Pakun, et naiste seas ongi konkurents nõrgem ja seega lihtsam ka võita, meeste arvestuses on Henryl kindlasti suurem konkurents.Anonymous kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:43Jah, ja ilma selle andeka tütreta poleks isa ka kuulsaks saanud, eks. Näe, poiss treenib sama isa all, aga pole ju selliseid tulemusi. Ilma tütre andekuseta poleks nagunii midagi välja tulnud. Mõlemate teened siin mängus, ei saa öelda, et üks tegi rohkem kui teine.
Sildaru case
-
Külaline
-
Külaline
Isa polegi kuulsaks saanud. Ja eks konkurents naistel on midagi muud kui meeste arvestuses ka, parim naine oleks meeste seas pikalt viimane.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:43Jah, ja ilma selle andeka tütreta poleks isa ka kuulsaks saanud, eks. Näe, poiss treenib sama isa all, aga pole ju selliseid tulemusi. Ilma tütre andekuseta poleks nagunii midagi välja tulnud. Mõlemate teened siin mängus, ei saa öelda, et üks tegi rohkem kui teine.
Aga seda riiukiskumist algatab ainult tütar, kes on kogu isapoolse suguvõsa vastu läinud, kes ju ometi talle midagi halba pole teinud, ainult head, mis nüüd kõik unustatud. Milleks selliseid laimufilme vaja on?
-
Külaline
Täpselt nii. Ja naistel on noorest peast lihtsam, seepärast on varane algus suur eelis. Hiljem kasvavad tissid ja tagumik külge, geomeetria muutub ja läheb keerulisemaks. Nagu Kelly ka tõestanud on.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:47Pakun, et naiste seas ongi konkurents nõrgem ja seega lihtsam ka võita, meeste arvestuses on Henryl kindlasti suurem konkurents.Anonymous kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:43Jah, ja ilma selle andeka tütreta poleks isa ka kuulsaks saanud, eks. Näe, poiss treenib sama isa all, aga pole ju selliseid tulemusi. Ilma tütre andekuseta poleks nagunii midagi välja tulnud. Mõlemate teened siin mängus, ei saa öelda, et üks tegi rohkem kui teine.
-
Külaline
Kõik iluuisutamine, sportvõimlemine naistel kestab kusagil 16 aastani, mõni veel läheb 18-20 aastaselt ka olümpiale, aga nooremate vastu pole tal lootust enam võita. Paindumine kaob ära ja siis tulevad vigastused. Kelly edu seisis ju selles, et tüdrukute osas konkurents puudus, poistele meeldis see ala, tüdrukuid praktiliselt polnudki. Oli õiges ajas ja võitis teisi tüdrukuid. Nüüd ta enam ju ei võida.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:57Täpselt nii. Ja naistel on noorest peast lihtsam, seepärast on varane algus suur eelis. Hiljem kasvavad tissid ja tagumik külge, geomeetria muutub ja läheb keerulisemaks. Nagu Kelly ka tõestanud on.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:47Pakun, et naiste seas ongi konkurents nõrgem ja seega lihtsam ka võita, meeste arvestuses on Henryl kindlasti suurem konkurents.Anonymous kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:43Jah, ja ilma selle andeka tütreta poleks isa ka kuulsaks saanud, eks. Näe, poiss treenib sama isa all, aga pole ju selliseid tulemusi. Ilma tütre andekuseta poleks nagunii midagi välja tulnud. Mõlemate teened siin mängus, ei saa öelda, et üks tegi rohkem kui teine.
Selle kohtu asjas huvitaks hoopis kuhu tahetakse välja jõuda.
-
Külaline
No küll on hea silmanägemine. Kas näed kõigi taskutesse või ainult Tõnise omadesse?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:29Ema tegi ka, aga ei kire igal pool ja midagi pole ta saanud ka. Kogu raha toppis Tõnis endale taskusse.Kõik need inimesed tegid selleks aastaid ennastsalgavat tööd.
-
Külaline
“Juhtum” sobiks ju hästi.
-
Külaline
Nende pereasju tõesti ei tea, aga kui kuulsin seda lindistust, kus isa Tõnis oma tütart reaalselt inetute sõnadega sõimas ja ütles sõna-sõnalt “Ma vihkan vahetevahel sind”, siis ma ei suuda seda meest küll kuidagi erapooletult enam vaadata. Oma lapsele nii öelda! Ma ei kujuta ette olukorda, kus minu mees meie lapsele sedasi ütleks … Sellised sõnad ei unune lapsel iialgi!
-
Külaline
Filmides küll lapsed ütlevad vanematele i hate you ja siis vanematel peaks ka need sõnad ununema?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 20:45 Nende pereasju tõesti ei tea, aga kui kuulsin seda lindistust, kus isa Tõnis oma tütart reaalselt inetute sõnadega sõimas ja ütles sõna-sõnalt “Ma vihkan vahetevahel sind”, siis ma ei suuda seda meest küll kuidagi erapooletult enam vaadata. Oma lapsele nii öelda! Ma ei kujuta ette olukorda, kus minu mees meie lapsele sedasi ütleks … Sellised sõnad ei unune lapsel iialgi!
-
Külaline
Klassikaline eestlane ongi väga vähe emotsionaalne. Sellepärast sa ei kujuta ette. Tulisematel inimestel käivadki lihtsamaltKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:13Filmides küll lapsed ütlevad vanematele i hate you ja siis vanematel peaks ka need sõnad ununema?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 20:45 Nende pereasju tõesti ei tea, aga kui kuulsin seda lindistust, kus isa Tõnis oma tütart reaalselt inetute sõnadega sõimas ja ütles sõna-sõnalt “Ma vihkan vahetevahel sind”, siis ma ei suuda seda meest küll kuidagi erapooletult enam vaadata. Oma lapsele nii öelda! Ma ei kujuta ette olukorda, kus minu mees meie lapsele sedasi ütleks … Sellised sõnad ei unune lapsel iialgi!
need vihkamise ja armastuse asjad.
-
Külaline
Selle kommentaari järgi otsustades võiks öelda, et emal oli ju õigus. Ega käbi kännust kaugele ei kuku..
-
Külaline
Filmi tegijalt ka hea jutt https://kultuur.err.ee/1609498456/helen ... daid-kulgi
- materjal (iseenesest) jõudis Eesti tegijateni
- režissöör Helen Lõhmus pidi hakkama tegema vaid järeltöötlust (musta töö teevad ära eestlased?)
- režissöör avastab materjali läbi vaadates, et filmi intervjuudes on "midagi veidrat"
- Kelly tuli filmi tegija juurde oma lugu rääkima (mitte "dokitegija" ei võtnud ühendust filmi peategelasega)
jne. jne. Uskumatult usutav.
- materjal (iseenesest) jõudis Eesti tegijateni
- režissöör Helen Lõhmus pidi hakkama tegema vaid järeltöötlust (musta töö teevad ära eestlased?)
- režissöör avastab materjali läbi vaadates, et filmi intervjuudes on "midagi veidrat"
- Kelly tuli filmi tegija juurde oma lugu rääkima (mitte "dokitegija" ei võtnud ühendust filmi peategelasega)
jne. jne. Uskumatult usutav.
-
Külaline
Tead, seal on vahe! Loomulikult on seegi inetu, kui laps niimoodi vanemale ütleb, aga need asjad ei ole võrreldavad. Vanema armastus lapse vastu peaks olema suurem kui kõik muu, sest vanem on selle lapse siia maailma toonud. Ja seegi on ikkagi sootuks teine asi, kui näiteks hormoonimöllus pubekas sellise lause välja plätsatab. Aga et isa ütleb midagi sellist oma (tundlikus eas) tütrele - no ei mahu mulle pähe!Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:13Filmides küll lapsed ütlevad vanematele i hate you ja siis vanematel peaks ka need sõnad ununema?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 20:45 Nende pereasju tõesti ei tea, aga kui kuulsin seda lindistust, kus isa Tõnis oma tütart reaalselt inetute sõnadega sõimas ja ütles sõna-sõnalt “Ma vihkan vahetevahel sind”, siis ma ei suuda seda meest küll kuidagi erapooletult enam vaadata. Oma lapsele nii öelda! Ma ei kujuta ette olukorda, kus minu mees meie lapsele sedasi ütleks … Sellised sõnad ei unune lapsel iialgi!
-
Külaline
Ma täpselt ei tea kuna ja mis vanuses oli Kelly, kui isa talle need sõnad ütles, kas ütles, olgu ütleme et ütles. Kas see polnud öeldud siis, kui Kelly oli juba teismeline ja teismelised on ikka mässumeelsed. Sinu emotsioon on kummaline sellepärast, et sa tõstad isa ütlemise kõrgemale kui nende vaheline tüli oli, lapsevanem ei tohiks lapse midagi öelda, kuigi just lapsel peaks olema lapsevanema suhtes austus ja lugupidamine. Sa ehitad oma konstruktsiooni üles lapse tunnete solvamisele... kes keda kohtusse kaebab eks?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:56Tead, seal on vahe! Loomulikult on seegi inetu, kui laps niimoodi vanemale ütleb, aga need asjad ei ole võrreldavad. Vanema armastus lapse vastu peaks olema suurem kui kõik muu, sest vanem on selle lapse siia maailma toonud. Ja seegi on ikkagi sootuks teine asi, kui näiteks hormoonimöllus pubekas sellise lause välja plätsatab. Aga et isa ütleb midagi sellist oma (tundlikus eas) tütrele - no ei mahu mulle pähe!Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:13Filmides küll lapsed ütlevad vanematele i hate you ja siis vanematel peaks ka need sõnad ununema?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 20:45 Nende pereasju tõesti ei tea, aga kui kuulsin seda lindistust, kus isa Tõnis oma tütart reaalselt inetute sõnadega sõimas ja ütles sõna-sõnalt “Ma vihkan vahetevahel sind”, siis ma ei suuda seda meest küll kuidagi erapooletult enam vaadata. Oma lapsele nii öelda! Ma ei kujuta ette olukorda, kus minu mees meie lapsele sedasi ütleks … Sellised sõnad ei unune lapsel iialgi!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:12Kas sul on andmeid, et Aivar Aigro või Tõnis Sildaru on olnud vägivaldsed?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:00Jah, võiks teha küll selliste naiste ühingu, kes kannatavad ülbete ja vägivaldsete isade ja meeste käes. Tublid naised, et julgesid teema üles tõsta, sest selliseid mehi on veel ja naisi, kes ei julge vastu hakata on ka palju. On aeg kõik vägivallatsejad rahva ette tuua, nii isad, mehed ja ka vägivallatsejad naised (nagu see aasta ema juhtum oli).
Verbaalselt on olnud küll. T.S. Aastaid tagasi, kui see lugu avalikuks tuli, sai kuulda kuidas isa sõimab roppude sõnadega tütart, kes hilines. Äkki oli Pealtnägijas?
Või see siis ei liigitu vägivalla alla? Peab sinine silm olema ja muidu võib kõik välja valada, mis sülg suhu toob?
-
Külaline
Ise ka aru saad, mida sa öelda tahad või. Loomulikult on suhtes lapse ja vanema vahel vastutav vanem. Ja selliste sõnade pildumine on täiskasvanu jaoks lubamatu, mida ebaküpsele lapsele võib veel andestada.Ma täpselt ei tea kuna ja mis vanuses oli Kelly, kui isa talle need sõnad ütles, kas ütles, olgu ütleme et ütles. Kas see polnud öeldud siis, kui Kelly oli juba teismeline ja teismelised on ikka mässumeelsed. Sinu emotsioon on kummaline sellepärast, et sa tõstad isa ütlemise kõrgemale kui nende vaheline tüli oli, lapsevanem ei tohiks lapse midagi öelda, kuigi just lapsel peaks olema lapsevanema suhtes austus ja lugupidamine. Sa ehitad oma konstruktsiooni üles lapse tunnete solvamisele... kes keda kohtusse kaebab eks?
-
Külaline
Kaksissoim?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 22:18Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:12Kas sul on andmeid, et Aivar Aigro või Tõnis Sildaru on olnud vägivaldsed?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:00
Jah, võiks teha küll selliste naiste ühingu, kes kannatavad ülbete ja vägivaldsete isade ja meeste käes. Tublid naised, et julgesid teema üles tõsta, sest selliseid mehi on veel ja naisi, kes ei julge vastu hakata on ka palju. On aeg kõik vägivallatsejad rahva ette tuua, nii isad, mehed ja ka vägivallatsejad naised (nagu see aasta ema juhtum oli).
Verbaalselt on olnud küll. T.S. Aastaid tagasi, kui see lugu avalikuks tuli, sai kuulda kuidas isa sõimab roppude sõnadega tütart, kes hilines. Äkki oli Pealtnägijas?
Või see siis ei liigitu vägivalla alla? Peab sinine silm olema ja muidu võib kõik välja valada, mis sülg suhu toob?
-
Külaline
HähKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 22:21Kaksissoim?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 22:18Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:12
Kas sul on andmeid, et Aivar Aigro või Tõnis Sildaru on olnud vägivaldsed?
-
Külaline
Praegu on Kelly juba täiskasvanu ja tema austuse puudumist isa ja vanavanemate vastu ei saa andeks anda. Hakkas vist ise ka arvama, et on maailmakuulus staar. Vastik ja tänamatu plika.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 22:20Ise ka aru saad, mida sa öelda tahad või. Loomulikult on suhtes lapse ja vanema vahel vastutav vanem. Ja selliste sõnade pildumine on täiskasvanu jaoks lubamatu, mida ebaküpsele lapsele võib veel andestada.Ma täpselt ei tea kuna ja mis vanuses oli Kelly, kui isa talle need sõnad ütles, kas ütles, olgu ütleme et ütles. Kas see polnud öeldud siis, kui Kelly oli juba teismeline ja teismelised on ikka mässumeelsed. Sinu emotsioon on kummaline sellepärast, et sa tõstad isa ütlemise kõrgemale kui nende vaheline tüli oli, lapsevanem ei tohiks lapse midagi öelda, kuigi just lapsel peaks olema lapsevanema suhtes austus ja lugupidamine. Sa ehitad oma konstruktsiooni üles lapse tunnete solvamisele... kes keda kohtusse kaebab eks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Tuuletu ja 10 külalist