Ozempic face

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 14:55No Ibumetini sa ei võta ju iga päev aastaid järjest.
Aga seda võetakse arstiga konsulteerimata ja väga kergekäeliselt. Nagu ka paljusid teisi käsimüügiravimeid.

Ma ei hakka siia kopeerima, sest see on liiga pikk tekst. Võtsin lahti oma vererõhuravimi infolehe ja kõrvaltoimeid oli oluliselt rohkem kui Ozempicul. Tundub, et seda ravimit peaks isegi rohkem kartma. Ometi manustan seda juba aastaid ja arvatavasti elu lõpuni.

Igal ravimil on kõrvaltoimed. Ülekaalulisusega kaasnavad ka rasked terviseriskid ja -hädad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 15:12

Aga seda võetakse arstiga konsulteerimata ja väga kergekäeliselt. Nagu ka paljusid teisi käsimüügiravimeid.

Ma ei hakka siia kopeerima, sest see on liiga pikk tekst. Võtsin lahti oma vererõhuravimi infolehe ja kõrvaltoimeid oli oluliselt rohkem kui Ozempicul. Tundub, et seda ravimit peaks isegi rohkem kartma. Ometi manustan seda juba aastaid ja arvatavasti elu lõpuni.

Igal ravimil on kõrvaltoimed. Ülekaalulisusega kaasnavad ka rasked terviseriskid ja -hädad.
Jah, kuid ülekaalust on võimalik lahti saada ka ilma ravimeid tarvitamata. Sinu vererõhk korda ei lähe, kui sa oma söömis- ja liikumisharjumusi muudad. Kehakaal aga läheks küll.
Külaline

Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 16:39Jah, kuid ülekaalust on võimalik lahti saada ka ilma ravimeid tarvitamata. Sinu vererõhk korda ei lähe, kui sa oma söömis- ja liikumisharjumusi muudad. Kehakaal aga läheks küll.
Mina pole ülekaaluline. Vererõhuhaigused pole vaid ülekaaluliste ega vanade inimeste haigus.
Nagu ikka siis käib sellistes teemades suurem lahmimine ja üldistamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 16:46

Mina pole ülekaaluline. Vererõhuhaigused pole vaid ülekaaluliste ega vanade inimeste haigus.
Nagu ikka siis käib sellistes teemades suurem lahmimine ja üldistamine.
Võta lisaks midagi ka ajutöö ergutamiseks. Sest sa ei saa ju üldse aru, mida sulle vastuseks kirjutati.
Külaline

Suur osa neist kõrvalmõjudest ongi iseloomulikud (liiga) kiirele kaalukaotusele ja/või ühekülgsele toitumisele. Sama võib tabada ka maovähendusopi läbinuid või lihtsalt kiiret kaalukadu võimaldaat dieeti pidajaid. Kui Ozempicut kasutades süüa piisavalt (kuid mitte üle) ja vaheldusrikkalt, siis saab paljusid kõrvaltoimeid vältida. Enamik Ozempicut tarvitavaid inimesi toitub muideks tervislikult, sest toime seisneb isude kadumises ja tervislikke valikuid on väga palju lihtsam teha.

ma ei äida, et pikaajalisi ebasoovitavaid kõrvaltoimeid ei või veel ilmneda, kuid praegu tundub tegu siiski põhjendatult võttes pigem sellise rohuga, mille kasutegurid, sh patsientide füüsilise ja vaimse tervise mitmekülgne paranemine, kaaluvad kuhjaga võimalikud ohud üles.

*Ise ma ei võta Ozempicut.
Külaline

Kas siin on keegi, kes on tarbinud Ozempicut? Huvitab just see, et kas on kindel, et seda peab elu lõpuni võtma? Kuidas kogemused on, kas pärast lõpetamist on kaal hakanud jälle kasvama?

Mul endal ei ole kaalu probleemi. Küll aga mu lapsel.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 10:16 Kas siin on keegi, kes on tarbinud Ozempicut? Huvitab just see, et kas on kindel, et seda peab elu lõpuni võtma? Kuidas kogemused on, kas pärast lõpetamist on kaal hakanud jälle kasvama?

Teoorias peaks ju magu aja jooksul väiksemate toidukogustega ära harjuma ja kokku tõmbama. Ehk siis peale ravimite lõpetamist sööd samu koguseid edasi. Aga praktikas on ka peale maovähendusoperatsiooni ennast hülgeks tagasi söödud, nii et ma ei tea. Ehk annab paranenud välimus ja enesetunne lapsele motivatsiooni kehakaalu säilitamiseks?
Külaline

Minu armas peretuttav igatahes hakkas kohe, kui enam rohtu võtta ei saanud, vaikselt jälle üle sööma.
Ülihästi mõjus talle see ravim, aga veidi hirmutav tundub küll, et tõenäoliselt jõuabki algusesse tagasi, kui uuesti seda võtma ei hakka.
Külaline

Mul käis tuttav maovähendus opil aasta tagasi. Juba kosub jälle.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 10:16 Huvitab just see, et kas on kindel, et seda peab elu lõpuni võtma?
Paljusid ravimeid võetakse elu lõpuni, nt vererõhuravimeid, diabeediravimeid. See ei ole mingi traagika, see aitab inimest tervena hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 12:14
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 10:16 Kas siin on keegi, kes on tarbinud Ozempicut? Huvitab just see, et kas on kindel, et seda peab elu lõpuni võtma? Kuidas kogemused on, kas pärast lõpetamist on kaal hakanud jälle kasvama?

Teoorias peaks ju magu aja jooksul väiksemate toidukogustega ära harjuma ja kokku tõmbama. Ehk siis peale ravimite lõpetamist sööd samu koguseid edasi. Aga praktikas on ka peale maovähendusoperatsiooni ennast hülgeks tagasi söödud, nii et ma ei tea. Ehk annab paranenud välimus ja enesetunne lapsele motivatsiooni kehakaalu säilitamiseks?
Asi pole ju selles, et magu on kokku tõmmanud ja mahutab vähem. Asi on isudes. Kui on metsik isu koguaeg, siis pole proleemi ju kohe jälle magu välja venitada. See käib ruttu.
Külaline

Isver, kui palju ma täna sõi. Täiesti häbi on. Tahaks ka isuäravõtmise tabletti :(
Külaline

