Hispaaniasse kolimine
-
Külaline
Sa vist pole elus midagi välja üürinud ja siis unistad sellest kiirest rahast mida üüriline maksaks. Suures osas üürimine ei tasu end ära.
-
Külaline
Eks ikka on hea seal, kus meid ei ole. Mina tean ka hispaanlast, kes siia kolis ja on väga rahul. Hakkas siin pitsasid küpsetama ja elab sellest ära. Hispaanias oleks see suht ulme, seal neid pitsaküpsetajaid on mustmiljon. Ja talle meeldib, et võttis siin naise ja elavad omaette, hispaanias pead terve perekonnaga elama, midagi ise otsustada ei saa. Kõik topivad oma nina igale poole. Ja siin on ruumi, liiklus rahulik, saad omaette olla. Hispaanias see väga võimalik ei ole.Välismaalaste foorumites on päris sageli just hispaanlasi, kes uurivad, et a la ma olen pagar ja tahaks kolida Eestisse ja siin oma äri püsti panna.
Ma olen ennegi soovitanud, et tehke kodude vahetust. Kes tahab Hispaaniasse minna leidku hispaanlane, kes tahab Eestisse tulla. Vahetage oma kodud mõneks ajaks, mitte ärge müüge oma kinnisvara.
-
Külaline
Just ka nende hulgas on introverte. Üks youtuber teatas, et ta kolib Eestist ära, et siin pole melu ja inimesi kogu aeg ümber, siis seal kommentaariumites leidus hispaaniakeelseid, kes õhkasid, et Eesti kõlab nagu nende unistuste koht.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 18:52Eks ikka on hea seal, kus meid ei ole. Mina tean ka hispaanlast, kes siia kolis ja on väga rahul. Hakkas siin pitsasid küpsetama ja elab sellest ära. Hispaanias oleks see suht ulme, seal neid pitsaküpsetajaid on mustmiljon. Ja talle meeldib, et võttis siin naise ja elavad omaette, hispaanias pead terve perekonnaga elama, midagi ise otsustada ei saa. Kõik topivad oma nina igale poole. Ja siin on ruumi, liiklus rahulik, saad omaette olla. Hispaanias see väga võimalik ei ole.Välismaalaste foorumites on päris sageli just hispaanlasi, kes uurivad, et a la ma olen pagar ja tahaks kolida Eestisse ja siin oma äri püsti panna.
Ma olen ennegi soovitanud, et tehke kodude vahetust. Kes tahab Hispaaniasse minna leidku hispaanlane, kes tahab Eestisse tulla. Vahetage oma kodud mõneks ajaks, mitte ärge müüge oma kinnisvara.
-
Külaline
Nad ei soeta seda üüritulu jaoks, vaid valmistuvad kliima põrguks.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 18:46 Sa vist pole elus midagi välja üürinud ja siis unistad sellest kiirest rahast mida üüriline maksaks. Suures osas üürimine ei tasu end ära.
-
Külaline
Miks nad siia siis ei tule elama? 10 aastat tagasi kohtas Tallinnas rohkem Itaalia turiste, siis kadusid nad kuidagi kõik ära. Mida nad siin teeks, meil palgad nii madalad, kes tuleks nii madalale palgale ja eesti keel on nende jaoks väga raske. Suurrahvana ei soovi nemadki teiste keeli eriti õppida.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 09:05Just ka nende hulgas on introverte. Üks youtuber teatas, et ta kolib Eestist ära, et siin pole melu ja inimesi kogu aeg ümber, siis seal kommentaariumites leidus hispaaniakeelseid, kes õhkasid, et Eesti kõlab nagu nende unistuste koht.Külaline kirjutas: ↑22 Nov 2024 18:52Eks ikka on hea seal, kus meid ei ole. Mina tean ka hispaanlast, kes siia kolis ja on väga rahul. Hakkas siin pitsasid küpsetama ja elab sellest ära. Hispaanias oleks see suht ulme, seal neid pitsaküpsetajaid on mustmiljon. Ja talle meeldib, et võttis siin naise ja elavad omaette, hispaanias pead terve perekonnaga elama, midagi ise otsustada ei saa. Kõik topivad oma nina igale poole. Ja siin on ruumi, liiklus rahulik, saad omaette olla. Hispaanias see väga võimalik ei ole.Välismaalaste foorumites on päris sageli just hispaanlasi, kes uurivad, et a la ma olen pagar ja tahaks kolida Eestisse ja siin oma äri püsti panna.
-
Külaline
Ega nende keskmine palk Eesti omast oluliselt erine. Nii et selles küll asi pole.Külaline kirjutas: ↑23 Nov 2024 13:27
Miks nad siia siis ei tule elama? 10 aastat tagasi kohtas Tallinnas rohkem Itaalia turiste, siis kadusid nad kuidagi kõik ära. Mida nad siin teeks, meil palgad nii madalad, kes tuleks nii madalale palgale ja eesti keel on nende jaoks väga raske. Suurrahvana ei soovi nemadki teiste keeli eriti õppida.
-
Külaline
Milles siis asi oleks? Eesti pole isegi astmelist tulumaksu, peaks meie riik olema unistuste maa. See kui mõni hispaanlane või sakslane siin elab, võrreldes nende rahvaarvuga ei tähenda see midagi.
-
Külaline
Aga rääkige veel, kes läinud - kas müüsite siin kõik maha? Millest seal alustatsite? kas jätkasite oma tööd, sest saate teha kaugtööd, läksite seal tööle? Ei pea olema vaid Hispaania kogemus, aga mistahes muu natukene nö kaugem kui Soome.
Eile oli Veronika ja Harri saade TV3 -s, vaata seda, saad targemaks.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 13:56 Aga rääkige veel, kes läinud - kas müüsite siin kõik maha? Millest seal alustatsite? kas jätkasite oma tööd, sest saate teha kaugtööd, läksite seal tööle? Ei pea olema vaid Hispaania kogemus, aga mistahes muu natukene nö kaugem kui Soome.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:12 Hispaanlased teid omaks ei võta, ärge lootkegi.
Mida sa selle omaksvõtmise all silmas pead?
-
Külaline
Oled nagu tibla Eestis.
-
Külaline
Nii, aga kui ma räägin vabalt hispaania keelt, käin tööl või mul on oma väike äri, seadust ei riku, lapsed, kui need on, on hästi kasvatatud?
Hispaanias elab lihtsalt niipalju välismaalasi, enamasti eurooplasi, et mingit tiblajuttu ajada on veitsa naiivne selles kontekstis. Kas Eesti on kunagi Hispaaniat okupeerinud?
See ei tähenda, et ma sooviksin saada hispaanlaseks. Ei, ma olen ikka eestlane edasi.
-
Külaline
No küll sa näed.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:18Nii, aga kui ma räägin vabalt hispaania keelt, käin tööl või mul on oma väike äri, seadust ei riku, lapsed, kui need on, on hästi kasvatatud?
Hispaanias elab lihtsalt niipalju välismaalasi, enamasti eurooplasi, et mingit tiblajuttu ajada on veitsa naiivne selles kontekstis. Kas Eesti on kunagi Hispaaniat okupeerinud?
See ei tähenda, et ma sooviksin saada hispaanlaseks. Ei, ma olen ikka eestlane edasi.
Hispaanlased on ploomirahvas. Ma ei tea, kas sa oled seda teooriat lugenud, aga uuri.
-
Külaline
Ja eestlased on kreegirahvas, kah huvitav teooria. Soovitan guugeldada.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:21No küll sa näed.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:18Nii, aga kui ma räägin vabalt hispaania keelt, käin tööl või mul on oma väike äri, seadust ei riku, lapsed, kui need on, on hästi kasvatatud?
Hispaanlased on ploomirahvas. Ma ei tea, kas sa oled seda teooriat lugenud, aga uuri.
Sa ei ole ilmselgelt ise Kapa-Kohilast välja saanud. Jah, välismaale kolimine ongi suur otsus. Jah, see nõuabki kohandumist ja pingutust - keeleõpe, orienteerumine uues keskkonnas. See pole lihtne. Aga mis siis? Elu ei olegi lihtne. Tean, sest elan ka ise juba ammu välismaal, mitte küll Hispaanias, aga samuti Lõuna-Euroopas.
-
Külaline
Eestlased on kookospähkli rahvas.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:31Ja eestlased on kreegirahvas, kah huvitav teooria. Soovitan guugeldada.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:21No küll sa näed.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 15:18
Nii, aga kui ma räägin vabalt hispaania keelt, käin tööl või mul on oma väike äri, seadust ei riku, lapsed, kui need on, on hästi kasvatatud?
Sa ei ole ilmselgelt ise Kapa-Kohilast välja saanud. Jah, välismaale kolimine ongi suur otsus. Jah, see nõuabki kohandumist ja pingutust - keeleõpe, orienteerumine uues keskkonnas. See pole lihtne. Aga mis siis? Elu ei olegi lihtne. Tean, sest elan ka ise juba ammu välismaal, mitte küll Hispaanias, aga samuti Lõuna-Euroopas.
-
Külaline
Tõsiselt arvad, et inimesed loodavad, et neid lillede ja hõisetega vastu võetakse või?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:12 Hispaanlased teid omaks ei võta, ärge lootkegi.
Loomulikult ollakse seal suuresti omapead, aga introvertsele eestlasele pole see probleem.
-
Külaline
Oh ei, sa näed ja kuuled seda. Teistmoodi rahvas.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:08Tõsiselt arvad, et inimesed loodavad, et neid lillede ja hõisetega vastu võetakse või?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:12 Hispaanlased teid omaks ei võta, ärge lootkegi.![]()
Loomulikult ollakse seal suuresti omapead, aga introvertsele eestlasele pole see probleem.
-
Külaline
Arvad, et võõramaalane ei tea, et ta on võõramaalane? Igasuguseid vabandusi võib leida, kui ei saa, ei taha mujale kolida. Kes tahab kolida, siis ikkagi arvestab sellega, et raske saab olema.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:20Oh ei, sa näed ja kuuled seda. Teistmoodi rahvas.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:08Tõsiselt arvad, et inimesed loodavad, et neid lillede ja hõisetega vastu võetakse või?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 14:12 Hispaanlased teid omaks ei võta, ärge lootkegi.![]()
-
Külaline
Saab olema eri moodi eri kohtades. Mõnedes kohtades suhtumine pole õiglane ja Hispaania on selline.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:25Arvad, et võõramaalane ei tea, et ta on võõramaalane? Igasuguseid vabandusi võib leida, kui ei saa, ei taha mujale kolida. Kes tahab kolida, siis ikkagi arvestab sellega, et raske saab olema.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:20Oh ei, sa näed ja kuuled seda. Teistmoodi rahvas.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 22:08
Tõsiselt arvad, et inimesed loodavad, et neid lillede ja hõisetega vastu võetakse või?![]()
Aga minge vaadake ise.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu, Mortal ja 7 külalist