Luuletaja
Tuludeklaratsioon 2025
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Pole vaja luuletada.
Hea katse. Nii et sina said tulumaksu tagasi juba nädal enne deklari esitamist. Fenomenaalne!
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Ma sain 48 senti tagasi
. Või noh, eks ta jääb automaksu katteks ettemaksukontole.
Ei ole midagi fenomenaalselt. Lihtsalt mõelda on vaja.
-
Külaline
Esimest korda elus saan tagasi, 283 eurot. Muidu olen alati juurde maksnud.
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
III samba sissemaksetelt saab ju ka tagasi.
-
Külaline
eih, töötab veerand kohaga ja maksab nullist tulumaksu
-
Külaline
Jah, max 6000 pealt. Ja annetused ja koolitused max 1200 pealt. Kui isegi mõlemad maksimaalsed oleksid, siis oleks kokku nende pealt tulumaks ikka alla 1600 (1584).
1700 o võimalik vaid siis tagasi saada, kui teenis nii, et oleks saanud maksuvaba miiimumi (7848 eurot aastas) kasutada, aga ei kasutanud, maksis täie rauaga oma väikeselt sissetulekult tulumaksu. Siis saab selle enammakstud tulumaksu jah tagasi.
-
Külaline
Annetuste pealt ei peaks midagi tagasi saama. Puhas rahapesu. Mõni poliitik annetab iseenda erakonnale, sisuliselt iseenda kampaaniale.Guest kirjutas: ↑17 Veebr 2026 07:46 mina saan tagasi mõnikümmend eurtsi - annetuste pealt. mees saab 1700.-
-
Külaline
No Põhja-Eestis on seegi juba hea, kui 50% elanikest oskaks konstrueerida - “vaatamas mina saab käia”.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 13:09Paraku ei sobinud see vastus üldse mulle, see konstruktsioon "saab vaatamas käia" (Põhja-Eestis ütled lihtsalt "käin vaatamas")
-
Külaline
Minul tagasi saada ilus ümmargune null. Vähemalt ei pea midagi tagasi maksma
)
-
Külaline
Ma ei saa üldse oma majade all olevast maamaksust aru. 10 aastat tagasi maksin aastas 500 eurot, viimased aastad 320 eurot, sellest aastast 50 eurot. Maamaksu aluseks olev maa väärtus 2022 aasta seisuga on 505 000.
-
Külaline
Homsest ehk 5. märtsist lubati hakata tagasimakseid tegema. Kas kellegi on see deklaratsioon juba kinnitatud ka? Mul endiselt ootel
-
Külaline
Mul otsus täna tehtud ja raha ka ettemaksukontolt kadunud - ootan seega, et homme laekuks 
-
Külaline
Kanna ära, kui kiire.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 21:05 Mul otsus täna tehtud ja raha ka ettemaksukontolt kadunud - ootan seega, et homme laekuks![]()
-
Külaline
Kui ettemaksukontolt juba raha kadunud, pole enam midagi kanda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline