Millised on ilusad mehed?
-
Külaline
Mulle meeldib Paul Walker. Välimuselt, ma mõtlen. Ma just nimelt kirjutasin olevikus.
-
Külaline
Lihtsalt ei tunne huvi ajaloo, kultuuri ja kirjanduse vastu.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2025 15:01Lihtsalt olen alati huvi tundnud ajaloo, kultuuri, kirjanduse jpm vastu.
Ei teeks ka sulle paha üht-teist teada.
Mida head see mulle annaks.
See annaks sulle laiemad oskused maailma mõista. Ajalootundmine on oluline, et mõista ja isegi ette näha ühiskonnas toimuvaid protsesse. Kultuur ja kirjandus annab sulle inimesetundmise.
-
Külaline
Bla-bla-blaaaa
-
Külaline
Kui huvi pole, siis ei ole.
Kui sul on siis lase käia.
Mind huvitavad muud asjad.
-
Külaline
Mudijad, blogijad, sodijdKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2025 18:45Mind huvitavad muud asjad.
-
Külaline
Kui kellelgi need huvid, siis las olla. See nende asi.
Sul tundub, et ei tohiks olla. Oledki selline irvitav teiste üle?
-
Külaline
Ma olen nõus sellega. Ma üks nendest, kes ilma häbita ütles, et ei tea toda Prantsuse näitlejat. Aga see ei tähenda, et ma ajalugu ei tea ja niisama dum-dum olen.
Ma olen väga suur raamatute lugeja noorest peale. Kooli ajal kõik klassikalised kohutslikud sai läbi loetud hea meelega. Nüüd tõesti väikelapse kõrvalt on soiku jäänud lugemine aga ma pean ennast siiski üsna hea silmaringiga inimeseks.
Vb tõesti mõjutab see, et ma ole 36. Kõik mis kooli õpetati, ka külge jäi. Lisaks olen ka ise omast huvist erinevaid valdkondi uurinud.
-
Külaline
Mina pean ikka selle meie oma Urmas Viilmaa ära mainima.
Selline sõbralik ja meeldiv välimus, ilus hääletämber, sümpaatne ka inimesena.
Selline sõbralik ja meeldiv välimus, ilus hääletämber, sümpaatne ka inimesena.
-
Külaline
Ma olin 80ndatel alles laps, aga ma mäletan hästi, kuiväga ta mulle välimuselt meeldis. Ja mitte ainult mulle. Mu paar aastat vanematel sugulastel olid toaseinad tema pilte täis kleebitud.
Mina olin siis ka laps, ja ma arvasin muusikavideo põhjal, et tema ongi see naine (!) kes tiiskanti laulab (Tegelikult oli see Bohlen)
Üleüldse hindan ma Bohlenit rohkem, sest tema oli geenius ja aju MT taga.
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Jubedad juuksed
-
Külaline
Aga mulle just meeldivad. Ma ei kannata lakutud välimuse ja nuditud peadega mehi, meeldib selline loomulikult ja looduslikum välimus.
-
Külaline
Lihtsalt lahe mees. Taani näitleja.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist