Milline näeb välja minuvanune naine?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe.

Jutu järgi ma pakuks sinu vanuseks 65 eluaastat. Tõesti näed 15 aastat noorem välja? Nooruslikud inimesed on ka olemuselt ja jutult nagu tatikad :lol: :lol: Sinu puhul seda märgata ei ole.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Jah, näen nii palju, või isegi 20a noorem välja. Aga jutuga on see asi, et IQ on väga kõrge (olen ta ära mõõtnud), seepärast jääb mulje, et oma vanusest vanem.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Nov 2025 18:04 Jah, näen nii palju, või isegi 20a noorem välja. Aga jutuga on see asi, et IQ on väga kõrge (olen ta ära mõõtnud), seepärast jääb mulje, et oma vanusest vanem.
Hahaahaaaa :lol: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Külaline

Guest kirjutas: 29 Okt 2025 23:34
Külaline kirjutas: 28 Okt 2025 22:55 Kuidas ma saan näha, millised näevad välja minuvanused naised?
Saan aru, et küsimus tundub tobe, ja kas mul siis sõbrannasid pole jne. Aga vat, mulle sellest paarist näitest ei piisa. Tööl on peast mutid, nemad pole ka head näited. Vahest mõne inimesega suheldes vaatlen ja püüan ära arvata tema vanust.
Millised näevad välja ja kuidas käituvad, riietuvad minuvanused naised?
Kui vana sa oled? Mina sain just 50 ja mind absoluutselt ei huvita, millised minuvanused naised välja näevad. Kui sul on peas muremõtted, et äkki sa ei näe piisavalt hea välja, siis peaksid endalt küsima, et miks. Pole mõtet ennast teistega võrrelda.
No palju õnne, pai sulle. Kas ei tohi niisama huvi tunda, või peavad kõik inimesed samade asjade peale mõtisklema? Kas kõik mõtted peavad olema kindla tagamõttega?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 19:33 https://howolddoyoulook.com/
Ma toppisin sinna eile huvipärast arvutist erinevaid pilte. Suuremas osas annab vastuse umbes 10a noorema vanuse, vanematel inimestel vahe suurem, noorematel väiksem: nt 60a juubilarile pakkus vanuseks 49, ülikooli lõpupildil olevale 26a noormehele vanuseks 18. Samas sama juubilari 50a juubeli pildile pakkus vanuseks 52.
Külaline

See näitab puhast jama, valisin Kristjan Porti pildi (65) ja ütleb et 47 aastane.

Pilt
Külaline

kristjan-port.png
Külaline

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 15:28 See näitab puhast jama, valisin Kristjan Porti pildi (65) ja ütleb et 47 aastane.

Pilt
Näebki ju 47 välja.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

No 47 ei näe, liiga palju kortse, aga 55 võiks küll pakkuda. 65 ei näe.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Nov 2025 15:47 No 47 ei näe, liiga palju kortse, aga 55 võiks küll pakkuda. 65 ei näe.
Keskmine Eesti 47.a. mees näeb palju hullem välja.
Külaline

55 aastaselt ei ole juuksed hallid, tema nii tervislik mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 16:52 55 aastaselt ei ole juuksed hallid, tema nii tervislik mees.
40+ on mehed hallid.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 17:53
Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 16:52 55 aastaselt ei ole juuksed hallid, tema nii tervislik mees.
40+ on mehed hallid.
Mul on tuttav(mees), kes on 39(4 kuu pärast 40) ja poolenisti hall on ta juba mõned aastad. Geneetiline. Ema ja isa läksid tal ka üsna varakult halliks.
Külaline

Mu mees 52 ja pole mingit halli. Hakkasin vaatama seda teemat lugedes, enne pole nagu vaadanudki. Täitsa tuhkblond mees, isegi meelekohtades pole halli. Ise sama vana ja täitsa hall. Värvin muidugi.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kristjan näeb noorem välja, aga mitte 47, pigem jah umbes 55-57. Mul mees 55, ei ole üleni hall ja näeb umbes samasugune välja, kui vaadata miimikakortse ja naha toonust.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 14 Nov 2025 22:46 Kristjan näeb noorem välja, aga mitte 47, pigem jah umbes 55-57. Mul mees 55, ei ole üleni hall ja näeb umbes samasugune välja, kui vaadata miimikakortse ja naha toonust.
Vanad te siis olete? Mees on 55 jeeerum
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 14 Nov 2025 23:10
Nõiamoor kirjutas: 14 Nov 2025 22:46 Kristjan näeb noorem välja, aga mitte 47, pigem jah umbes 55-57. Mul mees 55, ei ole üleni hall ja näeb umbes samasugune välja, kui vaadata miimikakortse ja naha toonust.
Vanad te siis olete? Mees on 55 jeeerum
Mina olen 47 -jeerum jah :D. Eks ma kunagi olen noorem kahh olnud..... :D
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 14 Nov 2025 23:33Mina olen 47 -jeerum jah :D. Eks ma kunagi olen noorem kahh olnud.....
Ära räägi :shock:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Ära võta kaalus juurde, hoia ennast mõõdukas vormis, peida hallid juuksed/habe, ära mingil juhul riietu "vanusepõhiselt". Siis ei muutu sa mutiks või vanameheks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline