kaaluravimite REAALSED kõrvaltoimed

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

KollaneBanaan kirjutas: 07 Veebr 2026 16:01 Mounjaroga esimesel paaril nädalal olid hooti väga tugevad peavalud. Hiljem ei ole kõrvaltoimeid olnud.
kaua võtad?
Külaline

appi - avastasin uue kõrvatoime. paari nädala eest ostis mees nädalavahetuseks veini - maitsesin, polnud suurem asi. eelmisel nädalavahetusel mõtlesin, et ostaks veidi napsu. ostsin absolut curandi ja apelsinimahla. maitses jälgilt. siis hakkasin mõtlema, et ootoot. leidsin paar teadusartiklit, kus sellist kõrvaltoimet täitsa mainiti :D kas kellelgi teisel ei ole?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 18:00 appi - avastasin uue kõrvatoime. paari nädala eest ostis mees nädalavahetuseks veini - maitsesin, polnud suurem asi. eelmisel nädalavahetusel mõtlesin, et ostaks veidi napsu. ostsin absolut curandi ja apelsinimahla. maitses jälgilt. siis hakkasin mõtlema, et ootoot. leidsin paar teadusartiklit, kus sellist kõrvaltoimet täitsa mainiti :D kas kellelgi teisel ei ole?
On küll see ka jah, aga läks üle. Samas nii palju kui enne küll ei joo.
kepolle
Kontakt:

Postitus Postitas kepolle »

Kaalu alandavad tabletid - https://nuvialab.com Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:06, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Olen kasutanud nii Ozempicut kui Mounjarot (-10mg) mingeid kõrvaltoimeid peale 20kg kaalulanguse pole olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline