Sildaru case

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 09:04
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 02:14 Kayne West tegi antisemiitlike avaldusi ja tema suursponsor Adidas loobus tema sponsoreerimisest. Käisid nad kohtus jne ja siis lõpuks Adidas andis alla, võttis kõik nõuded tagasi, ei süüdistanud Kayne enam ja läksid sõbralikult lahku - kõik mis oli, on täna ajalugu.
Miks Kelly ei võiks sama oma isa ja vennaga kokku leppida?
Sa arvad, et kokkuleppeid tehakse ühepoolselt või? Äkki küsiksid, miks isa ja vend ei võiks Kellyga kokku leppida?
Kui üks pool pakub kokkulepet, et mina olen tark ja sina oled loll, siis kuidas sa sellisele kokkuleppele lähed?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 09:12
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 02:14 Kayne West tegi antisemiitlike avaldusi ja tema suursponsor Adidas loobus tema sponsoreerimisest. Käisid nad kohtus jne ja siis lõpuks Adidas andis alla, võttis kõik nõuded tagasi, ei süüdistanud Kayne enam ja läksid sõbralikult lahku - kõik mis oli, on täna ajalugu.
Sa arvad, et kokkuleppeid tehakse ühepoolselt või? Äkki küsiksid, miks isa ja vend ei võiks Kellyga kokku leppida?
Kui üks pool pakub kokkulepet, et mina olen tark ja sina oled loll, siis kuidas sa sellisele kokkuleppele lähed?
Jahah, seepärast ei saagi kokkulepet ainult Kelly teha. Seda ma ju ütlesingi. Miks sina Kellylt kokkulepet eeldad? Ikka koos tuleb see kokkulepe teha ja antud juhul nad ei ole koos kokkuleppeni jõudna suutnud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:42Seda ma ju ütlesingi.
Ma sinuga ei vaidlegi, takka kiidan :mrgreen:
Külaline

Sellepärast nad ju kohtus käivadki, sest ei suuda iseseisvalt kokku leppida. Kohus siis otsustab, kellel õigus ja kellel mitte ja ehk ütleb sedagi, milline see kokkulepe peab olema ehk kes kui palju raha saab. Kohus ongi selliste asjade jaoks loodud.
Külaline

https://sport.delfi.ee/artikkel/1203343 ... ohtusaagas

Ähvardus Filipiinidele põgeneda, garaaži lukustamine ja vanavanematele politsei kutsumine.
Külaline

Üks põhjus, miks on jõutud praegu kohtusse. Vanemad said lapsed varakult ja ega neil seda kooliharidust ka ülemäära palju pole. Loen seda delfi artiklit nagu paskvilli. Vanaema köhis esimesel korrusel ja kutsusime igaks juhuks politsei.
„Ööbisime emaga majas. Ärkasime hommikul selle peale, et vanaema all köhis. Meie esindajatele oli teada, et võib tekkida konflikt. Ta oli seega juba piirkonna konstaablit varasemalt teavitanud. Vanaema tundus meile haige. Koroonaajal pidid inimesed püsima kodus, mitte käima teistel külas. Pidasime kohaliku konstaabliga nõu ja ta otsustas seepeale ise patrulli meie juurest läbi saata.
Külaline

Huumorinurka tuleks see tõsta jah :mrgreen:
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 13:06Loen seda delfi artiklit nagu paskvilli. Vanaema köhis esimesel korrusel ja kutsusime igaks juhuks politsei.
„Ööbisime emaga majas. Ärkasime hommikul selle peale, et vanaema all köhis. Meie esindajatele oli teada, et võib tekkida konflikt. Ta oli seega juba piirkonna konstaablit varasemalt teavitanud. Vanaema tundus meile haige. Koroonaajal pidid inimesed püsima kodus, mitte käima teistel külas. Pidasime kohaliku konstaabliga nõu ja ta otsustas seepeale ise patrulli meie juurest läbi saata.
Mina lugesin sama artiklit ja need vanavanemad pole ka sugugi paremad. Vähemalt selle artikli põhjal. Vanaisa tirib lapselast ja tema ema garaažist välja ja siis paneb nad sinna luku taha. Vanaema on mingil põhjusel majas, kust ta poeg on välja tõstetud. Miks ta seal oli ja mida ta seal tegi?
Sugulussidemed ainuüksi ei tähenda head läbisaamist. Ja kui tegu on ühe poole vägivaldse käitumisega, siis tulebki kutsuda politsei.
Eriti huvitav osa oli raha liigutamine ühelt kontolt teisele ja siis sularahas välja võtmine. Miks seda tehti?
Külaline

Väga nõus viimase kirjutajaga. MIda sa ronid sinna, kuhu sind ei ole kutsutud ja hakkad seal majandama? Vabandan, aga mul on ka olnud vägivaldne (kasu)isa ja väga abitult tundsin ennast koos tema suguvõsa silma kinnipigistamisega ja survestamisega. Ka gümnaasiumis korrigeeriti ja lennati tuppa nende poolt sisse. Mingi turvatunne peaks lapsel kodus siiski olema.
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Nov 2024 15:27Eriti huvitav osa oli raha liigutamine ühelt kontolt teisele ja siis sularahas välja võtmine. Miks seda tehti?
Ühest pangast sai odavama teenustasuga kätte.
Külaline

Enne nad ei rahune kui kogu raha advokaatidele ära kulunud :lol:
Külaline

Kelly süüdistab ju isa, mitte isa Kellyt, st kuidas isa saaks Kellyga midagi kokku leppida? Kohtunik oli neile sa ka pakkunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 15:45 Väga nõus viimase kirjutajaga. MIda sa ronid sinna, kuhu sind ei ole kutsutud ja hakkad seal majandama? Vabandan, aga mul on ka olnud vägivaldne (kasu)isa ja väga abitult tundsin ennast koos tema suguvõsa silma kinnipigistamisega ja survestamisega. Ka gümnaasiumis korrigeeriti ja lennati tuppa nende poolt sisse. Mingi turvatunne peaks lapsel kodus siiski olema.
Mis oht see köhiv vanaema ikka oli :D
Külaline

Miks see Kelly nüüd iseseisev olles ikka võistleb kui see nii hirmus paha oli/on?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 17:31 Miks see Kelly nüüd iseseisev olles ikka võistleb kui see nii hirmus paha oli/on?
Sellest on siin teemas juttu olnud. Ju siis suusatamine nii "paha" ka ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 15:58
Kelly süüdistab ju isa, mitte isa Kellyt, st kuidas isa saaks Kellyga midagi kokku leppida? Kohtunik oli neile sa ka pakkunud.
No ikka kahepoolselt tehakse kokkuleppeid. Hetkel on teada, et Kelly pakkus isale kokkulepet, aga isa keeldus. Ja ei olnud ka nõus midagi arutama või miskis osas järeleandmisi tegema. Et kui sinult on kogu raha ära varastatud ja sa proovid kokkuleppe korras mingit osa tagasi saada ning teine pool pole nõu ssentigi adma, siis ole sina süüdi, et kokkulepet teha ei taha?

Tsitaadid artiklist ka:
Loomulikult tekib siinkohal küsimus, miks ei ole jõutud mingisugusele omavahelisele kokkuleppele. Sellele vastasid mõlemad osapooled eelmise nädala esimese istungi järel. „Suvel kohtusime korduvalt, et kompromissi leida. Mina olin valmis vastu tulema. Täna oleme selles olukorras seetõttu, et Tõnis ei ole nõus tagastama minule kuuluvaid sponsorvahendeid, mis on mõeldud sihtotstarbeliselt mulle. Kui suvel kohtusime, siis minu soov oli enda osa tagasi saada ja ma olin valmis sellest mingi osa Henryle eraldama,“ alustas Kelly Sildaru.

“Lisaks soovisin Henryga pereteraapiasse minna, et suhteid normaliseerida. See oli nendele [Tõnis ja Henry Sildarule] vastuvõetamatu. Eks Tõnise ainus eesmärk oligi saada minule kuulama pidav raha ainult endale. Ta ei tulnud kuidagi vastu. Oli võimatu kompromissini jõuda, kuna ta ei olnud valmis kuskilt vastu tulema,“ rääkis Kelly ning märkis, et lisaks Tõnis Sildarule ja advokaatidele oli nende kohtumiste ajal laua taga ka tema vend Henry Sildaru.

Kompromissi tagasi lükkamist kommenteeris Tõnis Sildaru järgmiselt: „Aus vastus on selline, et ju see ei olnud täpne või põhjalik kirjeldus, milles kompromiss seisnes. See on ilmselt Kelly poolt natuke detailivaene. Olid ettepanekud, millega ei saanud mina ja Henry nõustuda,“ märkis Tõnis Sildaru ning tõdes, et täpsemalt ta sellel teemal rääkida ei soovi. „Need detailid tulevad [avalikuks] ühel hetkel.“
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], käguan, Semrush [Bot] ja 4 külalist