Sa nagu üldse lugeda ei oska või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:18Ei saanud aru. Kui mees suudab sinu ära rahuldada ja tähelapanu pöörab siis võib ta ka teistega magada. Kas sain õigesti aru? Või sul pole vahet kes kellega ja kuipalju magab. Magad sina ja magab mees ja ongi nn avatud suhe.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:03 Petmine pole ok, aga kui kokku lepitud, et avatud suhe, siis ei häiri, ise ei hooli teistest, aga kui mees tahab ja mina saan piisavalt seksi ja tähelepanu siis ei näe põhjust kadetseda
Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?
-
Külaline
-
Külaline
No eks mul on ka selleks õigus ja võimalik, et mingis olukorras kasutan, aga reeglina mul ei teki lihtsalt tõmmet teiste vastu, aga kui see mehe õnnelikuks teeb siis ei näe põhjust kadetseda kaKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:18Ei saanud aru. Kui mees suudab sinu ära rahuldada ja tähelapanu pöörab siis võib ta ka teistega magada. Kas sain õigesti aru? Või sul pole vahet kes kellega ja kuipalju magab. Magad sina ja magab mees ja ongi nn avatud suhe.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:03 Petmine pole ok, aga kui kokku lepitud, et avatud suhe, siis ei häiri, ise ei hooli teistest, aga kui mees tahab ja mina saan piisavalt seksi ja tähelepanu siis ei näe põhjust kadetseda
-
Külaline
Lohakad / lõdvad arvavad ikka, et nemad on kõikse targemad. Mina ka ei saa aru mida sa öelda tahad. Võibolla iha.ee lehel olijad saavad aru sinu imelisest väljendusoskusest. Seega kobi sinna.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:21Sa nagu üldse lugeda ei oska või?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:18Ei saanud aru. Kui mees suudab sinu ära rahuldada ja tähelapanu pöörab siis võib ta ka teistega magada. Kas sain õigesti aru? Või sul pole vahet kes kellega ja kuipalju magab. Magad sina ja magab mees ja ongi nn avatud suhe.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 19:03 Petmine pole ok, aga kui kokku lepitud, et avatud suhe, siis ei häiri, ise ei hooli teistest, aga kui mees tahab ja mina saan piisavalt seksi ja tähelepanu siis ei näe põhjust kadetseda
-
Külaline
Minu jaoks ei ole normaalne, teised tehku, mis tahavad, see ei ole minu asi.
-
Külaline
Mis normaalne? Kui oled vaba naine magad iga päev erineva mehega kui tahad. Kord nädalas erinev ei ole üldse probleem. Ja need kellega magan kui arvavad, et on mingi suhe siis see on nende probleem. Elu tuleb võtta rõõmuga ja niikaua kui võimalik. Kui kunagi mehele läehn pole ka midagi kahetseda.
-
Külaline
Kui vast iga nädal eri partner on, siis läheb liiale. Muidu korraga 2-3 partnerit samaaegselt näiteks poole aasta jooksul pole hull. Põhiline on see, et ise asja naudid ja et partnerid üksteisest ei saaks teada. Logistikat korraldada pole kõige lihtsam. Kunagi oli mingi teater, kus taksojuht pidas aastaid kahte naist. Nalja sai, kui asjad hakkasid kontrolli alt väljuma. Ugala etendus, Margus Tabor peaosas.
-
Külaline
Loodame siis, et su soov täide läheb ja kõik su tulevased kallimad sinu kõrvalt veel paari-kolme kallikest peaksid, kellega seksida ja muidu vahvad olla.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 16:25 Kui vast iga nädal eri partner on, siis läheb liiale. Muidu korraga 2-3 partnerit samaaegselt näiteks poole aasta jooksul pole hull. Põhiline on see, et ise asja naudid ja et partnerid üksteisest ei saaks teada. Logistikat korraldada pole kõige lihtsam. Kunagi oli mingi teater, kus taksojuht pidas aastaid kahte naist. Nalja sai, kui asjad hakkasid kontrolli alt väljuma. Ugala etendus, Margus Tabor peaosas.
-
Külaline
Nii on, meeste kui naiste seas. Erandid on üliharvad. Kes üks kord juba pettis, siis järgmised tulevad juba palju lihtsamalt.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 11:00 Ükskord lits. Eluaeg lits. Alati võib välja mõelda vanaduse miks just nii läks ja miks nii tehakse. Lits jääb litsiks.
-
Külaline
Ja kelleks see teise inimese lihakehaks nimetamine sind teeb? Minu arust väga madalaks inimeseks. Ja ise oled samasugune lihakeha selle teise jaoks, keda sa siin maha teeb. Ja milleks sulle truudus, et sellest üldse räägid. Sa ise pole ka ju truu, siis saadki samasuguseid. Igaüks saab sellised, keda ta väärib.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:30 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi. Siis on ta kui kõrvust tõstetud. Loomulikult ei tohi temalt küsimusi küsida, et kas sul on keegi või kas sa seksid veel kellegiga. Siis ta arvab, et kõik on kõige paremas korras ja mees totuke ei arva midagi. Ei saa millegist aru jne.
-
Külaline
Aga kõntsaks sõimamine on OK. Ise pole truu. Mis see siia puutub? Kellele ta truu peab olema? Küll aga saan aru, et siin tolereeritakse mitme partneriga seksuhetes olemist. ja kui see on naine siis kõik OK. Kuna mehed teevad kõik nii. Absoluutselt KÕIK.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 10:52Ja kelleks see teise inimese lihakehaks nimetamine sind teeb? Minu arust väga madalaks inimeseks. Ja ise oled samasugune lihakeha selle teise jaoks, keda sa siin maha teeb. Ja milleks sulle truudus, et sellest üldse räägid. Sa ise pole ka ju truu, siis saadki samasuguseid. Igaüks saab sellised, keda ta väärib.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:30 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi. Siis on ta kui kõrvust tõstetud. Loomulikult ei tohi temalt küsimusi küsida, et kas sul on keegi või kas sa seksid veel kellegiga. Siis ta arvab, et kõik on kõige paremas korras ja mees totuke ei arva midagi. Ei saa millegist aru jne.
-
Külaline
Täpselt nii ongi. Nii mees kui naine. vahet pole. Aga millest selline arvamus, et ainult mehed petavad. ja kuna petavad siis naistel on kohe moraalne õigus. Lausa kohustus ka samamoodi käituda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 10:48Nii on, meeste kui naiste seas. Erandid on üliharvad. Kes üks kord juba pettis, siis järgmised tulevad juba palju lihtsamalt.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 11:00 Ükskord lits. Eluaeg lits. Alati võib välja mõelda vanaduse miks just nii läks ja miks nii tehakse. Lits jääb litsiks.
-
Külaline
Miks sa isiklikult minu poole pöördud ja kujutad ette, et ma olen samasugune amööb oma põhimõtetlt kui sinusugune? MINA pole kedagi petnud, MINA ei ole lits ja seksiseiklused teen oma mehega. Aga su moraalne tase on jälestusväärne. Kuipaljudele inimestele sa haiget teed, oled kokku arvutanud?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:26 Tundub, et said pihta. Eks see koer kiunata kõige valjemini kes pihta saab. Kas tundsid ennast ära mõnes seiksluses. Seksi seikluses. Et arvasid, et oled oma seksiretkelt leitud mehele ainuke. Pärast tuli välja, et polnud. Mis siis, et ega sinagi ingel polnud, aga näe mees rsk pettis.Lits jääb litsiks nagu ütlesid. Selles on sul õigus.
Aga kas sa sellele pole mõelnud, et see mees ei petagi. Ta on vaba mees kes lihtsalt lõbutseb. Ja kõntsaks sõimamine näitab sinu taset. Kuidas sinu kohta öelda siis?
-
Külaline
Kõik oleks okei, ainuke asi, et kui lits hakkab teist litsiks sõimama, siis on naljakas. Aga see on paljudele liiderdajatele iseloomulik, et enda tegusid nad halvaks ei pea (sest neil on sada põhjust, miks nad nii teevad, naine jättis maha, naine pettis, plää-plää), aga teisi materdavad maha, kellel muidugi pole ühtki adekvaatset põhjust, vaid nad on lihtsalt litsid. Psühholoogias on selleks nimedki olemas, et enda käitumist nähakse kallutatult, enda jaoks leitakse situatiivsed põhjused, aga teised ongi sellised. Vähearenenud ja enda käitumist mitte analüüsida oskavatele inimestele väga iseloomulik.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:56Aga kui mõned mehed teevad ja mõned naised teevad, mis siis on? OK või mitte OK? Litse on mõlema soopoole seas, öeldi juba. Usu või mitte, ka truid mehi ja naisi on olemas, kelle elueesmärk ei ole võõrast liha skoorida ainult. Kas see on mingi väärtusega inimene või, kes nii teeb, ise ka ei mäleta, mitmega keppinud ja nimesidki ei tule meelde...Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:23 siin tolereeritakse mitme partneriga seksuhetes olemist. ja kui see on naine siis kõik OK. Kuna mehed teevad kõik nii. Absoluutselt KÕIK.
