Viimati nähtud film, mida tõesti nautisite

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:24 Noormees jookseb paanika tõttu, sest ta saab teistest kiiremini asjadest aru. Ka tema positsioon kaob ja Yaya on ohus.
Aga ta ei jookse Yaya pärast. Ta ei kutsu Yayat tagasi, ei muutu ärevaks, kui Yaya lahkub. Ta muutub ärevaks ja hakkab paanikas PÕGENEMA, kui räägitakse liftist, elektrist, et see polegi saar.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:32
Guest kirjutas: 22 Dets 2025 17:24 Noormees jookseb paanika tõttu, sest ta saab teistest kiiremini asjadest aru. Ka tema positsioon kaob ja Yaya on ohus.
Aga ta ei jookse Yaya pärast. Ta ei kutsu Yayat tagasi, ei muutu ärevaks, kui Yaya lahkub. Ta muutub ärevaks ja hakkab paanikas PÕGENEMA, kui räägitakse liftist, elektrist, et see polegi saar.
Ta jookseb oma postisiooni pärast, et takistada tsivilisatsiooni leidmist. Kuna ta on kogu filmi jooksul nõrk ja passiivne kuju, siis ta ei ta isegi, kuidas olukorda lahendada, ta on paanikas.
Külaline

Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 22:38 Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
On ka tehtud filme, millel on erinevad lõpud 😃
Kellele siis miski meeldib. Lugesin ühest, kõik lõpud YTst leitavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 22:38 Kurat, tehakse filmile lõpp, millest igaüks saab isemoodi aru. Selline jama mulle üldse ei meeldi. Tahaks ikka saada ühest arusaama, mis lõpuks sai.
See vist on jah popp tänapäeval, et lõpp jäetakse selliseks, et igaüks saab seda enda jaoks mõelda selliseks nagu ise tahab 😀
Külaline

Kurb lugu, et see Yaya näitleja suri samal aastal ära, kui film välja tuli.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Dets 2025 10:21 Kurb lugu, et see Yaya näitleja suri samal aastal ära, kui film välja tuli.
Suri tühise bakteri tõttu, sest tal ei olnud põrna!
Külaline

Guest kirjutas: 23 Dets 2025 22:15
Guest kirjutas: 23 Dets 2025 10:21 Kurb lugu, et see Yaya näitleja suri samal aastal ära, kui film välja tuli.
Suri tühise bakteri tõttu, sest tal ei olnud põrna!
Kõik oskavad guugeldada, ära muretse.
Külaline

Ma eile üritasin vaadata " A Star is born". Polnud näinud. Igati kiidetud ja auhinnatud film. Gaga ja meespeaosaline ka meeldivad muidu. Aga no poole pealt panin ära, sest oli nii uinamuina igav 🥲
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Vaatan Kanal 2 pealt The Sommerdahl Murders. See on laupäeva õhtuti. Tegelikult on see seriaal, aga eks ta ole sarifilm, nii et filmi alla läheb küll. Mõned osad on tõesti õnnestunud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist