Aga ta ei jookse Yaya pärast. Ta ei kutsu Yayat tagasi, ei muutu ärevaks, kui Yaya lahkub. Ta muutub ärevaks ja hakkab paanikas PÕGENEMA, kui räägitakse liftist, elektrist, et see polegi saar.Guest kirjutas: ↑22 Dets 2025 17:24 Noormees jookseb paanika tõttu, sest ta saab teistest kiiremini asjadest aru. Ka tema positsioon kaob ja Yaya on ohus.
Viimati nähtud film, mida tõesti nautisite
-
Külaline
-
Külaline
Ta jookseb oma postisiooni pärast, et takistada tsivilisatsiooni leidmist. Kuna ta on kogu filmi jooksul nõrk ja passiivne kuju, siis ta ei ta isegi, kuidas olukorda lahendada, ta on paanikas.Guest kirjutas: ↑22 Dets 2025 17:32Aga ta ei jookse Yaya pärast. Ta ei kutsu Yayat tagasi, ei muutu ärevaks, kui Yaya lahkub. Ta muutub ärevaks ja hakkab paanikas PÕGENEMA, kui räägitakse liftist, elektrist, et see polegi saar.Guest kirjutas: ↑22 Dets 2025 17:24 Noormees jookseb paanika tõttu, sest ta saab teistest kiiremini asjadest aru. Ka tema positsioon kaob ja Yaya on ohus.
-
Külaline
Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
-
Külaline
On ka tehtud filme, millel on erinevad lõpudKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2025 22:38 Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
Kellele siis miski meeldib. Lugesin ühest, kõik lõpud YTst leitavad.
-
Külaline
See vist on jah popp tänapäeval, et lõpp jäetakse selliseks, et igaüks saab seda enda jaoks mõelda selliseks nagu ise tahabKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2025 22:38 Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
-
Külaline
Kurb lugu, et see Yaya näitleja suri samal aastal ära, kui film välja tuli.
-
Külaline
Suri tühise bakteri tõttu, sest tal ei olnud põrna!Guest kirjutas: ↑23 Dets 2025 10:21 Kurb lugu, et see Yaya näitleja suri samal aastal ära, kui film välja tuli.
-
Külaline
Kõik oskavad guugeldada, ära muretse.
-
Külaline
Ma eile üritasin vaadata " A Star is born". Polnud näinud. Igati kiidetud ja auhinnatud film. Gaga ja meespeaosaline ka meeldivad muidu. Aga no poole pealt panin ära, sest oli nii uinamuina igav 
Vaatan Kanal 2 pealt The Sommerdahl Murders. See on laupäeva õhtuti. Tegelikult on see seriaal, aga eks ta ole sarifilm, nii et filmi alla läheb küll. Mõned osad on tõesti õnnestunud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist