Kaua kestab hambaimplantaadi paigaldamine?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Metskits kirjutas: 18 Jaan 2025 14:55
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 08:45
Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 08:10

Aga mis seal siis üldse räägiti ja kas sa ise ikka küsisid garantii kohta? Minu hambaarst ütleb, et kui organism ei võta omaks (mida juhtuvat üliharva), siis see tuleb kohe luustumisperioodil välja, mitte nii, et üle aasta püsib suus ja siis tuleb ära. Mis linnas ja kliinikus see üldse juhtus, et kohe arstile ei saanud, kui implantaat suust ära tuli?
Kui juba implantaat lahti, siis pole seal midagi vast teha.
Implantaat oli kolm aastat, siis tuli ära. Kirjutasin kirja, sinna, aga keegi ei vastanud. Muidu varem pandud aeg oli kuu aja pärast.
No ma ei tea. Kui mul oleks hirmkallis implantaat vaid 3 aastaga ära kukkunud, siis oleks ma läinud küll sinna kliinikusse laamendama nii et vähe poleks.
töö on tellija materialist :D
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 22:44
töö on tellija materialist :D
See on hambaravis jah väga levinud ja huvitav seisukoht. Muude tööde puhul peab teostaja siiski garantii andma ega võtagi tööd ette, kui teab, et seda tehtud ei saa, hambaarst aga ei vastuta millegi eest: kas tuleb plomm paari kuu pärast välja või paari aasta pärast implantaat - nemad ainult kehitavad õlgu. Teavad, et mingit vastutust pole, miks mitte siis proovida... kalli raha eest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts ja 2 külalist