-
Külaline
Kuidas selline puhkuseromanss nagu seda siin nimetati kellegile haiget teeb? Kui kaaslane teada ei saa ongi ju kõik OK. Võib veelgi teha. Kui ei tea ei saa ka haiget. Üldjuhul kaaslane aimab aga ei tea täpselt.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:59Miks sa isiklikult minu poole pöördud ja kujutad ette, et ma olen samasugune amööb oma põhimõtetlt kui sinusugune? MINA pole kedagi petnud, MINA ei ole lits ja seksiseiklused teen oma mehega. Aga su moraalne tase on jälestusväärne. Kuipaljudele inimestele sa haiget teed, oled kokku arvutanud?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:26 Tundub, et said pihta. Eks see koer kiunata kõige valjemini kes pihta saab. Kas tundsid ennast ära mõnes seiksluses. Seksi seikluses. Et arvasid, et oled oma seksiretkelt leitud mehele ainuke. Pärast tuli välja, et polnud. Mis siis, et ega sinagi ingel polnud, aga näe mees rsk pettis.Lits jääb litsiks nagu ütlesid. Selles on sul õigus.
Aga kas sa sellele pole mõelnud, et see mees ei petagi. Ta on vaba mees kes lihtsalt lõbutseb. Ja kõntsaks sõimamine näitab sinu taset. Kuidas sinu kohta öelda siis?
-
Külaline
Mis sind neist paremaks teeb? Valetad ju sina. Miks üks lihakeha arvab, et ta on teisest lihakehast parem, keda korraks kasutatakse puhkuse ajal? Nemad savaad sinult seda, mida tahavad, sina neilt. Miks siis sina neid sõimad? Arvatavasti on see põlgus ka sügaval iseenda vastu, sest kes sopaga mängib, ise puhtaks jääda ei saa. Ju sa polegi paremat väärt, elus saab ikka seda, mida ära teeninud oled. Edu sulle su seiklustes, normaalne elu on midagi muud- paarisuhe, pere- see on see, mis jääb kõike lõpuks alles. Sinu seiklused... soojendavad südant eluõhtul?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:23 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi.
-
Külaline
Elu on näidanud, et mitte miski pole kindel. Paarisuhe ja pere eriti. Eks neid puhkuseromansse harrastavadki paarisuhtes olevad tegelased. Tegelased kelledel on kodus pere või kaaslane. Täpselt niikaua on pere kui asi mingil moel välja tuleb. Ja harrastavad nii mehed kui naised.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 12:13Mis sind neist paremaks teeb? Valetad ju sina. Miks üks lihakeha arvab, et ta on teisest lihakehast parem, keda korraks kasutatakse puhkuse ajal? Nemad savaad sinult seda, mida tahavad, sina neilt. Miks siis sina neid sõimad? Arvatavasti on see põlgus ka sügaval iseenda vastu, sest kes sopaga mängib, ise puhtaks jääda ei saa. Ju sa polegi paremat väärt, elus saab ikka seda, mida ära teeninud oled. Edu sulle su seiklustes, normaalne elu on midagi muud- paarisuhe, pere- see on see, mis jääb kõike lõpuks alles. Sinu seiklused... soojendavad südant eluõhtul?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 11:23 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi.
-
Külaline
Teema oli sellest, kas see on normaalne. Ise arvad ju ka, et see POLE normaalne elu? Või kuidas. Mis siis, et ise teed.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 12:47 Eks neid puhkuseromansse harrastavadki paarisuhtes olevad tegelased. Tegelased kelledel on kodus pere või kaaslane. Täpselt niikaua on pere kui asi mingil moel välja tuleb. Ja harrastavad nii mehed kui naised.
-
Külaline
Mul pole probleemi su eluviisiga, aga valetajad on halvad inimesed.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:30 Minumeelest on tore, et selliseid naisi on. Meestel valikuvõimalus laiem. vaheldus ka. Saab praktiseerida erinevaid kogemusi. Ja iga erinev lihakeha on vahelduse mõttes ju ka erutav. Kord kaks ikka. Loomulikult tuleb sellistele naistele jätta mulje, et sa oled mul ainuke ja ma teistega ei seksi.
-
Külaline
Aga naine võib valetada? Ahh õigus ta ei vastagi või hiilib vastusest mööda. Ja pealegi naisel on petmiseks põhjus. Alati on mõjuv põhjus. Kas see, et mees kodus on siga. Või tal polegi nn pärissuhet. Või midagi kolmandat. Ahjaa alati võib ka öelda, et tegelikult tunded said otsa ja oli vaimne vägivald. Või on kodus impo. Naine ei ole kunagi valetaja ega halb.
-
Külaline
Sa ise hiilid vastusest kõrvale ja oma vana plaat "aga naised...!". Ma küsisin, kas see on NORMAALNE elu, mitu sekspartnerit korraga? Kellele valetatakse, et ta on ainus? Mina tean, et see pole normaalse inimese käitumine. Ja sinu vastus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist