Metsad on maasikaid täis

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Metsmaasika teevad kibedaks seemnetes olevad parkained. Mitte blenderdada, vaid kahvliga õrnalt puruks litsuda, kuid isegi siis hakkab seemnete sisu maitset rikkuma. Värskelt parimad!
Muulukad on metsmaasika sugulased, valmivad kohe peale metsmaasikaid. Metsast pole ma neid kunagi leidnud, küll aga päikesele avatud pangapealsetelt. Maitselt ülihead. Söön neid koos nn kannaga, mis kangekaelselt marja küljes kinni on. Mandrilt pole leidnud, saartelt küll ;).
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Juul 2026 15:58 Metsmaasika teevad kibedaks seemnetes olevad parkained. Mitte blenderdada, vaid kahvliga õrnalt puruks litsuda, kuid isegi siis hakkab seemnete sisu maitset rikkuma. Värskelt parimad!
Muulukad on metsmaasika sugulased, valmivad kohe peale metsmaasikaid. Metsast pole ma neid kunagi leidnud, küll aga päikesele avatud pangapealsetelt. Maitselt ülihead. Söön neid koos nn kannaga, mis kangekaelselt marja küljes kinni on. Mandrilt pole leidnud, saartelt küll ;).
meil metsas mandril kasvasid küll, aga ainult ühes kohas, kohta ma muidugi ei reeda, niigi vähe neid seal :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline