Teemade kustutamine
-
Külaline
Minu postitus basseinisurma teemas ka kustutati, miks, pole selge. Kirjutasin kommentaari, et poisi vette lükanud tüdruk pidanuks ju küll pärast juhtunut poisi vanematega lähedaseks saama. See oli Turvasiilile vist liiast, ta kustutas selle kommentaari, see on täiesti arusaamatu, et miks ta seda tegi.
Vastus minu kommentaarile:
Miks sa arvad, et poisi vanematel peaks poja surma põhjustajaga olema tahtmist mingit "lähedast suhet" üldse luua. Kui tüdruk isegi oma peika vastu huvi ei tundnud pärast, siis ka?
Mul see küsimus, et miks minu postitus kustutati? Kas see nn lp Turvasiil vastaks või et miks ta siin foorumis üldse niimoodi läbustab ja kustutab, äkki lihtsalt laseks inimestei rääkida ilma omapoolse vahelesegamiseta?
Siinne kustutamine on täiesti üle mõistuse.
Miks sa arvad, et poisi vanematel peaks poja surma põhjustajaga olema tahtmist mingit "lähedast suhet" üldse luua. Kui tüdruk isegi oma peika vastu huvi ei tundnud pärast, siis ka?
Mul see küsimus, et miks minu postitus kustutati? Kas see nn lp Turvasiil vastaks või et miks ta siin foorumis üldse niimoodi läbustab ja kustutab, äkki lihtsalt laseks inimestei rääkida ilma omapoolse vahelesegamiseta?
-
Külaline
Paras paar selle sariraporteerijaga. Kriitilise pilguga vaadates, on siin arusaamatut kustutamist väga palju olnud. Ütleks, et veider kriitikameel ja arusaam ebasobivaks hindamiselTurvaSiil kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:57Asi pole niivõrd viitsimises, kuivõrd ajapuuduses. Uusi postitusi tuleb foorumisse keskmiselt 300 päevas ja ma jõuan siin asjadega tegeleda umbes tund kuni poolteist päevas. Seega kahjuks igalepoole mu silm ei ulatu.
Kinnitan, et vaatan kõik raporteeritud postitused kriitilise pilguga üle, et kas on ikka vaja kustutada. Kui ei, jätan alles. Samas ei kustuta ainult raporteeritud postitusi, kui näen mõnda ebasobivat postitust, mis ei ole raporteeritud, kustutan selle.
Heinmetsa teema kustutasime alguses, sest polnud väga kindel uudise allikas ja teised väljaanded ka sellest ei rääkinud. Kui asi leidis suuremat kõlapinda, siis otsustasime uue teema alles jätta.
Bussiõnnetuse teema kustutasime, sest seal oli ainult sisutühi, omavaheline nääklemine.
-
Külaline
Tema foorum, tema reeglid.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:58 Minu postitus basseinisurma teemas ka kustutati, miks, pole selge. Kirjutasin kommentaari, et poisi vette lükanud tüdruk pidanuks ju küll pärast juhtunut poisi vanematega lähedaseks saama. See oli Turvasiilile vist liiast, ta kustutas selle kommentaari, see on täiesti arusaamatu, et miks ta seda tegi.
-
Külaline
Kes selle kinni maksab?hingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:09Võtke modesid juurde. Maht kasvab ja lõputult te kahekesi siin korda luua ei suuda.
-
Külaline
Kes sinu kriitikameele ja arusaama etaloniks kuulutas? Kuna? Millise rahvusvahelise organisatsiooni egiidi all?
Aga lõppeks, kui sulle siin olev ei sobi, tee oma foorum.
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Loe nüüd oma kommentaariKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:16Sa tõttaks kindlasti vabatahtlikult appi, mõtle kui tore oleks, kui saaksid ikka 24/7 otse ise kustutada raporteerimise asemelhingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:09Võtke modesid juurde. Maht kasvab ja lõputult te kahekesi siin korda luua ei suuda.
-
Külaline
Ma soovitaks nii palju modesid võtta, et saaks komitee moodustada. Komitee siis vaatab iga teema ja postituse kriitiliselt üle, kui kõik liikmed on üksmeelselt nõus, et on sobiv, alles siis ilmub teema või postitus avalikult.hingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:09Võtke modesid juurde. Maht kasvab ja lõputult te kahekesi siin korda luua ei suuda.TurvaSiil kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:57Asi pole niivõrd viitsimises, kuivõrd ajapuuduses. Uusi postitusi tuleb foorumisse keskmiselt 300 päevas ja ma jõuan siin asjadega tegeleda umbes tund kuni poolteist päevas. Seega kahjuks igalepoole mu silm ei ulatu.
Kinnitan, et vaatan kõik raporteeritud postitused kriitilise pilguga üle, et kas on ikka vaja kustutada. Kui ei, jätan alles. Samas ei kustuta ainult raporteeritud postitusi, kui näen mõnda ebasobivat postitust, mis ei ole raporteeritud, kustutan selle.
Heinmetsa teema kustutasime alguses, sest polnud väga kindel uudise allikas ja teised väljaanded ka sellest ei rääkinud. Kui asi leidis suuremat kõlapinda, siis otsustasime uue teema alles jätta.
Bussiõnnetuse teema kustutasime, sest seal oli ainult sisutühi, omavaheline nääklemine.
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Reklaam.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:15Kes selle kinni maksab?hingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:09Võtke modesid juurde. Maht kasvab ja lõputult te kahekesi siin korda luua ei suuda.
-
Külaline
Soovin tuult purjedesse ja pole tänu väärt!
-
Külaline
Mis see siis oli nii hirmus tähtis, et vaja tulevaste põlvede jaoks kivisse raiuda?Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:58 Minu postitus basseinisurma teemas ka kustutati, miks, pole selge. Kirjutasin kommentaari, et poisi vette lükanud tüdruk pidanuks ju küll pärast juhtunut poisi vanematega lähedaseks saama. See oli Turvasiilile vist liiast, ta kustutas selle kommentaari, see on täiesti arusaamatu, et miks ta seda tegi.
-
Külaline
-
Külaline
Päris palju sõimlemist on ikkagi alles.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:46 Ju nad kardavad, et foorum läheb liiga lappesse ja pärast keegi otsustab jälle Sarvele tööd pakkuda. Parem juba kustutavad kõik kahtlased teemad ja laused ära. Kas nii ka foorum elama jääb, eks aeg näitab.
-
Külaline
Kahjuks jah.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:55Päris palju sõimlemist on ikkagi alles.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 15:46 Ju nad kardavad, et foorum läheb liiga lappesse ja pärast keegi otsustab jälle Sarvele tööd pakkuda. Parem juba kustutavad kõik kahtlased teemad ja laused ära. Kas nii ka foorum elama jääb, eks aeg näitab.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:55Ju siis su postitus oligi teisi halvustav või ebaviisakas, et oma loomuliku lõpu siin leidus.
-
Külaline
Üks hull jõuab rohkem sõimelda kui kümme modet kustutada.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:55 Päris palju sõimlemist on ikkagi alles.
Arutle.ee vanasõna
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:27Postitus on kustutatudhingelt maakas kirjutas: ↑12 Okt 2024 19:19Loe nüüd oma kommentaariKülaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 18:16
Sa tõttaks kindlasti vabatahtlikult appi, mõtle kui tore oleks, kui saaksid ikka 24/7 otse ise kustutada raporteerimise asemel![]()
kas see peaks mind endast välja viima või?
![]()
![]()
Kahjuks sellele kommentaarile laiki ega naerumärki ei saanud panna, hingelt maakas on juba raporteerinud.
-
Külaline
Üks hull jõuab rohkem raporteerida kui kümme modet kustutada.
Hoopis tabavam vanasõna
-
Külaline
Väga kahju, et sa laiki ega naerumärki panna ei saanud, aga loodan, et need kolm lol-imärki su tuju üleval hoiavad.
-
Külaline
Sellega ei saa päriselt nõustuda. Moderaatorid teevad siin siiski päris tõhusat tööd.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 20:18Üks hull jõuab rohkem raporteerida kui kümme modet kustutada.
Hoopis tabavam vanasõna
-
Külaline
Kas tõesti keegi solvub, kui tema üliväärtuslik ja aastakümneteks säilima mõeldud kommentaar mõnes foorumis kustutatakse? Mis probleem teil on sellega? No kustutati need paar lauset, siis kustutati, ela edasi ja kommenteeri, palju tahad igas teemas.Külaline kirjutas: ↑12 Okt 2024 20:20Sellega ei saa päriselt nõustuda. Moderaatorid teevad siin siiski päris tõhusat tööd.
Ära mõnita ega mine isiklikuks, ära aja lausjama ja saad oma kommentaare veel tükk aega rõõmuga üle lugeda
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist