Miks tal peaks häbi olema? Iga inimene maksab ise oma auto ja kinnisvara. Mina tema kinnisvara ja auto eest ju samuti ei maksa.
Miks 50+ naised mõistuse kaotavad.
-
Külaline
-
Külaline
Mees sinu juures ka ei maksa midagi. Elab ju sinu juures.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:33Miks tal peaks häbi olema? Iga inimene maksab ise oma auto ja kinnisvara. Mina tema kinnisvara ja auto eest ju samuti ei maksa.
Teenused ostad sisse sina. Kõik maksad sina.
Kui palju te teised naised sedasi tahaksite?
Mees tuleb teie koju niimoodi elama?
-
Külaline
Minu juures ei ela mitte kedagi, ma elan üksi.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:54Mees sinu juures ka ei maksa midagi. Elab ju sinu juures.
Teenused ostad sisse sina. Kõik maksad sina.
Kui palju te teised naised sedasi tahaksite?
Mees tuleb teie koju niimoodi elama?
-
Külaline
Sa see visiitsuhtes. Siis jah, et igaüks ise maksab.Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 16:57Minu juures ei ela mitte kedagi, ma elan üksi.
-
Külaline
Kui ta elaks koguaeg siin, laseksin tal maksta ainult meie mõlema toidukulu, mingeid muid arveid küll mitte.
-
Külaline
Aga tundeid tema vastu on või ei ole? Kas tema sinuga tahaks püsivalt koos elada?Külaline kirjutas: ↑11 Apr 2026 17:33Kui ta elaks koguaeg siin, laseksin tal maksta ainult meie mõlema toidukulu, mingeid muid arveid küll mitte.
-
Külaline
Mis see sinu asi on?
-
Külaline
Muidugi on, me armastame teineteist väga. Tõenäoliselt kolime kahe aasta pärast kokku. Ausalt öeldes meeldib meile mõlemale üksi elada, koos oleme ja elame nädalavahetustel ja puhkuste ajal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Metskits ja 5 külalist