Naistepäeva kink!

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:50 Eks ta teab, et need ei tulnud südamest, vaid nö kohusetundest viisid.
Just seda ma räägingi, et naistepäeval on kohustus, peab ja tuleb viia lilli. Eks ta teab ka, et tuli tuua lilli.
Sellepärast see naistepäev tehtigi, et kui muidu ei viida, siis naistepäev tuleb viia. Nii ma seda kuskilt kuulnud olen.

Aga mõelge, kui head ja väärtuslikud mehed teil ikka on, kes tahavad ja toovad südamest lilli.
Külaline

Aga mõelge, kui head ja väärtuslikud mehed teil ikka on, kes tahavad ja toovad südamest lilli.
Lilled on vaid sümptom, ilmselgelt on kogu teie suhe mäda. Loomulikult soovin meest, kes mind päriselt armastab ja hoolib sellest, mida ma tunnen. Sellisel mehel pole mulle ka raske lilli tuua. Muidugi olen väga tänulik, et mul on selline mees ja hea meelega teen ka asju, mis teda rõõmsaks teevad. Selline mees, nagu sina oled, olgu parem olemata.
Külaline

Minu jaoks on see üpris veider päev. Ma saan aru, kui sel päeval pööratakse tähelepanu naistevastasele vägivallale maailmas või palgalõhele vmt. Aga minu jaoks on imelik, kui näiteks töökohas korraldatakse naistele mingi lillejagamine. Et siis nagu kellelegi ei lähe korda, kui hästi ma oma tööd teen, küll aga see, mis soost ma olen?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 13:04 Minu jaoks on see üpris veider päev. Ma saan aru, kui sel päeval pööratakse tähelepanu naistevastasele vägivallale maailmas või palgalõhele vmt. Aga minu jaoks on imelik, kui näiteks töökohas korraldatakse naistele mingi lillejagamine. Et siis nagu kellelegi ei lähe korda, kui hästi ma oma tööd teen, küll aga see, mis soost ma olen?
Meil ei korraldatud õnneks midagi. Mõni vanem meeskolleeg tõi lille. Aga kõige naljakam oli, et lasteaiast saadeti kiri, et tüdrukute emad, pange tüdrukud ilusti riidesse, et meil tuleb modellivõistlus. Tüdrukud poseerivad ja poisid hindavad. Sellise jama ma palusin küll lõpetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:28
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 20:32
Külaline kirjutas: 08 Mär 2025 20:11 Mõtle, et kusagil on üks naine, kellel ongi päriselt selline mees.
Nii on päriselt. Aga ma ei taha uskuda, et teisi selliseid mehi pole. Mina vähemalt ostan ja kingin. Mõni ilmselt ei tee sedagi. Ja nagu enne ütlesin, et mõni saab veel naistepäevaks peksa.
Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne. Ei imesta, et siin on nii palju oma soovil üksi elavaid naisi. Laste pärast minnakse mehele, sest naised tahavad lapsi saada, aga kui seda eesmärki pole, siis ei suuda neid keegi enam välja kannatada. Normaalseid mehi on loomulikult ka olemas, aga tundub, et need on vähemuses. Eriti 50+ põlvkonna hulgas. Šovinistlikud, egoistlikud, vormist väljas, vinguvad, joovad palju. Õudusunenägu.
On 50ste seas ka ikka normaalseid mehi. Aga ilmselgelt ei tilbenda nad naistefoorumis. Ma ei kujutaks ette ka sellise vingupiiluga koos olla nagu see siinne tüüp on. Aga noh.. vähemalt paneb veel rohkem hindama seda kui normaalne mees mul endal on. Õige kaaslase valimine on tõesti üks tähtsamaid otsuseid elus, aga sada korda parem on üksi kui mingi tropiga koos elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 13:40
Nii on päriselt. Aga ma ei taha uskuda, et teisi selliseid mehi pole. Mina vähemalt ostan ja kingin. Mõni ilmselt ei tee sedagi. Ja nagu enne ütlesin, et mõni saab veel naistepäevaks peksa.
Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne. Ei imesta, et siin on nii palju oma soovil üksi elavaid naisi. Laste pärast minnakse mehele, sest naised tahavad lapsi saada, aga kui seda eesmärki pole, siis ei suuda neid keegi enam välja kannatada. Normaalseid mehi on loomulikult ka olemas, aga tundub, et need on vähemuses. Eriti 50+ põlvkonna hulgas. Šovinistlikud, egoistlikud, vormist väljas, vinguvad, joovad palju. Õudusunenägu.
On 50ste seas ka ikka normaalseid mehi. Aga ilmselgelt ei tilbenda nad naistefoorumis. Ma ei kujutaks ette ka sellise vingupiiluga koos olla nagu see siinne tüüp on. Aga noh.. vähemalt paneb veel rohkem hindama seda kui normaalne mees mul endal on. Õige kaaslase valimine on tõesti üks tähtsamaid otsuseid elus, aga sada korda parem on üksi kui mingi tropiga koos elada.
Ei, ei tilbenda. Nad söödaks välja. Teiseks ei tilbenda siin ka normaalsed naised. Nagu Perekool on ka Arutle sotsiaalsete ja vaimsete degenrantide asüülum
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 13:40
Ja vaata ka, et sinu nn. "normaalne meest" sind siit ei avastaks. Ta ei pruugi andestada, et hängid siin ringi trollide, intselite, patoloogiliste meestevihkajate, mürgisülitajate, südametute ja hingetute seltskonnas
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:50
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:37
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:00 Oli ju ilus naiste naeratust näha, kui neile lilled viisid?
Ei olnud naeratust. Öeldi, et tema pärast polnuks vaja.
Eks ta teab, et need ei tulnud südamest, vaid nö kohusetundest viisid. Ilmselt on teie suhted ka muidu halvad. Loomulikult sellises olukorras lilled ei rõõmusta. Ära järgmine kord vii, siis pole vähemalt vaja vinguda, et pead viima.
Viid - oled süüdi, ei vii - ikka oled süüdi. Naise loogika.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:53
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:43
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 11:28 Küll on Eesti meeste latt madal. Peab ennast suureks õnnistuseks naistele, et vähemalt ei peksa. Õudne.
Ära ainult minu järgi Eesti mehi hinda.
Ja ma ei pea end õnnistuseks naistele.

Mul pole probleem lilli kinkida, vaid minna poodi ja neid osta ja valida. Peab ju.
Kuule, aitab nüüd küll!
Sina ei ole siin küll mingi käsutaja!
Külaline

Minu meelest pole naistepäeval küll mingeid lilli vaja. Olen ise nõukaaegne väljalase ja mul seostub see päev samade emotsioonidega nagu kohustus 1. mai või suure oktoobrirevolutsiooni paraadil osaleda.

Minu meelest on seda päeva vaja pigem nt USA Texase osariigi naistel, kuna neilt võeti hiljuti abordiõigus ära. Või Afganistani naistel, kes kannatavad Talibani vägivalla all. Või Iraani naistel. Või muudel sellistel. Eestis ei tunneta ma küll kuidagi, et mul naisena oleks vähem õigusi kui meestel.
Külaline

No tule eile meile, kõigepealt peab õnnelik olema, et mees ei peksa ja siis veel taevast tänama, et ta lilli toob? See on absoluutne miinimum, mida kaaslaselt oodata, mitte mingi kõrge latt.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 18:27 Minu meelest pole naistepäeval küll mingeid lilli vaja. Olen ise nõukaaegne väljalase ja mul seostub see päev samade emotsioonidega nagu kohustus 1. mai või suure oktoobrirevolutsiooni paraadil osaleda.

Minu meelest on seda päeva vaja pigem nt USA Texase osariigi naistel, kuna neilt võeti hiljuti abordiõigus ära. Või Afganistani naistel, kes kannatavad Talibani vägivalla all. Või Iraani naistel. Või muudel sellistel. Eestis ei tunneta ma küll kuidagi, et mul naisena oleks vähem õigusi kui meestel.
Kust otsast meil siin kõik korras on? Me elame ilmselgelt väga meestekeskses ühiskonnas, kus lapsed, kodu ja vanurite hooldamine on naise rida. Naine oma ametipostil on vähem tõsiselt võetav kui mees ja tema sõna on väiksema kaaluga. Naised teenivad endiselt samal ametikohal sama kvalifikatsiooniga mehega võrreldes vähem. Naised kannatavad koduvägivalla all oluliselt suuremas kaalus kui mehed. Naised on kõvasti stereotüpiseeritud oma välimuse pärast. Kui kantakse meiki või paljastavamaid riideid, siis ikka ja ainult meeste jaoks, kes arvavad, et kõike tehakse nende pärast ja neil on õigus suhtuda naistesse nagu lihatükkidesse turul.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 19:53
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 18:27 Minu meelest pole naistepäeval küll mingeid lilli vaja. Olen ise nõukaaegne väljalase ja mul seostub see päev samade emotsioonidega nagu kohustus 1. mai või suure oktoobrirevolutsiooni paraadil osaleda.

Kust otsast meil siin kõik korras on? Me elame ilmselgelt väga meestekeskses ühiskonnas, kus lapsed, kodu ja vanurite hooldamine on naise rida. Naine oma ametipostil on vähem tõsiselt võetav kui mees ja tema sõna on väiksema kaaluga. Naised teenivad endiselt samal ametikohal sama kvalifikatsiooniga mehega võrreldes vähem. Naised kannatavad koduvägivalla all oluliselt suuremas kaalus kui mehed. Naised on kõvasti stereotüpiseeritud oma välimuse pärast. Kui kantakse meiki või paljastavamaid riideid, siis ikka ja ainult meeste jaoks, kes arvavad, et kõike tehakse nende pärast ja neil on õigus suhtuda naistesse nagu lihatükkidesse turul.
Ja kuidas see koju toodud nätsutatud nelk seda asja muudab?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2025 16:42
Külaline kirjutas: 09 Mär 2025 19:53

Ja kuidas see koju toodud nätsutatud nelk seda asja muudab?
Kuidas sinu nätsutatud nelk siin praegu sellesse kommentaari puutub, mis ei räägi sõnagi lilledest?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist