See siin paistab mingi siga-pettur-mõrtsuk olevat, kes ennast puhtaks üritab pesta. Sina - lastetu - kõige kurja juur. Mina seevastu titeomanik, kõrgem võim ja üleüldse - apelsin.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 15:17On küll. Te ise ei näe seda. Just nagu siis, kui hull oled, ega siis ka ise aru ei saa. Teised saavad. Empaatiapuue on lastetute seas täiesti tõsine nähtus, aga nad ise ei arva, et neil midagi puudu on. Lastetu naise tunneb oleku ja suhtumiste järgi kaugelt ära, tõsiselt. Isegi seltskonnatibid, kellel ikkagi on laps või kaks, on teistmoodi inimesed kui lastetud. Positiivses mõttes.
Ma ei halvusta loomulikult naisi, kes mingil põhjusel last ei saa. Lastevihkajad ja ise (ilmselt elu lõpuni) lapse mõtlemisega inimesed ei tohikski neid saada, selles mõttes õigesti teevad. Aga ärgu tulgu seletama, kui toredad nad sellepärast on. Ei ole. Ma pole lastetute hulgas mitte ühtki tõeliselt südamlikku ja empaatilist inimest kohanud. See pole eelarvamus, vaid kogemus, varem ma ei mõelnud nii, kuid ühtäkki märkasin, et see on praktiliselt sada protsenti fakt. Nad ei saa elule pihta, mingi kalkuse ja egotsentrismi aura ümbritseb neid. Nendega pole millestki rääkida.
40+ naised, kel lapsi pole, kas olete kahetsenud?
-
Külaline
-
Külaline
Maailma väärkoheldud laste arv lükkab su teooria kenasti ümber. Muud pole vaja lisada.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 15:17On küll. Te ise ei näe seda. Just nagu siis, kui hull oled, ega siis ka ise aru ei saa. Teised saavad. Empaatiapuue on lastetute seas täiesti tõsine nähtus, aga nad ise ei arva, et neil midagi puudu on. Lastetu naise tunneb oleku ja suhtumiste järgi kaugelt ära, tõsiselt. Isegi seltskonnatibid, kellel ikkagi on laps või kaks, on teistmoodi inimesed kui lastetud. Positiivses mõttes.
Ma ei halvusta loomulikult naisi, kes mingil põhjusel last ei saa. Lastevihkajad ja ise (ilmselt elu lõpuni) lapse mõtlemisega inimesed ei tohikski neid saada, selles mõttes õigesti teevad. Aga ärgu tulgu seletama, kui toredad nad sellepärast on. Ei ole. Ma pole lastetute hulgas mitte ühtki tõeliselt südamlikku ja empaatilist inimest kohanud. See pole eelarvamus, vaid kogemus, varem ma ei mõelnud nii, kuid ühtäkki märkasin, et see on praktiliselt sada protsenti fakt. Nad ei saa elule pihta, mingi kalkuse ja egotsentrismi aura ümbritseb neid. Nendega pole millestki rääkida.
-
Külaline
1/10 rage bait. Ei tõmmanud piisavalt käima sulle pikema vastuse jaoks. Panid liiga üleKülaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 15:17On küll. Te ise ei näe seda. Just nagu siis, kui hull oled, ega siis ka ise aru ei saa. Teised saavad. Empaatiapuue on lastetute seas täiesti tõsine nähtus, aga nad ise ei arva, et neil midagi puudu on. Lastetu naise tunneb oleku ja suhtumiste järgi kaugelt ära, tõsiselt. Isegi seltskonnatibid, kellel ikkagi on laps või kaks, on teistmoodi inimesed kui lastetud. Positiivses mõttes.
-
Külaline
Eks kui see sul paremini magada laseb öösel siis usu edasi.
-
Külaline
4/10 rage bait. Sul on lastetutest väga lihtsustatud pilt, tegu on pealiskaudse pidutseva kontoritibiga kes vahel palmi all lesib. Kas laste saamisega tuli selline mustvalge kitsas maailmapilt? Ps ükski lastetu vanainimene keda tean ei ole kahetsenud oma otsust, reisivad vanuigi oma kaaslaste ja sõbrannadega ringi. Mina ei hooli sellest kas keegi saab lapsi või ei saa, kas tahab neid või ei taha. paljusid lastega inimesi väga häirivad lastetud. Miks? Kas on kaaskannatajaid vaja kellega koos pargis lastega käia?Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 15:05 Lugesin läbi esimesed 4 lehekülge ja peab ütlema, et päris jube teema. Ma ei teadnudki, kui palju noori naisi on peast nii läbinisti pestud, pealiskaudsed ja otse öelda, tühised.
Reisida (loe: kuskil palmi all lebada), pidutseda, mingit nõmedat tibikarjääri teha tundub neile mõttekam kui lapsi kasvatada. Redditis halavad, kui õudne, köök on segi, hirmus depressioon, oma aega üldse pole, sünnitada oli nii valus, uuuuu. Inimesed räägivad, et nad raiskavad oma elu laste peale jne. Krt, nagu hullumajja oleks sattunud. Mis maailmaga juhtunud on?
Lastetud tibimõistusega olendid näevad ainult seda, et kolmeaastane lõugab ja ajab piima ümber. Nõuavad, et emad kirjeldaksid, mis täpselt neid õnnelikuks teeb???
Tegelikult on laps kvalitatiivselt teine asi, see on terve uus huvitav universum. Keegi ei eita, et on magamata öid ja rohkem koristamist ja muret, aga need Redditi omad seal on küll täiesti ärapestud ajudega, kellele on sisendatud, kui kohutav on olla ema, ja nüüd nad usuvad ja vinguvad.
Laps annab inimesele midagi, mida põhimõttelistele lastetutele, eriti elu esimeses pooles, nagunii ära seletada pole võimalik. Nad on sellest ilma ja jäävadki ilma. See mõjub nende isiksusele juba praegu hävitavalt, nagu näeme, ja elu teises pooles saavad nad karmilt tunda, mida see tähendab ka neile endile. Ootame lihtsalt ära. Sõnadega seda seletada ei saa. Laps on SINU INIMENE. Keegi, kes tõesti kõik andestab, tingimusteta armastab, kui sa just eriline siga ei ole, siis jääb see surmani nii. Ei, see ei ole igapäevane idüll, see on nähtus, mis eksisteerib hoolimata probleemidest. Ja millest ilma olemine tähendab, et inimene ei õpi iialgi teistega arvestama, kellegi heaks elama selles mõttes, et sa TAHAD kellegi heaks elada. Selline hoiak mõtlemises omakorda aga lööb elu teises pooles sellise pauguga tagasi, et kogu ühiskond kannatab. Kohutavad ajad ootavad ees, terve põlvkond barbimõtlemisega egoiste kasvab peale.
-
Külaline
[/quote] See foorum hakkab vist minema juba Perekooli nägu. Samad, eluga kimpus olevad, ebaviisakad inimesed, kelle elul puudub sisu, kes ei suuda, ei taha ega oska argumenteerida, need on nüüd siia kolinud ja elavad ennast välja, tõmbavad lauseid kontekstist välja, et provotseerida, valimatute sõnadega teisi sõimata ja kõik jätkub täpselt samamoodi, ainult foorumi nimi on nüüd teine.
[/quote]
Jah, sul on õigus. Siin on enamuses PK käod kohal. Kui sulle see ei sobi, siis see foorum ei ole sulle sobiv. Nii lihtsalt ongi. Otsi endale sobivamsuhtlus koht, nii on sulle endale parem.
[/quote]
Jah, sul on õigus. Siin on enamuses PK käod kohal. Kui sulle see ei sobi, siis see foorum ei ole sulle sobiv. Nii lihtsalt ongi. Otsi endale sobivamsuhtlus koht, nii on sulle endale parem.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 19:40
[/quote]
Jah, sul on õigus. Siin on enamuses PK käod kohal. Kui sulle see ei sobi, siis see foorum ei ole sulle sobiv.
[/quote] Veendusin, et ei olegi, kui inimesi lambist hakatakse sõimama ja teiste peal ennast välja elatakse. Reedad ja Malled võivad edasi jaurata.
-
Külaline
Jah, sul on õigus. Siin on enamuses PK käod kohal. Kui sulle see ei sobi, siis see foorum ei ole sulle sobiv.
[/quote] Veendusin, et ei olegi, kui inimesi lambist hakatakse sõimama ja teiste peal ennast välja elatakse. Reedad ja Malled võivad edasi jaurata.
[/quote]
Pada ja katel. E
Kui sa juba siia jõudsid, pole vaja end kuidagi õilsamaks teha.
-
Külaline
[/quote]
Pada ja katel. E
[/quote]
Asi pole õilsuses, aga siin on inimesi, kes teemad ära rikuvad, sest otsivad intriige ja selleks valimatult sõimavad.
-
Külaline
Pada ja katel. E
[/quote]
Asi pole õilsuses, aga siin on inimesi, kes teemad ära rikuvad, sest otsivad intriige ja selleks valimatult sõimavad.
[/quote]
Intriigid ja valimatu sõim?! Kus täpsemalt?
Siin teemas ehk mõni üksik kommentaar ehk on "sõim", saati siis "valimatu".
-
Külaline
Mõtlemine on sul tudike juba praegu. Või on see kadedus, et sul pole võimalikki mitte kunagi minna koos laste ja lastelastega? Mingi meeleheitlik soov maha teha neid, kel on järeltulijad ja kes seda naudivad. "Tõestada", et sinu elu on parem? No ei ole parem... Teised teevad samu asju, lisaks on lapsed (ja lapselapsed) ka.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 10:48Ei harrasta üheöösuhteid. Kui on valikus kolmekümnendates euroopat avastada versus selle asemel tittedega kodus istuda, valin esimese variandi. Ei taha laste ja lastelastega 50+ tudikesena minna.
-
Külaline
Ei ole kordagi lastega naist vaadates kadetsenud nende elu. Minu elu on minu jaoks parem. Sinu elu on sinu jaoks lastega parem. Huumor vaadata lastega inimesi leili minemas, meelelahutuslik. Tõestada kui õnnelikud nad on ja kuidas see õnn vanaduses jätkub, naljakas.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:44Mõtlemine on sul tudike juba praegu. Või on see kadedus, et sul pole võimalikki mitte kunagi minna koos laste ja lastelastega? Mingi meeleheitlik soov maha teha neid, kel on järeltulijad ja kes seda naudivad. "Tõestada", et sinu elu on parem? No ei ole parem... Teised teevad samu asju, lisaks on lapsed (ja lapselapsed) ka.
-
Külaline
Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 03:02See siin paistab mingi siga-pettur-mõrtsuk olevat, kes ennast puhtaks üritab pesta. Sina - lastetu - kõige kurja juur. Mina seevastu titeomanik, kõrgem võim ja üleüldse - apelsin.Külaline kirjutas: ↑12 Aug 2024 16:15 ta, mingi kalkuse ja egotsentrismi aura ümbritseb neid. Nendega pole millestki rääkida.
[/quote]
Mis mehed. Lastetutel ei või püsipartner olla
-
Külaline
Postitus on kustutatud
[/quote]
Sinu unistus mis unistuseks jääbki. Ei tule sellist maksu. Ja kui tuleb siis otsi lolli kes seda siia alandlikult maksma jääb. Viimane tõuge siit minekut teha ja küll need peretoetused siis alles langema hakkavad kui maksumaksjad tööealised naised siit minema lähevad.
-
Külaline
Postitus on kustutatud
[/quote]
Järjekordne magamata öö või kuda sa nii vihane juba oled? Mine patsuta oma lastetekrste päid.
-
Külaline
Viinamarjad on sul ikka väga hapudKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:31Ei ole kordagi lastega naist vaadates kadetsenud nende elu. Minu elu on minu jaoks parem. Sinu elu on sinu jaoks lastega parem. Huumor vaadata lastega inimesi leili minemas, meelelahutuslik. Tõestada kui õnnelikud nad on ja kuidas see õnn vanaduses jätkub, naljakas.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:44
Mõtlemine on sul tudike juba praegu. Või on see kadedus, et sul pole võimalikki mitte kunagi minna koos laste ja lastelastega? Mingi meeleheitlik soov maha teha neid, kel on järeltulijad ja kes seda naudivad. "Tõestada", et sinu elu on parem? No ei ole parem... Teised teevad samu asju, lisaks on lapsed (ja lapselapsed) ka.
-
Külaline
Ta on lapsesaamise kõigega tükkis endale nii õudseks mõelnud ja siin on hea sellest järelejätmata jahuda, kuna "siin ju kirjutavad mitmed inimesed"
kui argumendid saavad otsa, siis läheb juba sõimuks. Nädalavahetuse hommikul maandus siia kisama, kui teised oma peredega aega veedavad, äärmiselt tihe ja mõttekas elu, ilmselgelt. Milleks seda kõike vaja on, kui see teema teda ei huvita- käitumine näitab, et huvitab ikka sajaga, küllap hakkab bioloogiline kell järjest kõvemini lärmama, et on vaja kõigepealt iseendale pidevalt kinnitada, et tema lapsi ei taha. Teistel on sinu lapsesaamisest või mittesaamisest päris ükskõik, isisklik või vähemalt peresisene asi.
-
Külaline
Sul on paraku õigus…tegelikult karjuvat kaheaastast ja vinguvat teismelist nähes mõtlen salamisi, oh oleks selline õnn ka minu kodus. Hapud viinamarjad jaa…see käib muideks kättesaamatute asjade kohta. Võin homme rasedaks jääda kui soovi oleks, ei ole hapud viinamarjad :pKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 09:28Viinamarjad on sul ikka väga hapudKülaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 11:31Ei ole kordagi lastega naist vaadates kadetsenud nende elu. Minu elu on minu jaoks parem. Sinu elu on sinu jaoks lastega parem. Huumor vaadata lastega inimesi leili minemas, meelelahutuslik. Tõestada kui õnnelikud nad on ja kuidas see õnn vanaduses jätkub, naljakas.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 08:44
Mõtlemine on sul tudike juba praegu. Või on see kadedus, et sul pole võimalikki mitte kunagi minna koos laste ja lastelastega? Mingi meeleheitlik soov maha teha neid, kel on järeltulijad ja kes seda naudivad. "Tõestada", et sinu elu on parem? No ei ole parem... Teised teevad samu asju, lisaks on lapsed (ja lapselapsed) ka.![]()
-
Külaline
Tihe ja mõttekas, mnjaa bussis oleksin pidanud jalgratast leiutama ja perega tegelema.Muidugi huvitab. Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta, selle teooria saad tagasi riiulile panna :pKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:31 Ta on lapsesaamise kõigega tükkis endale nii õudseks mõelnud ja siin on hea sellest järelejätmata jahuda, kuna "siin ju kirjutavad mitmed inimesed"kui argumendid saavad otsa, siis läheb juba sõimuks. Nädalavahetuse hommikul maandus siia kisama, kui teised oma peredega aega veedavad, äärmiselt tihe ja mõttekas elu, ilmselgelt. Milleks seda kõike vaja on, kui see teema teda ei huvita- käitumine näitab, et huvitab ikka sajaga, küllap hakkab bioloogiline kell järjest kõvemini lärmama, et on vaja kõigepealt iseendale pidevalt kinnitada, et tema lapsi ei taha. Teistel on sinu lapsesaamisest või mittesaamisest päris ükskõik, isisklik või vähemalt peresisene asi.
-
Külaline
Mis jalgratast leiutama, kole segane jutt sul. Ja no tundub ka, et sa oled teemaga eksinud. Siin küsiti arvamust 40+ lastetutelt naistelt. Kahekümnendate alguses ei soovi veel suurem osa inimestest lapsi ja paljud isegi kujutavad ette, et nad ei taha neid terve elu... ja see arvamus muutub sageli. Räägime 10a pärast uuesti, varem pole mõtet sul siia sel teemal hüppama tulla. Ausalt öeldes olid lapsed viimane asi, millele ma 20ndate alguses mõtlesin, aga see ei tähenda, et ma elu edenedes poleks oma fookusi ja eesmärke muutnud, nii läheb see enamikuga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:15Tihe ja mõttekas, mnjaa bussis oleksin pidanud jalgratast leiutama ja perega tegelema.Muidugi huvitab. Bioloogiline kell kahekümnendate alguses ei ohusta, selle teooria saad tagasi riiulile panna :pKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:31 Ta on lapsesaamise kõigega tükkis endale nii õudseks mõelnud ja siin on hea sellest järelejätmata jahuda, kuna "siin ju kirjutavad mitmed inimesed"kui argumendid saavad otsa, siis läheb juba sõimuks. Nädalavahetuse hommikul maandus siia kisama, kui teised oma peredega aega veedavad, äärmiselt tihe ja mõttekas elu, ilmselgelt. Milleks seda kõike vaja on, kui see teema teda ei huvita- käitumine näitab, et huvitab ikka sajaga, küllap hakkab bioloogiline kell järjest kõvemini lärmama, et on vaja kõigepealt iseendale pidevalt kinnitada, et tema lapsi ei taha. Teistel on sinu lapsesaamisest või mittesaamisest päris ükskõik, isisklik või vähemalt peresisene asi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist