Kas sa pead käsitolmuimejaid silmas? Vaatasin, et Dysoni kõige odavam käsitolmukas (ca 350 €) kaalub ligi 2,5 kg, võimsamad pea 4 kg. Kas see on su ainus tolmuimeja, mis rahuldab kõik maja vajadused?
Soodne ja hea tolmuimeja?
-
Külaline
-
Külaline
Varstolmuimeja on vist ametlik nimetus? Harilik juhtmega Philips on ka, see veel uuem tegelikult kui Dyson, aga seisab kasutult aastaid. Mees arvas, et peaks ikka üks "korralik" tolmuimeja ka majas olema, aga mitte keegi ei kasuta. Nii et see fakt ilmselt räägib iseenda eest. Läbi kolme korruse elamises tundub mulle ideaalne ja absoluutselt rahuldab kõik vajadused. Vaatasin järgi, meil Dyson V10, 6 aastat vana. Ehk see siis hetkeks üks odavamatest ja kaalubki ilmselt 2.5kg.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:36Kas sa pead käsitolmuimejaid silmas? Vaatasin, et Dysoni kõige odavam käsitolmukas (ca 350 €) kaalub ligi 2,5 kg, võimsamad pea 4 kg. Kas see on su ainus tolmuimeja, mis rahuldab kõik maja vajadused?
-
Külaline
Mul varstolmuimejat pole kunagi olnud.
Kas ma saan õigesti aru, et kui ma tahaks imeda kõrgemaid kohti, siis peaks kogu seda 3-4 kg ühes käes hoidma?
Raamatu-, mütsi- ja kingariiulid, kummutipealsed ja aknalauad, pildiraamid, diivanite seljatagused, pesumasina, pliidi, teleka ja kõrge külmkapi tagune (mida soovitatakse eriti tolmuvabana hoida)? Saunalava kõik astmed ja igasugu kõrgemad nurgad, kuhu aeg-ajalt ämblikud kodu teevad? Suuremad ja väiksemad kõlarid, radikapealsed või soojuspump lae all?
Aknapesu käigus tuleb ette, et imen ka väljaspoolsed raamid esmalt puhtaks ja siis alles pesen, sest liiga palju sodi on kogunenud.
Põrandad on mu kõige vähem käsitsi imetav pind üldse.
Kas ma saan õigesti aru, et kui ma tahaks imeda kõrgemaid kohti, siis peaks kogu seda 3-4 kg ühes käes hoidma?
Raamatu-, mütsi- ja kingariiulid, kummutipealsed ja aknalauad, pildiraamid, diivanite seljatagused, pesumasina, pliidi, teleka ja kõrge külmkapi tagune (mida soovitatakse eriti tolmuvabana hoida)? Saunalava kõik astmed ja igasugu kõrgemad nurgad, kuhu aeg-ajalt ämblikud kodu teevad? Suuremad ja väiksemad kõlarid, radikapealsed või soojuspump lae all?
Aknapesu käigus tuleb ette, et imen ka väljaspoolsed raamid esmalt puhtaks ja siis alles pesen, sest liiga palju sodi on kogunenud.
Põrandad on mu kõige vähem käsitsi imetav pind üldse.
Sellise jutu peale soovitan Teile kahe millist.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:32Liiv pole minu jaoks mustus. Lihtsalt segab kui paljaste jalgadega kõndida. Sina aga ela rõõmsalt edasi omaAnts kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:20Ahaha, sosoh, kui alumisel korrusel mustust ei toodeta, nagu väitsite, siis kuidas saab sinna tekkida toidupuru, tennis, sokkidest liiva? Imelik esimene korrus. Miisul olen mina käpad puhtaks pestnud, kui tuppa tuleb.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:09
See pole ju teema - kes kui tihti tolmuimejat kasutab ja kuidas muuhulgas ka lapsi kasvatada.
Meil alumine korrus köök-elutuba koos, mustust ei toodetagi, samas toidupuru tuleb, iga päev mängib keegi tennist, sokkidest liiva. Kass käib õues, tuleb ka liivaste käpakestega tuppa. OCD-ga pole tegemist, puhas põrand meeldib, kompulsioonid puuduvad. Magamistube mõistagi ei tee igapäevaselt, neid 1 max 2 x nädalas.
Ega sulle ei pea ju dyson meeldima, ega ka inimesed kes sinu jaoks liiga tihti tolmuimejat kasutavad. Vaata kõrvale ja ära kommenteeri.
Hästi kasvatet laste, puhaste käppadega kassi ja juhtmega tolmuimejaga. Mul küll täiesti ükskõik kui puhas või must kellegi elamine on. Teema oli MILLIST TOLMUIMEJAT SOOVITATE.
-
Külaline
Kuule Ants, mine puhka jalga. Irritantne inin.Ants kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:51Sellise jutu peale soovitan Teile kahe millist.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:32Liiv pole minu jaoks mustus. Lihtsalt segab kui paljaste jalgadega kõndida. Sina aga ela rõõmsalt edasi oma
Hästi kasvatet laste, puhaste käppadega kassi ja juhtmega tolmuimejaga. Mul küll täiesti ükskõik kui puhas või must kellegi elamine on. Teema oli MILLIST TOLMUIMEJAT SOOVITATE.
Kunagises Perekollis olid mingid tegelased, kes üle paari kuu tegid teema, milline on parim varstolmuimeja. Tüütu!
Ilmselt on sama rahvas hakanud imbuma ka käesolevasse foorumisse. Sestap ka selline kahemilline vastus, et seda tüütust pisutki tagasi hoida.
Ja see irritante pole üldsegi fäänsi väljend, muideks.
Ilmselt on sama rahvas hakanud imbuma ka käesolevasse foorumisse. Sestap ka selline kahemilline vastus, et seda tüütust pisutki tagasi hoida.
-
Külaline
Ja minul paraku puudub igasugune kogemus kunagise perekooriga. Küll aga kogen praegust keskkonda kus tundub et alati on keegi kes hakkab lihtsalt trollima. Enamik räägivad teemasse, ja mingid tüübid lendavad sisse ja kui muud pole enam kobiseda, siis alati saab ju õigekirjavigu otsida, kus peaks käima koma. Või siis väljendusatiili. Hoia teemasse. Kui ei meeldi, ära kommenteeri, ära loe.Ants kirjutas: ↑21 Okt 2024 15:44 Kunagises Perekollis olid mingid tegelased, kes üle paari kuu tegid teema, milline on parim varstolmuimeja. Tüütu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bubbletea ja 1 külaline