"Pontu Pitsul külas"
Vanad eesti filmid ja sealt tulnud tsitaadid
-
Külaline
Uduselt meenuvad ka mingid fraasid jutulinnu kohta, aga täpsemalt ei mäleta.
-
Külaline
"Võta mind kaasa võõras mees" Toomas Uibo laul.
Jutulinnul on silmapaistev mõistus ja taiplikkus, taiplikkus!Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 15:59 Uduselt meenuvad ka mingid fraasid jutulinnu kohta, aga täpsemalt ei mäleta.
"Kolmanda planeedi saladus". See pole muidugi eesti film (nagu teisedki siin teemas mainitud multikad).
Õnn peitub väikestes asjades
-
Külaline
Ma ütlen seda alati oma koerale, kui ta tuleb oma pikki tere-hommikust-jutte ajamaHilda kirjutas: ↑17 Nov 2024 16:07Jutulinnul on silmapaistev mõistus ja taiplikkus, taiplikkus!Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 15:59 Uduselt meenuvad ka mingid fraasid jutulinnu kohta, aga täpsemalt ei mäleta.
"Kolmanda planeedi saladus". See pole muidugi eesti film (nagu teisedki siin teemas mainitud multikad).
-
Külaline
" Viini postmargis" oli seltsimees Kukel mingi hea repliik: " Käsu peale ei ütle mina mitte ühtegi sõna!" See ringles meil pikalt, kui midagi küsiti.
-
Külaline
Inglid kesapõllul
Puhata ja mängida
Õunte pealt vaatan
Ah, ei mjiina lapsi taha!
Puhata ja mängida
Õunte pealt vaatan
Ah, ei mjiina lapsi taha!
-
Külaline
Tulin just parasjagu Indiast, te pole muidugi Indias käinudHilda kirjutas: ↑17 Nov 2024 16:07Jutulinnul on silmapaistev mõistus ja taiplikkus, taiplikkus!Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 15:59 Uduselt meenuvad ka mingid fraasid jutulinnu kohta, aga täpsemalt ei mäleta.
-
Külaline
Meie kodus väga sageli esitatav dialoog:
"Kes seal on?"
"Postiljon Petškin!"
("Kolm sõpra Prostokvašinost")
"Kes seal on?"
"Postiljon Petškin!"
...Tõin kuulutuse teie poisi kohta!Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2024 20:47 Meie kodus väga sageli esitatav dialoog:
"Kes seal on?"
"Postiljon Petškin!"
Õnn peitub väikestes asjades
-
Külaline
Mehed, Tallinn pole enam kaugel
Seakari, mitte Tallinna raad
(Viimne reliikvia)
(Viimne reliikvia)
-
Külaline
"Mina ei tea midagi, mina ei lenda kuhugi!"Külaline kirjutas: ↑17 Nov 2024 15:59 Uduselt meenuvad ka mingid fraasid jutulinnu kohta, aga täpsemalt ei mäleta.
Multikas eesti keeles: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=m1-hUcWDj3s
-
Külaline
Teine on VerekivistKülaline kirjutas: ↑20 Nov 2024 00:10 Mehed, Tallinn pole enam kaugel
(Viimne reliikvia)
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
-
Külaline
-
Külaline
Kui nüüd päris täpseks minna siis : Seakari! Siin on Tallinna raad. Verekivi.
-
Külaline
Me oleme Tallinnast ja maksame
Jõudu, külamees!
Jõudu, külamees!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 4 külalist