Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 21:04Mis rahad seal siis peaksid liikuma? Saan aru, et see on koht, kuhu inimesed saavad oma lugudega pöörduda.
Aa, see on siis nagu koht, kust KH saab teiste naiste lugusid koguda, et neid siis võitluses oma mehe vastu kasutada? Päris peenike lüke, peab ütlema.

Terve internet on vaba oma loo jutustamiseks, miks selleks mingit MTÜ-d vaja on?
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 20:07
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 19:57
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 19:47
No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.
Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.
Ei aita ta kedagi. Mina, mina, mina, iga lause algab ja lõppeb endaga. Raha oleks nagu puudu, aga Florida puhkuseks jagub küll. Loomulikult ilma lasteta.
Kas sa tühikargaja, loed juba teiste inimeste raha? Iga keskmine inimene sõidab Floridasse, kui soovib. See, et sina aina Egiptuse 3 tärnis käid ja ülejäänu maha jood, on su enda valik.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 19:47
No antud loo ema tegeleb aktiivselt teiste samasugusesse olukord sattunud vanemate abistamisega. Sest nagu järjest rohkem selgub, on see rohkem esinev probleem, kui oleks osanud arvata. Et ta viimases hädas ja meeleheites seda kõike avalikustab (varasematel aastatel ta ju seda ei teinud), siis on paljud teised süsteemi hammasrataste vahele jäänud samuti oma lugudega julgenud välja tulla.
Väga tore kui päriselt ka aitab. Ma ei viitsi enam juba ammu seda saagat jälgida, sest ma lähen närvi ära. Mõlema poole pärast.
Ei aita ta kedagi. Mina, mina, mina, iga lause algab ja lõppeb endaga. Raha oleks nagu puudu, aga Florida puhkuseks jagub küll. Loomulikult ilma lasteta.
3-4 reisi aastas ju ikka teed. Sa ei tee või? Või miks sa oled kade? Loll ja madal inimene.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:12
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:09
Guest kirjutas: 02 Mai 2025 21:54

Ilu puutub asjasse. Ilus naine teab oma väärtust. Ma olen ju ilus, kuidas te võite minuga niimoodi käituda. Ilusad inimesed on kuidagi teistsugused, kui tavalised. Nii mehed kui naised.
Heinmets pole kunagi meeldiva käitumisega olnud, see ei lase sellel paljuräägitud ilul ka esile tulla. Minu jaoks peab inimene olema eelkõige meeldiv, siis ta on ka ilus. Ka need süstitud mokad võtavad palju ilust maha. Ja see arusaam, et kui olen ilus, siis peab minuga kuidagi teistmoodi käituma, seadused pole minu jaoks jne, on ka minu jaoks väga võõras.
Kindlasti ilusam, kui 90% naisi. Huuled on ka ilusad, sobivad talle.
Ei ole ilus, just käitumiselt väga ebasümpaatne ja teeskleja.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:14
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 14:09

Heinmets pole kunagi meeldiva käitumisega olnud, see ei lase sellel paljuräägitud ilul ka esile tulla. Minu jaoks peab inimene olema eelkõige meeldiv, siis ta on ka ilus. Ka need süstitud mokad võtavad palju ilust maha. Ja see arusaam, et kui olen ilus, siis peab minuga kuidagi teistmoodi käituma, seadused pole minu jaoks jne, on ka minu jaoks väga võõras.
Käitumine puutub kuidagi ilusse? On ilus, väga ilus naine. Muide lausa Eesti ilusaimaks valitud, seega kindlasti kordades ilusam kui sina.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:01
Kas sa tühikargaja, loed juba teiste inimeste raha? Iga keskmine inimene sõidab Floridasse, kui soovib. See, et sina aina Egiptuse 3 tärnis käid ja ülejäänu maha jood, on su enda valik.
No kui sa avalikult kurdad, et pole raha ja palun toetage ning seejärel demonstreerid pilte luksuslikust reisist, mille eelarve on vähemalt 3000-5000 eurot, siis see pole kuigi usutav jutt lihtsalt.

(Olen Floridas käinud, kui see kuidagi asjasse puutub :x )
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:22
No kui sa avalikult kurdad, et pole raha ja palun toetage ning seejärel demonstreerid pilte luksuslikust reisist, mille eelarve on vähemalt 3000-5000 eurot, siis see pole kuigi usutav jutt lihtsalt.

Ära valeta, ta pole mingit toetust palunud. Ta paneb niigi igakuiselt kümneid tuhandeid kohtukeissidesse.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:19
Käitumine puutub kuidagi ilusse? On ilus, väga ilus naine. Muide lausa Eesti ilusaimaks valitud, seega kindlasti kordades ilusam kui sina.
Vägagi puutub. Loll ja ennasttäis inimene ei saa olla ilus.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:23

Ära valeta, ta pole mingit toetust palunud. Ta paneb niigi igakuiselt kümneid tuhandeid kohtukeissidesse.
On küll, lausa FB päises oli see pikalt.
Minu poolest pangu palju jaksab, aruka inimese muljet see ei jäta.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 21:54
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 21:04Mis rahad seal siis peaksid liikuma? Saan aru, et see on koht, kuhu inimesed saavad oma lugudega pöörduda.
Aa, see on siis nagu koht, kust KH saab teiste naiste lugusid koguda, et neid siis võitluses oma mehe vastu kasutada? Päris peenike lüke, peab ütlema.

Terve internet on vaba oma loo jutustamiseks, miks selleks mingit MTÜ-d vaja on?
Miks ainult naiste? Ka isadel on samasugused probleemid. Ja inimesed vajavad julgustamist, et üldse abi otsida. Kuuldes kellegi teise sarnast lugu võib see olla suureks abiks eelkõige moraalselt ja samas ka edasiseks võitluseks. Nüüdseks on ju üle Eesti järjest välja ilmunud lugusid nii lastekaitse kui üldse süsteemi praagist (nii isade kui emade poolt vaadatuna, rõhk on lapse heaolul)
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 22:23Ära valeta, ta pole mingit toetust palunud. Ta paneb niigi igakuiselt kümneid tuhandeid kohtukeissidesse.
Kümneit tuhandeid? Palju tal neid keisse siis on? Ilma keissitamata ei saa suheldud või?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 22:39Miks ainult naiste? Ka isadel on samasugused probleemid. Ja inimesed vajavad julgustamist, et üldse abi otsida. Kuuldes kellegi teise sarnast lugu võib see olla suureks abiks eelkõige moraalselt ja samas ka edasiseks võitluseks. Nüüdseks on ju üle Eesti järjest välja ilmunud lugusid nii lastekaitse kui üldse süsteemi praagist (nii isade kui emade poolt vaadatuna, rõhk on lapse heaolul)
Ma tegin ka nüüd veebilehe www.vaadakemind.com Seal saavad kõik oma lugu jutustada. Kust ma nüüd oma priisi kätte saan?
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 23:12
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 22:23Ära valeta, ta pole mingit toetust palunud. Ta paneb niigi igakuiselt kümneid tuhandeid kohtukeissidesse.
Kümneit tuhandeid? Palju tal neid keisse siis on? Ilma keissitamata ei saa suheldud või?
30-40 vahel, kõik ta eksi keissid. Paistab, et plärad niisama, mitte midagi sa asjast ei jaga. Kõva mees oled :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:12Kümneit tuhandeid? Palju tal neid keisse siis on? Ilma keissitamata ei saa suheldud või?
Corrigendum: kümneid
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:24
Guest kirjutas: 03 Mai 2025 22:19

Vägagi puutub. Loll ja ennasttäis inimene ei saa olla ilus.
Ta on targem kui enamik. Ilus nagunii. Sina oled kole ja vaene, on see alles jube kombo.
Külaline

Nüüd on küll põnev. Ta on mu sõbralistis, aga mina küll mingeid Florida pilte ei näe. Samuti pole näinud raha küsimist. Tean, et mingil ajal küsisid tema toetajad, aga teda pole näinud küsimas. Oled ikka päris rõlge stalker, mingi 24/7 sügeled ta kontol.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:43Nüüd on küll põnev. Ta on mu sõbralistis, aga mina küll mingeid Florida pilte ei näe. Samuti pole näinud raha küsimist. Tean, et mingil ajal küsisid tema toetajad, aga teda pole näinud küsimas. Oled ikka päris rõlge stalker, mingi 24/7 sügeled ta kontol.
Kumb ta siis on: rõlge stalker või lugude väljamõtleja (milleks peab lugude väljamõtlemiseks kellegi kontol sügelema)?

Aga kui sa KH sõbralistis oled, siis on arusaadav, miks ta kulmude kaunidust kaifid.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 00:01
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:43Nüüd on küll põnev. Ta on mu sõbralistis, aga mina küll mingeid Florida pilte ei näe. Samuti pole näinud raha küsimist. Tean, et mingil ajal küsisid tema toetajad, aga teda pole näinud küsimas. Oled ikka päris rõlge stalker, mingi 24/7 sügeled ta kontol.
Kumb ta siis on: rõlge stalker või lugude väljamõtleja (milleks peab lugude väljamõtlemiseks kellegi kontol sügelema)?

Aga kui sa KH sõbralistis oled, siis on arusaadav, miks ta kulmude kaunidust kaifid.
Ta on mingi lammas, kes laseb mitu silmadega üle ja seejärel teab täpselt, mis toimub.
Külaline

Heinmets on üks vähestest, kes julgevad meie sotsiaal"kaitse"süsteemi tööpraagid avalikustada. Tegemist on jäämäe veepealse osaga, enamus emadest-isadest ja lastest ei julge seda teha, vaid kannatavad vaikides, kui kontrollimatu süsteem neist täiega üle sõidab. Ja kui nad enam ei suuda välja kannatada, siis lihtsalt teevad suitsiidi. Surma põhjusena läheb kirja väljamõeldud jutt alkoholiprobleemist või hooletust autojuhtimisest vms. Meedias aga pasundatakse endiselt, kui tohutult abivalmis ja hooliv ja toetav see süsteem ikka on, ja et pöörduge-pöörduge meile abile, meie abistame! Tegelikult on mäda sotsiaal"kaitse"süsteemi prioriteet toetada ja abistada mitte inimesi, vaid iseennast.
Külaline

See viimane video lapse isast K.H lehel on küll nagu kommionu oma.
Kindermunad käes ja ninnunännu häälega oma last taga ajamas, kelle igast keharakust peegeldub vastikus isa suhtes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Mammut ja 2 külalist