Seksuaalkurjategijad ja pedofiilid avalikuks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 11:31Vaatavad Malluka lehelt muidugi. Kas sa ei saanud aru, et ma rääkisin olukorrast peale seda, kui inimene on üks kord karistada saanud?
Ah et Mallukas riputab suvalisi inimesi sinna üles, kellel lihtsalt kahtlustab selliseid kahtlasi ihasid? Vot seda ma ei teadnudki. Mõtlesin, et sinna ikka konkreetset kohtulahenditega juhtumid ilmuvad.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 12:13
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 11:31Vaatavad Malluka lehelt muidugi. Kas sa ei saanud aru, et ma rääkisin olukorrast peale seda, kui inimene on üks kord karistada saanud?
Ah et Mallukas riputab suvalisi inimesi sinna üles, kellel lihtsalt kahtlustab selliseid kahtlasi ihasid? Vot seda ma ei teadnudki. Mõtlesin, et sinna ikka konkreetset kohtulahenditega juhtumid ilmuvad.
On sul kõigis valdkondades tekstist arusaamise probleemid või ainult siin foorumis löövad välja?
Külaline

Tema on siinne arendaja :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 12:16On sul kõigis valdkondades tekstist arusaamise probleemid või ainult siin foorumis löövad välja?
Pole mul mingeid arusaamisraskusi. Lihtsalt tahan sind naeruvääristada. Uu-uu👻
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 12:27
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 12:16On sul kõigis valdkondades tekstist arusaamise probleemid või ainult siin foorumis löövad välja?
Pole mul mingeid arusaamisraskusi. Lihtsalt tahan sind naeruvääristada. Uu-uu👻
Huvitav, et siis kukkus välja sul hoopis niipidi, et naeruvääristasid iseennast.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 07:12Eks sellest ongi jah see asi, et karistused on väikesed. Lugesin mingit kohtuotsust, kus grupp oli vägistanud üht naist mitu päeva, teda igati alandanud ja mõnitanud, toppinud talle sisse pudeleid jne, jne, aga said selle eest aasta või paar. See juhtus juba kaua aega tagasi, need mehed elavad kenasti terve oma elu. Ei suudaks sellise inimesega ühtki sõna vahetada, kes on võimeline midagi sellist tegema.
Aga kellegi arvates peaks ohver ju selle paari aastaga unustama ja eluga edasi minema ning las lähevad ka kurjategijad ka eluga edasi.
Mina küll ei arva, et sellist asja saaks üldse kunagi unustada.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 17:36
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 07:12Eks sellest ongi jah see asi, et karistused on väikesed. Lugesin mingit kohtuotsust, kus grupp oli vägistanud üht naist mitu päeva, teda igati alandanud ja mõnitanud, toppinud talle sisse pudeleid jne, jne, aga said selle eest aasta või paar. See juhtus juba kaua aega tagasi, need mehed elavad kenasti terve oma elu. Ei suudaks sellise inimesega ühtki sõna vahetada, kes on võimeline midagi sellist tegema.
Aga kellegi arvates peaks ohver ju selle paari aastaga unustama ja eluga edasi minema ning las lähevad ka kurjategijad ka eluga edasi.
Sa väidad, et kõik seal nimekirjas on sellised räuged juhtumid? Ei? Aga selles ongi asi.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Mär 2026 23:35
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 10:00
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 09:50

Sest pedofiil võib ju solvuda.
Sest pedofiil on oma teenitud karistuse juba ilusti kätte saanud, ohvril loodetavasti on siis ka paari-kolme aastaga kõik ununenud ja saab rõõmsal meelel ning puhtalt lehelt kenasti eluga edasi minna. Mingit rahalist trahvi vist pole vägistamise või lapsepilastamise eest? Kui see väiksemate rikkumiste puhul päris hästi distsiplineerib, siis äkki peaks nö päris kuritegude jaoks ka rakendama, või mingi kuriteomaksu sisse viima vms. Selle eest saaks neid ohvreid normaalsele elule tagasi putitada või kompenseerida natukenegi ausatele inimestele tehtud kulu.
Kohe näha, et sa ei tea neist asjust mitte muffigi. Rumal ja naiivne arvamus! Pedofiil ei muutu. Nagu ka vägivaldur. Vanglakaristus ei võta pedofiilia kalduvust ära. See ei ole nii, et istun ära ja siis tulen ja alustan puhtalt lehelt.

Mis sul nagu viga on?
Kas isegi nii ülepaisutatud sarkasm ei jõua kohale?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 17:53
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 17:36
Sa väidad, et kõik seal nimekirjas on sellised räuged juhtumid? Ei? Aga selles ongi asi.
Mingi lugemispuudulikkus vaevab?
Ma kirjutasin kaks lauset ja sa suutsid sealt mingi olematu väite välja lugeda.

Küsin vastu.
Kas saab natukene vägistada ja piinata? Kas saab last/naist/meest õrbalt ja pisut peksta ja kust jookseb piir? Kas on olemas mingi mõõdupuu, millist jalahoopi kõhtu peaks taluma ja kas on ka piir kaua seda mäletada tohib ja seejärel on kohustus eluga rõõmsalt edasi minna.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 10:20
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 10:15Aga mis korrektuuri tegemisest sa siis räägid ja millest sa siis aru ei saa, kui ütlesin, et jupp nööri on ainus lahendus?
Korrektuuri tegemine tähendab, et elad madalamana kui muru ja töötad sprotisisestajana konservivabrikus. Pedofiiliakuriteod pole ju ainsad kuriteod, ka mõrtsukad elavad vapralt edasi ja käivad töölgi.

Aga kui ikka tunned, et ei suuda oma alaealiste vastu suunatud ihasid kontrollida, siis tasuks nööri kaaluda küll.
Miks sprotisisestaja võib pedofiil olla ja IT pats ei või?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 18:58
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 10:20
Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 10:15Aga mis korrektuuri tegemisest sa siis räägid ja millest sa siis aru ei saa, kui ütlesin, et jupp nööri on ainus lahendus?
Korrektuuri tegemine tähendab, et elad madalamana kui muru ja töötad sprotisisestajana konservivabrikus. Pedofiiliakuriteod pole ju ainsad kuriteod, ka mõrtsukad elavad vapralt edasi ja käivad töölgi.

Aga kui ikka tunned, et ei suuda oma alaealiste vastu suunatud ihasid kontrollida, siis tasuks nööri kaaluda küll.
Miks sprotisisestaja võib pedofiil olla ja IT pats ei või?
Sprotivabrikus on lastega kokku puutumine kordades väiksem kui suures haiglas. Seda enam, et IT spetsialistina on ligipääs sellises asutuses ka kõiksugu isikuandmetele.
Külaline

Mallukas oma Legrantiga konverteerib kõik inimkonna kõntsa sulliks ja feimiks. Arvestades, missuguse furoori on nt Epsteini paberid tekitanud, on meie kohalikud "natsikütid" ka kohe jaol.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 00:07
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 23:52 Mina arvan küll, et sellised tüübid tuleb maksimaalselt ühiskonnast välja lülitada. Kui ta enam lapsi ei vea, siis saab ta edukalt neid kuskil pargis või mujal varitseda. Katsu aru saada, et sellised inimesed ei muutu ja nad leiavad igal juhul võimaluse mõnele lapsele ligineda.

Sellepärast tulekski nad keemiliselt kastreerida või ühiskonnast välja visata.
Kõik peab olema seaduslik ja riigi korraldatud. Ainult riik saab olla see, kes neid karistab, vangistab, isoleerib. Ja ka sel juhul peab see olema inimõigustega kooskõlas, mingi Hiina või Venemaa tasemele me ei tohi laskuda. Just seepärast on mingi eraalgatuslik nn hoiatusleht täiesti absurd, mis sellest, et see on tehtud sellise seltskonna paljastamiseks, kelle osas on ühiskonnas vist kõik ühtviisi sallimatud.
Sina ega mina ei tea, kas inimesed muutuvad või mitte, sa tead keskmist või tõenäosust, aga see ei tähenda, et mõni neist ei võiks muutuda ja neil peab selleks võimalus jääma. See põhimõte on demokraatia ja lääne ühiskonna alustala.
Ja ära patroneeri, proovi muul moel väidelda.
Ometigi kiibitsesid sama uudishimulikult sellel lehel kui kõik me teised. Miks?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 22:56
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 00:07
Guest kirjutas: 26 Mär 2026 23:52 Mina arvan küll, et sellised tüübid tuleb maksimaalselt ühiskonnast välja lülitada. Kui ta enam lapsi ei vea, siis saab ta edukalt neid kuskil pargis või mujal varitseda. Katsu aru saada, et sellised inimesed ei muutu ja nad leiavad igal juhul võimaluse mõnele lapsele ligineda.

Sellepärast tulekski nad keemiliselt kastreerida või ühiskonnast välja visata.
Kõik peab olema seaduslik ja riigi korraldatud. Ainult riik saab olla see, kes neid karistab, vangistab, isoleerib. Ja ka sel juhul peab see olema inimõigustega kooskõlas, mingi Hiina või Venemaa tasemele me ei tohi laskuda. Just seepärast on mingi eraalgatuslik nn hoiatusleht täiesti absurd, mis sellest, et see on tehtud sellise seltskonna paljastamiseks, kelle osas on ühiskonnas vist kõik ühtviisi sallimatud.
Sina ega mina ei tea, kas inimesed muutuvad või mitte, sa tead keskmist või tõenäosust, aga see ei tähenda, et mõni neist ei võiks muutuda ja neil peab selleks võimalus jääma. See põhimõte on demokraatia ja lääne ühiskonna alustala.
Mina? Ma ei ole ühtegi kannet seal avanud ega vaadanud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:14
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 00:07 Kõik peab olema seaduslik ja riigi korraldatud. Ainult riik saab olla see, kes neid karistab, vangistab, isoleerib. Ja ka sel juhul peab see olema inimõigustega kooskõlas, mingi Hiina või Venemaa tasemele me ei tohi laskuda. Just seepärast on mingi eraalgatuslik nn hoiatusleht täiesti absurd, mis sellest, et see on tehtud sellise seltskonna paljastamiseks, kelle osas on ühiskonnas vist kõik ühtviisi sallimatud.
Muidugi mitte! Aga selle teema avasid küll ja kommenteerid siin aktiivselt. Olen sada prossa kindel, et avasid ka "selle" lehekülje. Ei ole mõtet eitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mär 2026 19:09 Mallukas oma Legrantiga konverteerib kõik inimkonna kõntsa sulliks ja feimiks. Arvestades, missuguse furoori on nt Epsteini paberid tekitanud, on meie kohalikud "natsikütid" ka kohe jaol.
Mallukas ja Legrant on võimsad. Üks boostib teist, täielik respect nendele!
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:20 Muidugi mitte! Aga selle teema avasid küll ja kommenteerid siin aktiivselt. Olen sada prossa kindel, et avasid ka "selle" lehekülje. Ei ole mõtet eitada.
Arusaadav, et iga inimene eeldab teiselt seda, mida ise teeks :D. Tõsi on siiski see, et juba teema alguses, nii umbes teema esimese viie postituse hulgas ma teatasin, et ma sinna lehele ei kavatse kunagi vaadata ja seda ma tõesti ka ei tee. Sinu probleem, kui sa ei usu.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mär 2026 01:15Arusaadav, et iga inimene eeldab teiselt seda, mida ise teeks :D. Tõsi on siiski see, et juba teema alguses, nii umbes teema esimese viie postituse hulgas ma teatasin, et ma sinna lehele ei kavatse kunagi vaadata ja seda ma tõesti ka ei tee. Sinu probleem, kui sa ei usu.
Vabandan, Teie Majesteet! Kahjatsen südamest.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mär 2026 01:15
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:20 Muidugi mitte! Aga selle teema avasid küll ja kommenteerid siin aktiivselt. Olen sada prossa kindel, et avasid ka "selle" lehekülje. Ei ole mõtet eitada.
Arusaadav, et iga inimene eeldab teiselt seda, mida ise teeks :D. Tõsi on siiski see, et juba teema alguses, nii umbes teema esimese viie postituse hulgas ma teatasin, et ma sinna lehele ei kavatse kunagi vaadata ja seda ma tõesti ka ei tee. Sinu probleem, kui sa ei usu.
Mina pole samuti seal lehel ringi tuulanud, kellegi lahendeid avanud ega otsingut kasutanud. Pole mingit praktilist vajadust ja uudishimu sellise info vastu mul tegelikult puudub. Aga siiski arvan, et tinderite jms ajastul peaks vägistajatest andmebaas ka kõige totuma ühiskonna liikme jaoks (kes on kõige kergem saak) tema jaoks tarbitaval kujul kuskil olemas olema. Ja seda see leht ka umbes on.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:20
Guest kirjutas: 27 Mär 2026 23:14

Muidugi mitte! Aga selle teema avasid küll ja kommenteerid siin aktiivselt. Olen sada prossa kindel, et avasid ka "selle" lehekülje. Ei ole mõtet eitada.
Mina pole küll see, kellega võitled, kuid ega kõik, kes ajaviitefoorumis käivad, ei tuuselda mööda kohtulahendeid ega mallukavärke. Tavalisel inimesel, kes lobafoorumites käib pole huvi nuhkida kaaskodanike tegemistes.

Nõus, pedofiilid on jälgid, kuid kõrgtaseme omi siinmail kätte ei saa ei kohus ega suunamudijad. Hakkad näpuga näitama, saad ise süüdistuse kaela. Küll juba paragrahv leidub. Õigusriik missugune.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 12 külalist