Aga milleks nendega seksida, kui niisama juba suheldud saab? Ega's elu ei koosne ainult nühkimisest.
Kas sa nagu paremini ei oska kui nühkida?
Tal see nühkimise jutt käib teemast teemasse. Tema jaoks ongi seks lihtsalt üks nühkimine. Sellepärast ta ei oska ka näiteks seksuaalset truudusetust millekski pidada. Tema seisukoht - kolm minti võõra naisega nühkimist, ja valmis - miks siis sellepärast mees kohe maha jätta? No siis on arusaadav, et mehe ringikeppimine midagi erilist ta jaoks ei ole - ise ta ei seksi, ei oska intiimsuhet väärtustada ega oluliseks pidada ning ei saa sellest mingit naudingut. Arusaadav, et siis ongi tema jaoks füüsiline truudus ebaoluline asi.
Tõttöelda, kui mul oleks seksiga nii kehvad kogemused kui tal - kolm minutit nühkimist - no see ei ole tõesti seks ega midagi, mida peaks nautima, siis äkki mõtleks samamoodi. Õnneks on mul vedanud ja minu seksuaalelu on olnud väga soe, hooliv ja mees on alati pingutanud, et mina saaksin täisnaudingu.
Kolm minti nühkimist (koguni kaks minti nühkimist) on harju keskmine, kas sul on selle intervalliga mingi probleem?
Kliinik.ee https://www.kliinik.ee › seksuaalnoustaja › noustamine
Vastas dr Vladimir Vihljajev. Tere. Kui vahekorrad kestavad 2-3 minutid - see on normaalne (keskmine). Enneaegselt loetakse kui seksuaalühet kestab alla 1 ...
Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 09:35
Seksiisuga on palju jama.
Kui pole kedagi ja ei taha ka seksida, on kõik ok. Arstile ei pea pöörduma.
Kui sul on keegi ja siis ei taha, on juba halvem lugu. Sa pead tahtma! Aga kui palju tahtma?
Veel hullem on kui mees hakkab rääkima oma Vajadustest. Ja ega ka see pole parem, kui ta on lugenud naisteajakirjast et toogu lilli, koristagu tuba ära, küll siis naisel seksiisu tekib. Siis juba tead et kui lilled toodud, pead seksima
Jah tahe võiks olla. Kui peab, siis on juba tõrge peal.
Siis teeb seda juba vastumeelselt. Siis ootab ja kannatab millal see lõpuks läbi saab.
Et tema tahab sind oma Vajaduste pärast. Vaata kus tegelane.
Hea tähelepanek. Kui mees kestab 2-3 minutit tavaliselt, kuhu siis naine jääb, kas loodus on asja ebaõiglaselt jaotanud? Kui eelnevalt on olnud eelmängu, siis loogiliselt võttes peaks naine ka siis saama 2-3 minutiga. Muidu ta jääb ju harju keskmise vennikesega ilma. Sel juhul pole ime, et naistel seksihuvi ära kaob.
Tolmukübe kirjutas: ↑09 Nov 2025 11:30
Hea tähelepanek. Kui mees kestab 2-3 minutit tavaliselt, kuhu siis naine jääb, kas loodus on asja ebaõiglaselt jaotanud? Kui eelnevalt on olnud eelmängu, siis loogiliselt võttes peaks naine ka siis saama 2-3 minutiga. Muidu ta jääb ju harju keskmise vennikesega ilma. Sel juhul pole ime, et naistel seksihuvi ära kaob.
Kui sa eelmängu ei tee, siis kas see on vennikese viga?
Aga sa oled juba nii vana naisterahvas, muidugi pole ime kui sul pole seksihuvi. Elus on sada muud asja ka mida teha ja seks on üldse ropp.
Tal see nühkimise jutt käib teemast teemasse. Tema jaoks ongi seks lihtsalt üks nühkimine. Sellepärast ta ei oska ka näiteks seksuaalset truudusetust millekski pidada. Tema seisukoht - kolm minti võõra naisega nühkimist, ja valmis - miks siis sellepärast mees kohe maha jätta? No siis on arusaadav, et mehe ringikeppimine midagi erilist ta jaoks ei ole - ise ta ei seksi, ei oska intiimsuhet väärtustada ega oluliseks pidada ning ei saa sellest mingit naudingut. Arusaadav, et siis ongi tema jaoks füüsiline truudus ebaoluline asi.
Tõttöelda, kui mul oleks seksiga nii kehvad kogemused kui tal - kolm minutit nühkimist - no see ei ole tõesti seks ega midagi, mida peaks nautima, siis äkki mõtleks samamoodi. Õnneks on mul vedanud ja minu seksuaalelu on olnud väga soe, hooliv ja mees on alati pingutanud, et mina saaksin täisnaudingu.
Kolm minti nühkimist (koguni kaks minti nühkimist) on harju keskmine, kas sul on selle intervalliga mingi probleem?
Kliinik.ee https://www.kliinik.ee › seksuaalnoustaja › noustamine
Vastas dr Vladimir Vihljajev. Tere. Kui vahekorrad kestavad 2-3 minutid - see on normaalne (keskmine). Enneaegselt loetakse kui seksuaalühet kestab alla 1 ...
Minul ei ole probleem, vaid olen sinu jutust aru saanud, et sinul on probleem. Kui sinu teadmise järgi näeb kogu seksuaalakt välja kaks-kolm minutit nühkimist, siis oled sa väga paljust ilma jäänud. Ja see ühtlasi ka selgitab, miks sa seksimist kui naudingulist tegevust halvustavalt nühkimiseks nimetad.
Normaalne ja mõlemale poolele rahuldustpakkuv seks näeb välja ikka hoopis teistmoodi, kui sina sda kirjeldad.
Guest kirjutas: ↑09 Nov 2025 12:44
Emased koerad kargavad ka jalga, nühivad, kangestuvad ja siis ajavad hambad irvi ja on äktsi täis. Teil on siin kõigil nii väiksed teadmised elus....