Kas kallim kreem on parem, kui odavam?
-
Külaline
-
Külaline
Ära ilmaasjata ärritu. Jeerum jah, eks need proffid käivad ka iga päev dušši all. Sa ei tee elu sees seda neile selgeks.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 08:16 See sõna käändub proff-profi! Jeerum küll.
-
Külaline
Sõltub juustestKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:22 kreemide toimest on raske kohe aru saada, aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Juuksed püsivad juba puhtamad 2x kauem proffikatega.
Kreemidest. 30 korda kallim kreem ei tee näonahka 30 korda ilusamaks. Jällegi on asi geneetikas. Samuti elustiilis ja toitumises. Vähem suhkrut, rohkem rasvast kala, korralik uni ja tulemus on kuu aja pärast näha.
-
Külaline
Ilmselt sõltub tõesti juustest. Mu juuksed püsivad ülihästi puhtad pea 5 päeva ainult Puhta looduse sarja kasutades. Ja on ka nädal aega täitsa ok, kui saunas tõrvašampooniga olen pesnud. Mida ka mu juuksur kiidab, olla juustele igati hea.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:58aga juuksehoolduses on küll tohutu vahe, kas kasutada marketi- või proffitooteid.
Juuksed püsivad juba puhtamad 2x kauem proffikatega.
Kodus on ka Siberica šampoonid, mulle sobivad hästi. Vahel ei mäletagi, millal viimati juukseid pesin, ikka pehmed ja mõnusad.
Salongis on müügil ka profisarjad, ükskor tahtsin osta ja mu oma juuksur ütles, et pole vaja raha raisata, kõik on hästi niigi.
-
Külaline
Ma arvasin ka nii, nagu paljud siin. Ostsin hinna või brändi järgi, kuni töö tõttu viisin end teemaga kurssi. Siin mõned soovitused:
1. Päikesekaitse - soovitavalt koos niisutuse, mitte õliga. Alati ja igal pool.
2. Oluline pole bränd, vaid toimeaine, selle toimeaine määr ning see millega ta koos on. Ehk siis osad toimeained toimivad veelgi paremini koos kui üksi.
3. Kõige olulisemat toimeainet on: AHA happed, retinool, c-vitamiin, hüaluroonhape, peptiidid. (ka nitasiinamiidi võiks siia lisada).
Retinool - nii kange kui nahk talub, aga alustada väikese %. Retinal veelgi tugevam, saab kasutada ka suvel, aga hetkel enemjaolt saadaval ebastabiilses vormis. c-vitamiin - brändil pole vahet, kui on kapseldatud kujul, ärritab vähem.
Seega siis hind pole oluline, vaid toimeaine ja määr. Kallid brändid müüvad eelkõige brändi, see kajastub hinnas. Kui kaalute, kas mingi uus aine ikka toimib, otsige, kas on sellele timeainele teadusuuringuid. Kui on, siis lubadus peab paika, kui mitte, siis on ainult usu küsimus. Eelpoolöeldu ei tähenda, et kallil brändil ei võiks olla hea toode. Võib loomulikult. Aga, kui võtta näiteks kaks retinooli kreemi, üks kallis ja teine odav, siis ei tarvitse toimes seal mingit vahet olla. Kui just lisaaineid ei anna mingit lisaväärtus, aga ei tarvitse anda.
1. Päikesekaitse - soovitavalt koos niisutuse, mitte õliga. Alati ja igal pool.
2. Oluline pole bränd, vaid toimeaine, selle toimeaine määr ning see millega ta koos on. Ehk siis osad toimeained toimivad veelgi paremini koos kui üksi.
3. Kõige olulisemat toimeainet on: AHA happed, retinool, c-vitamiin, hüaluroonhape, peptiidid. (ka nitasiinamiidi võiks siia lisada).
Retinool - nii kange kui nahk talub, aga alustada väikese %. Retinal veelgi tugevam, saab kasutada ka suvel, aga hetkel enemjaolt saadaval ebastabiilses vormis. c-vitamiin - brändil pole vahet, kui on kapseldatud kujul, ärritab vähem.
Seega siis hind pole oluline, vaid toimeaine ja määr. Kallid brändid müüvad eelkõige brändi, see kajastub hinnas. Kui kaalute, kas mingi uus aine ikka toimib, otsige, kas on sellele timeainele teadusuuringuid. Kui on, siis lubadus peab paika, kui mitte, siis on ainult usu küsimus. Eelpoolöeldu ei tähenda, et kallil brändil ei võiks olla hea toode. Võib loomulikult. Aga, kui võtta näiteks kaks retinooli kreemi, üks kallis ja teine odav, siis ei tarvitse toimes seal mingit vahet olla. Kui just lisaaineid ei anna mingit lisaväärtus, aga ei tarvitse anda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline