjeprogramm välja lülitada. Seda pidavat saama teha iga programmi puhul eraldi.
Mul on oma tööprogrammiga nii juhtunud, et kogu aeg viskas välja. Selgus, et oli konflikt Avasti ja Windowsi oma tõrje vahel. Kustutasin Avasti, asendasin Aviraga ja kõik korras.
Mitte, et ma ise sellest midagi tarka teaksin, aga tehnik soovitas ka ühe äpi puhul just üks tõrjeprogramm välja lülitada. Seda pidavat saama teha iga programmi puhul eraldi.
-
Külaline
Selle foorumi mootor (php itimeeste keeles) võiks lubada teemade liitmist. Näiteks tegi keegi hiljuti teema mis härib liikluses, keegi juhtis tähelepanu, et selline teema juba oli. Vaielda pole mõtet, admin võiks teemad kokku liita ja asi ants.
-
Külaline
Keegi punnitab hinge välja, et siin ikka natukegi teemasid oleks ja sa tahad needki vähesed kokku liita 
-
Külaline
Mis mõte on teemade dubleerimisel?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 13:10 Keegi punnitab hinge välja, et siin ikka natukegi teemasid oleks ja sa tahad needki vähesed kokku liita![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist