Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?
-
Külaline
elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
Miks peaks pikendama? Kellele ta ohtlik on? Juhtunut enam olematuks ei muuda.
Hetk hiljem küsib sama tegelane, et kas tõesti tasub naist elu lõpuni trellide taga, et uuesti rasedaks ei jääks?
Kuule, ära nüüd üle ka pinguta. Teine kommentaar oli minu oma, esimene mitte. Mis minu peas toimub? Selgitan: hetkel ei ole mingit põhjust arvata, et see noor naine oleks teinud viga kellelegi teisele peale oma lapse või et ta oleks ohtlik kellegile peale lapse, kelle sünnitas ja kelle tapmises on talle nüüd esitatud süüdistus. Tegemist on koletu teoga, aga mitte sarimõrtsukaga. Ehk siis uus oht tekib siis, kui naine peaks sarnastel oludel uuesti rasestuma, selle vältimiseks aga pole mõeldav teda fertiilse ea lõpuni trellide taga hoida. Naine saab karistuse vastavalt Karistusseadustikule, mitte vastavalt mitmeteistkümnele leheküljele kommentaaridele foorumis. Lihtsalt lahmimisega pole ka mõtet liiale minna.
Hetk hiljem küsib sama tegelane, et kas tõesti tasub naist elu lõpuni trellide taga, et uuesti rasedaks ei jääks?
Kuule, ära nüüd üle ka pinguta. Teine kommentaar oli minu oma, esimene mitte. Mis minu peas toimub? Selgitan: hetkel ei ole mingit põhjust arvata, et see noor naine oleks teinud viga kellelegi teisele peale oma lapse või et ta oleks ohtlik kellegile peale lapse, kelle sünnitas ja kelle tapmises on talle nüüd esitatud süüdistus. Tegemist on koletu teoga, aga mitte sarimõrtsukaga. Ehk siis uus oht tekib siis, kui naine peaks sarnastel oludel uuesti rasestuma, selle vältimiseks aga pole mõeldav teda fertiilse ea lõpuni trellide taga hoida. Naine saab karistuse vastavalt Karistusseadustikule, mitte vastavalt mitmeteistkümnele leheküljele kommentaaridele foorumis. Lihtsalt lahmimisega pole ka mõtet liiale minna.
-
Külaline
Aga ega keegi peale tema enda ei tea ka, kas see üldse oligi esimene kord. Loodetavasti oli. Aga....kui seekord poleks koer imikut leidnud, siis poleks ju keegi teadnudki.
-
Külaline
Mina jällegi ei usu seda psühoosi.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 21:54Pakun samuti, et pikaajaline psühhoos, mis tuleb hiilivalt, ning mida on kõrvalseisjal raske tähele panna. Muud variandid tunduvad lihtsalt uskumatud.Mauno kirjutas: ↑03 Sept 2024 21:49 Võimalik, et eksin, aga minu jaoks oli ta psühhoosis juba seepärast, et jättis lapse matmata. Kurjategijad üldiselt üritavad jälgi maha mitte jätta ja väidetavalt ju keegi tema rasedusest ei teadnud, seega kui oleks maha matnud, poleks see õudus kunagi välja tulnud.
Maailm on TÄIS selliseid inimesi, kes ei hooli ja ongi psühhopaadid.
Kuna aga tegemist on meie väikese Eestiga, siis ongi raske uskuda.
Aga neid juhtumeid on ju küll ja veel.
-Näiteks Emily kasuisa poolt "ma vaid korra lükkasin"... vaene laps on eluaeg puudega.
- Ärme unusta enesetappu teinud isa, kes ka lapse kaasa võttis
- Siin lingitud artikkel, kus lapse ema surus imiku puuharude vahele!!! Pärast "kahetses".
Jne...
-
kristjan
Kohutav lugu. Selline inimene vajab eluaegset vangistust. Ei usu, et perekonnas mitte keegi ei teadnud. Rasedus ikka nähtav ja selle noore naise ema veel ütleb, et kas perse peal kandis last või. Ise veel sünnitanud 6 last, häbi peaks olema.Igaljuhul lapse tapja ja veel rüvetamine, tuleb anda maksimum. Kaasaitajad tuleb ka võtta sihikule.
-
Külaline
Mis mõttes lahmimisega. Täiesti normaalne arutelu väga ebanormaalse sündmuse üle.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:18 elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
Ja sinu argumendid on väga imelikud. Nii saaks ju poolte mõrvade kohta öelda: ta tappis oma naise ära, sest see näägutas ta kallal joomise pärast. Ega ta teistele sellepärast ohtlik ei ole.
Ta tappis naabrimuti ainult sellepärast, et ta teadis, kus see raha hoiab. Milleks teda vangi panna.. ega see naabrit enam tagasi ei too ja teiste inimeste kohta ta ei tea ju seda.
Jne.. loll argument ühesõnaga..
-
karel
Õudne , lihtsalt südametu on see isik. Kui koera poleks olnud,polekski asi välja tulnud. Saatke sinna põllule,metsa laibakoerad, sealt võib veel mõndagi leida,kes teab kui palju laipu sinna heidetud on.
-
Külaline
Kipun ka pigem seda uskuma, et mingi viga kindlasti peas on, aga see pole afekti või psühhoosi värk, vaid see viga on sünnist saati. Ei maksa ka alahinnata fakti, et kui külarahvas teada sai, siis ei kukkunud absoluutselt mitte keegi imestusest pikali, vaid pigem noogutati et "seda ma arvasin". Inimestel on teatud maine ja see pole mingi psühoosi tulemus, selle nimel on ikka mitu põlve töötatud.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:36Mina jällegi ei usu seda psühoosi.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 21:54Pakun samuti, et pikaajaline psühhoos, mis tuleb hiilivalt, ning mida on kõrvalseisjal raske tähele panna. Muud variandid tunduvad lihtsalt uskumatud.Mauno kirjutas: ↑03 Sept 2024 21:49 Võimalik, et eksin, aga minu jaoks oli ta psühhoosis juba seepärast, et jättis lapse matmata. Kurjategijad üldiselt üritavad jälgi maha mitte jätta ja väidetavalt ju keegi tema rasedusest ei teadnud, seega kui oleks maha matnud, poleks see õudus kunagi välja tulnud.
Maailm on TÄIS selliseid inimesi, kes ei hooli ja ongi psühhopaadid.
Kuna aga tegemist on meie väikese Eestiga, siis ongi raske uskuda.
Aga neid juhtumeid on ju küll ja veel.
-Näiteks Emily kasuisa poolt "ma vaid korra lükkasin"... vaene laps on eluaeg puudega.
- Ärme unusta enesetappu teinud isa, kes ka lapse kaasa võttis
- Siin lingitud artikkel, kus lapse ema surus imiku puuharude vahele!!! Pärast "kahetses".
Jne...
-
Külaline
Ahsoo! Kuna ta ei ole teistele ohtlik, siis ei pea ta kinni (või haiglasse) minema ja peab jääma karistuseta. Ehkki tappis beebi ja rüvetas tema surnukeha!?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:18 elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
Ehk siis - ma saan aru, et siin on lausa rohkem kui üks kummalise mõtteviisiga inimene. Sa ei suuda aduda, et asi ei ole ju ainult kuriteo võimalikus kordamises, vaid selles, et selline tegu ei saa jääda mitte mingisuguste karistuste või muude sanktsioonideta.
Ehh, no mis tast ikka kinni panna? Ega ta enam ju ei tee!?
-
Külaline
Kas sa palun reedaksid, mille abil sa tuvastad, et on sama tegelane? Ja kui sa ei tea, siis palun ära oletusi kindlas kõneviisis esita, eks ole?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:18 elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
.
-
Külaline
Miks ta üldse lasi asja nii kaugele. Jäi rasedaks, teinud siis aborti, enamuse viimasest aastast oli Eestis. Ettekavatsetud tegu, ei võtnud arvele, ei rääkinud kellelegi, miks kanda laps lõpuni ja siis tappa???
Ja lihtsalt uskumatu, mismoodi siis kõik kulges. Päeval tegid tööd, peale sauna sünnitas, siis mõne tunni pärast juba ajas koeri taga, tähistas mingi töö lõpetamist, suutis politseiga usutavalt rääkida, keegi midagi ei tea, ei saa aru, ei valusid, ei verd...
Ja mis jutt, et pere ei teadnud, et rabasid tööd. Detsembris käis ta õega teles saate salvestusel, kõht oli näha, jaanuaris käis vennaga riigikogus, kõht oli näha. Ega nad pimedad seal peres polnud. Vennaga oli kogu aeg ninapidi koos.
Ja lihtsalt uskumatu, mismoodi siis kõik kulges. Päeval tegid tööd, peale sauna sünnitas, siis mõne tunni pärast juba ajas koeri taga, tähistas mingi töö lõpetamist, suutis politseiga usutavalt rääkida, keegi midagi ei tea, ei saa aru, ei valusid, ei verd...
Ja mis jutt, et pere ei teadnud, et rabasid tööd. Detsembris käis ta õega teles saate salvestusel, kõht oli näha, jaanuaris käis vennaga riigikogus, kõht oli näha. Ega nad pimedad seal peres polnud. Vennaga oli kogu aeg ninapidi koos.
-
Külaline
Palun ära nüüd üle pinguta, eks. Sellised spekulatsioonid stiilis, et kindlasti polnud esimene kord, on nii nõmedad. Su jutt on ainult kuulujutuveskile hoo andmine, muud midagi.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:31 Aga ega keegi peale tema enda ei tea ka, kas see üldse oligi esimene kord. Loodetavasti oli. Aga....kui seekord poleks koer imikut leidnud, siis poleks ju keegi teadnudki.
-
Külaline
Ja kust sa lugesid, et KINDLASTI polnud esimene kord. Proovi aru saada, mida ütlesin. Kui koer poleks leidnud last, poleks keegi midagi teadnud. Ja seda ei tea keegi, kas neid kordi on veel olnud. Loodetavasti ei ole, aga tõde teab vaid see, kellega on juhtunud.
-
Külaline
Olgu! Ei ole üks ja sama isik. Seda õudsem, et lausa kaks erinevat inimest on nii olematu analüüsivõimega ja absoluutselt ei suuda aru saada, milles teema on.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:03Kas sa palun reedaksid, mille abil sa tuvastad, et on sama tegelane? Ja kui sa ei tea, siis palun ära oletusi kindlas kõneviisis esita, eks ole?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:18 elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
.
Et, ega last tagasi ei too või vaevalt, et see naine enam niisugust "pahandust" teeb, peaksid olema piisavad argumendid, et asi rahule jätta ja süüdistustest loobuda?
-
Külaline
Miks ta lasi? Ilmselgelt avastas raseduse liiga hilja, selle pärast. Arvad, et selline edukas, nutikas ja moodne noor naine ei tea, et on võimalik aborti teha? Juhtub ka paremates peredes, et rasedus avastatakse liiga hilja. Mina kahtlustan, et just siis ta ära keeraski, kui sai aru, et enam pole midagi teha ja rasedus tuleb lõpuni kanda. See, mis järgnes ei saa olla adekvaatse inimese käitumine. Ja neilt piltidelt, mida mina olen näinud, sealt küll see rasedus välja ei paistnud. Just seetõttu oligi tal seda nii lihtne varjata. Kõht oli ebatavaliselt väike, mitte selline nagu enamike rasedate puhul.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:03 Miks ta üldse lasi asja nii kaugele. Jäi rasedaks, teinud siis aborti, enamuse viimasest aastast oli Eestis. Ettekavatsetud tegu, ei võtnud arvele, ei rääkinud kellelegi, miks kanda laps lõpuni ja siis tappa???
-
Külaline
Mina selle eide kaasatundja ei ole, aga selgeltnägijad käivad närvidele.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:09Olgu! Ei ole üks ja sama isik. Seda õudsem, et lausa kaks erinevat inimest on nii olematu analüüsivõimega ja absoluutselt ei suuda aru saada, milles teema on.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:03Kas sa palun reedaksid, mille abil sa tuvastad, et on sama tegelane? Ja kui sa ei tea, siis palun ära oletusi kindlas kõneviisis esita, eks ole?Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 22:18 elle peale Külaline 31 Aug 2024 12:24 vastab
.
Et, ega last tagasi ei too või vaevalt, et see naine enam niisugust "pahandust" teeb, peaksid olema piisavad argumendid, et asi rahule jätta ja süüdistustest loobuda?
Tegelikult mingit "rüvetamist" ei usu isegi mina. See paragrahv on vihaga väänatud ja kukub ilmselt ära. Vaevalt küll see lontrus viitsis seal midagi rüvetada, oli lihtsalt hoolimatu, vastsündinu on ju õrn. Tal oli vaja tappa, kohtles last lihtsalt nagu mingit puutükki ja kogu lugu. Rüvetamine on vihakuritegu, aga see lapsetapp ei olnud ilmselt vihast tingitud, vaid inimene oli praktiline ja asjalik ning vabanes tülikast prahist. Prahti ei rüvetata.
-
Külaline
Rasedus ei paistnud välja ja kõht oli lausa ebatavaliselt väike????Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:22Miks ta lasi? Ilmselgelt avastas raseduse liiga hilja, selle pärast. Arvad, et selline edukas, nutikas ja moodne noor naine ei tea, et on võimalik aborti teha? Juhtub ka paremates peredes, et rasedus avastatakse liiga hilja. Mina kahtlustan, et just siis ta ära keeraski, kui sai aru, et enam pole midagi teha ja rasedus tuleb lõpuni kanda. See, mis järgnes ei saa olla adekvaatse inimese käitumine. Ja neilt piltidelt, mida mina olen näinud, sealt küll see rasedus välja ei paistnud. Just seetõttu oligi tal seda nii lihtne varjata. Kõht oli ebatavaliselt väike, mitte selline nagu enamike rasedate puhul.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:03 Miks ta üldse lasi asja nii kaugele. Jäi rasedaks, teinud siis aborti, enamuse viimasest aastast oli Eestis. Ettekavatsetud tegu, ei võtnud arvele, ei rääkinud kellelegi, miks kanda laps lõpuni ja siis tappa???
Kuidas sul endal selle adekvaatsusega on?
Miks see tore nutikas naine ära pidi keerama? Tuli koju pere rüppe, oleks võinud lapse sünnitada ja üles kasvatada, milles probleem? Pole vist keskaeg enam, et nutikad ja haritud noored naised peavad häbiga ojasse hüppama, et kogukond kividega surnuks ei pilluks. Keegi poleks kulmugi kergitanud selle lapse peale, mõne aasta pärast oleks naabrilastega ringi hänginud nagu iga teine laps.
Ära tule siin seletama ärakeeramisest. Oleks, et tal poleks kuhugi minna olnud, näljas, koduta ja perspektiivita, sugulasteta, tööta, mis kõik veel. Ei midagi sellist. Kõik oli tal olemas, absoluutselt kõik, et last üles kasvatada. Ja tema keerab ära?
Kontrolli enda maailmapilti, see ei ole sul adekvaatne.
-
Külaline
Selles telesaates on kõht väga näha. Samamoodi on riigikogu pildil isegi otsevastes aru saada, rääkimata siis sellest, kes küljelt teda nägid.
Aga mis on laiba rüvetamine, mida selle all täpsemalt mõeldakse.
-
Külaline
Otsustas mõrtsukaks saada, et ei peaks elu ära rikkuma mingi vääksuga. Nüüd siis on õnn õuel ...
-
Külaline
Siin osa inimesi arvab, et vanglasse panemise mõte on ohtlik indiviid ühiskonnast eemaldada. Ja kui uusi beebisid parasjagu silmapiiril ei ole, siis nagu polegi ta kellelegi ohtlik. Tegelikult meie seadusruumis on vanglasse panemise mõte ka karistamine, ehk siis inimese eemale jätmine teatud privileegidest, vabadusest ise otsustda jne. Rikkusid seadust, lähed kinni. Lihtne. Loodetavasti ei ole ometigi keegi sellele mõttele vastu, et see naine ei rikkunud seadust.
-
Külaline
Kirjutati, et lapsel olid mingid marrastused. Laiba rüvetamise all mõeldakse surnu meelega vigastamist, et teda alandada. Seda tehakse tavaliselt äärmises perversses vihas. Umbes nagu pühasõdalased lõikavad suguelundeid ära või kusevad laiba peale.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2024 23:28 Selles telesaates on kõht väga näha. Samamoodi on riigikogu pildil isegi otsevastes aru saada, rääkimata siis sellest, kes küljelt teda nägid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Bing [Bot] ja 5 külalist