Võin rääkida oma kogemusest Ozempicuga. Olin 80 kg, ei õginud. Vahel sain 5 kg alla, siis tuli see jälle tagasi. Mul langeb kaal väga halvasti. Ei mõju need FItlapi jne programmid, kus kaloreid on 1400-1500. Süstisin Ozempicut, isu kadus täiesti, sõin umbes 800 kcal päevas ja siis kaal ka langes. Kaal langes 15 kg, siis enam mitte üks gramm. Umbes aasta süstisin ja viimased pool aastat enam ei langenud kaal, aga kuna olin normaalkaalus, siis olin nii ka rahul. Siis lõpetasin ära. Ja nüüd umbes kaks aastat on olnud nii, et üldiselt ma ei tarbi ravimit, aga kui hakkab taas juurde tulema, teen umbes paarikuuse kuuri. Siis läheb see paar kilo jälle maha ja siis olen taas ilma. Aga tõesti isu taastub väga kiiresti, kui enam ravimit ei võta ja kõht on veel hullemini tühi kui varem. Lausa tugev valu on. Või lihtsalt pole enam näljatundega harjunud, ei tea.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 08:02 Ja nüüd umbes kaks aastat on olnud nii, et üldiselt ma ei tarbi ravimit, aga kui hakkab taas juurde tulema, teen umbes paarikuuse kuuri. Siis läheb see paar kilo jälle maha ja siis olen taas ilma.
Mitu paarikuist kuuri selle kahe aasta jooksul on olnud siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 08:02 Võin rääkida oma kogemusest Ozempicuga. Olin 80 kg, ei õginud. Vahel sain 5 kg alla, siis tuli see jälle tagasi. Mul langeb kaal väga halvasti. Ei mõju need FItlapi jne programmid, kus kaloreid on 1400-1500. Süstisin Ozempicut, isu kadus täiesti, sõin umbes 800 kcal päevas ja siis kaal ka langes. Kaal langes 15 kg, siis enam mitte üks gramm. Umbes aasta süstisin ja viimased pool aastat enam ei langenud kaal, aga kuna olin normaalkaalus, siis olin nii ka rahul. Siis lõpetasin ära. Ja nüüd umbes kaks aastat on olnud nii, et üldiselt ma ei tarbi ravimit, aga kui hakkab taas juurde tulema, teen umbes paarikuuse kuuri. Siis läheb see paar kilo jälle maha ja siis olen taas ilma. Aga tõesti isu taastub väga kiiresti, kui enam ravimit ei võta ja kõht on veel hullemini tühi kui varem. Lausa tugev valu on. Või lihtsalt pole enam näljatundega harjunud, ei tea.
Kas juba 80-kilostele kirjutatakse seda ravimit? Arvasin, et pea vähemalt 100+ täis olema selleks, et üldse jutule võetaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 10:18
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 08:02 Ja nüüd umbes kaks aastat on olnud nii, et üldiselt ma ei tarbi ravimit, aga kui hakkab taas juurde tulema, teen umbes paarikuuse kuuri. Siis läheb see paar kilo jälle maha ja siis olen taas ilma.
Mitu paarikuist kuuri selle kahe aasta jooksul on olnud siis?
Kaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 11:07
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 08:02 Võin rääkida oma kogemusest Ozempicuga. Olin 80 kg, ei õginud. Vahel sain 5 kg alla, siis tuli see jälle tagasi. Mul langeb kaal väga halvasti. Ei mõju need FItlapi jne programmid, kus kaloreid on 1400-1500. Süstisin Ozempicut, isu kadus täiesti, sõin umbes 800 kcal päevas ja siis kaal ka langes. Kaal langes 15 kg, siis enam mitte üks gramm. Umbes aasta süstisin ja viimased pool aastat enam ei langenud kaal, aga kuna olin normaalkaalus, siis olin nii ka rahul. Siis lõpetasin ära. Ja nüüd umbes kaks aastat on olnud nii, et üldiselt ma ei tarbi ravimit, aga kui hakkab taas juurde tulema, teen umbes paarikuuse kuuri. Siis läheb see paar kilo jälle maha ja siis olen taas ilma. Aga tõesti isu taastub väga kiiresti, kui enam ravimit ei võta ja kõht on veel hullemini tühi kui varem. Lausa tugev valu on. Või lihtsalt pole enam näljatundega harjunud, ei tea.
Kas juba 80-kilostele kirjutatakse seda ravimit? Arvasin, et pea vähemalt 100+ täis olema selleks, et üldse jutule võetaks.
Mul oli KMI 27, aga kaasuvad haigused. Ja siis oli see veel täiesti tundmatu ravim, mingit buumi ei olnud, kõik apteegid müüsid. See suur buum tuli hiljem.
Külaline

See on ju enese piinamine.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Nov 2024 13:26See on ju enese piinamine.
Ilu nõuab ohvreid :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 13:19
Külaline kirjutas: 17 Nov 2024 11:07
Mul oli KMI 27, aga kaasuvad haigused. Ja siis oli see veel täiesti tundmatu ravim, mingit buumi ei olnud, kõik apteegid müüsid. See suur buum tuli hiljem.
Hmm. Ma ole 160cm ja ka 80-81kg. Paks mis paks. Väga raske on. Olen kurtnud mitme arsti juures. On ka kaasuv autoimuunhaigu(sle ehk luupus). Peale lapse saamist vaikselt koguneb.
Olen nüüd kuu aega fitlapi piinliku grammi täpsusega jäginud aga maha on läinud vaid 0.5kg 🤷‍♀️
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist