Rybelsys

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No ausalt, teie niisama targutajad siin - tehke oma teema ja arutlege seal ja jätke see teema nendele, kes Rybelsus't plaanivad kasutama hakata või juba kasutavad.

Absoluutselt igas teemas tulevad mingid targutajad teemat solkima, mis käib jubedalt närvidele. Ei, te ei ole igas teemas maailma targimad, te ei ole kõiketeadjad. Elage oma kibestumust, üksildust, s*tta iseloomu jne mujal välja kui siin foorumit risustades oma sõnavõttudega, millest kellelegi kasu ei ole. Te olete lihtsalt... nii tüütud ja ilmselt seda ka päriselus.
oksadavlatte
Kontakt:

Postitus Postitas oksadavlatte »

Rybelsus ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/rybelsus Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis oksadavlatte, 26 Veebr 2025 08:16, muudetud 1 kord kokku.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

oksadavlatte kirjutas: 30 Jaan 2025 08:14 Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Aga mida sa sõid igapäevaselt ja kas söögiisu oli väikene?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kuna siin pidevalt uuritakse, mida siis Rybelsuse või Ozempicu tarvitajad söövad, ma kirjutan enda kiire näite. Nö enne ja nüüd. Ega see polnud alati nii, aga tööpäeviti kindlasti. Nädalavahetustel olenes paljudest muudest teguritest. Kus olin ja millega tegelesin ja mis võimalused söögiks olid.
Selgituse mõttes lisan, et märk / tähendab valikut, et üks neist mitte et kogu loetelu oli ühes söögikorras. Mainin kohe, et saiakesed, küpsised ja krõpsud pole mul kunagi igapäeva menüüs olnud. Koosviibimistel ikka sai laualt võetud, aga endal kodus pole olnud.Töö juures tuli ka ette, sest neid lihtsalt oli seal.

Hommikusöök:
Enne: 2 võileiba või -saia. Kate merevaik/toorjuust/või/majonees ja liha-/kalaviil ja tomat/kurk/salatileht/spinat/rukola. Must kohv. Mõnikord käis hommikusöögi järel ka puuvili või komm.
Nüüd: 0,5 võileiba või -saia või 1 riisigalett. Kate merevaik/toorjuust/või/majonees ja liha-/kalaviil ja tomat/kurk/salatileht/spinat/rucola. Must kohv.

Lõunasöök:
Enne: Suur praad, mis sisaldas kartulit/riisi/tatart, liha ja kastet ja salatit. Või pastaroog salatiga. Mõnikord käis lõunasöögi järel ka puuvili või komm. Must kohv.
Nüüd: Väike praad, mis sisaldab kartulit/riisi/tatart, liha ja kastet ja salatit. Või väike pastaroog salatiga. Või supp. Või toorsalat kala/kana/lihakuubikutega. Magusat enam juurde ei taha isegi mitte puuvilja näol. Kohv harva.

Vahepala:
Enne: Võileib/-sai. Kate merevaik/toorjuust/või/majonees ja liha-/kalaviil ja tomat/kurk/salatileht/spinat/rukola. Või sur tops jogurtit. Alati käis vahepala lõppu ka puuvili. Must kohv.
Nüüd : Ei söö vahepala ega joo kohvi.

Õhtusöök kattub lõunasöögiga:
Enne : Suur praad, mis sisaldas kartulit/riisi/tatart, liha ja kastet ja salatit. Või pastaroog salatiga. Või mitu pitsalõiku. Pokaal veini.
Nüüd: Väike praad, mis sisaldab kartulit/riisi/tatart, liha ja kastet ja salatit. Või väike pastaroog salatiga. Või supp. Või toorsalat kala/kana/lihakuubikutega. Või väike lõik pitsat. Pokaal veini.

Annan enesele aru, et lisaks paksuks seale sõimamisele saab mind selle veini eest alkohoolikuks ka sõimata. Kannatan ära.

Vahepala ja näksimine õhtu jooksul:
Enne: Puuvili/juustud/snäkivorstid/aedviljad/pähklid/jogurt/komm – taas lisan, et mitte neid kõiki ei söönud õhtu jooksul vaid üht-kahte neist.
Nüüd : vahest harva 5 mandlit. Just täpselt 5 ja mitte rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist