kaua võtad?KollaneBanaan kirjutas: ↑07 Veebr 2026 16:01 Mounjaroga esimesel paaril nädalal olid hooti väga tugevad peavalud. Hiljem ei ole kõrvaltoimeid olnud.
kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed
-
Külaline
-
Külaline
appi - avastasin uue kõrvatoime. paari nädala eest ostis mees nädalavahetuseks veini - maitsesin, polnud suurem asi. eelmisel nädalavahetusel mõtlesin, et ostaks veidi napsu. ostsin absolut curandi ja apelsinimahla. maitses jälgilt. siis hakkasin mõtlema, et ootoot. leidsin paar teadusartiklit, kus sellist kõrvaltoimet täitsa mainiti
kas kellelgi teisel ei ole?
-
Külaline
On küll see ka jah, aga läks üle. Samas nii palju kui enne küll ei joo.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 18:00 appi - avastasin uue kõrvatoime. paari nädala eest ostis mees nädalavahetuseks veini - maitsesin, polnud suurem asi. eelmisel nädalavahetusel mõtlesin, et ostaks veidi napsu. ostsin absolut curandi ja apelsinimahla. maitses jälgilt. siis hakkasin mõtlema, et ootoot. leidsin paar teadusartiklit, kus sellist kõrvaltoimet täitsa mainitikas kellelgi teisel ei ole?
Kaalu alandavad tabletid - https://nuvialab.com Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:06, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Olen kasutanud nii Ozempicut kui Mounjarot (-10mg) mingeid kõrvaltoimeid peale 20kg kaalulanguse pole olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline