Mida teie teeksite Lähis-Itta lõksu jäänuna?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 15:28
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 14:41Kedagi ei huvita su nõmedad naljad. Inimene rääkis siin, et ta üritaks eralennukit üürida, nende renditasud olid eile üleval ja need olid 350 000.
350 000 tugriku eest allatulistatud saada on kuul.
Põhiline, et imikud oleks kaasas.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 14:03
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 12:29
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 09:59Sinu lapsed siis noorena reisida ei saanudki? Meie kolmene on käinud juba 15-s riigis, ei kujuta ette, et käiks ise reisidel ja jätaks muudkui lapsed kurvalt koju.
Ja viieselt on tal sellest nii kopp ees, et nutab hüsteeriliselt, kui kuskile jälle vedama hakatakse...
Teine ongi viiene, see ei jõua ära oodata, kuhu jälle saaks. Vahepeal pakib oma kohvrit ja ütleb, et sõidab Saksamaale.
Ma saan aru, mida sa öelda tahad, aga äkki kaalud ka varianti, et on olemas ka selliseid lapsi, kellele meeldib reisida ja see ringi trallimine ei mõjuta absoluutselt. Ma esimese lapsega oleks koguaeg saanud reisida aga vot teine on küll igast väiksemast asjast häritud ja tal peab olema kindel päevakava(on hetkel 2.5a) ja väiksema pärast ma ei olegi kusagil hetkel eriti veel kaugel käinud.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 14:41
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 14:35
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 14:24Ma ei ole kindel, kas ma raatsin selle koha eest 35-50 tuhat maksta, olukord pole nii tõsine. Sinna lennukisse sa üle 8-10 inimese ei pane.
Mina lähen Cristiano Ronaldo privadžetiga (väärtus: 61 miljonit). Vanaema võtan kah kaasa.
Kedagi ei huvita su nõmedad naljad. Inimene rääkis siin, et ta üritaks eralennukit üürida, nende renditasud olid eile üleval ja need olid 350 000.
Ja see inimene, kes eralennukist rääkis, ei teinud nalja, loomulikult :D
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:39

Mina lähen Cristiano Ronaldo privadžetiga (väärtus: 61 miljonit). Vanaema võtan kah kaasa.
Kedagi ei huvita su nõmedad naljad. Inimene rääkis siin, et ta üritaks eralennukit üürida, nende renditasud olid eile üleval ja need olid 350 000.
Tegi või? Kamba peale on see 350 000 maksta ok, kui on vähegi jõukamad inimesed. Nagu öeldud, muutub mingil hetkel raha ebaoluliseks, kui kaalul on elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:32
Guest kirjutas: 03 Mär 2026 15:28
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 14:41Kedagi ei huvita su nõmedad naljad. Inimene rääkis siin, et ta üritaks eralennukit üürida, nende renditasud olid eile üleval ja need olid 350 000.
350 000 tugriku eest allatulistatud saada on kuul.
Põhiline, et imikud oleks kaasas.
Sa said ikka kõvasti pihta. Lälluta nüüd 2 nädalat oma imikuid ja vanainimesi nagu katkine grammofon.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:44Sa said ikka kõvasti pihta. Lälluta nüüd 2 nädalat oma imikuid ja vanainimesi nagu katkine grammofon.
Sina ju oled siinne põhilällutaja. Mine eralennukit rentima, šuu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:39Ja see inimene, kes eralennukist rääkis, ei teinud nalja, loomulikult :D
See on see 16 mehega investor. Või oli see 16 lapsega, ei mäletagi enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:43Tegi või? Kamba peale on see 350 000 maksta ok, kui on vähegi jõukamad inimesed. Nagu öeldud, muutub mingil hetkel raha ebaoluliseks, kui kaalul on elu.
Rentigu parem kamba peale üks korralik pommikindel kelder.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 15:39

ei teinud mingit nalja. kui elu ikka ohus on, käiks päris suur osa inimesi selle mõnekümnetuhandese piletiraha välja.mina sealhulgas.
Külaline

Nii õrnakesed oletegi? Kohe vaja eralennukit ja teab mida. Ma kasutaks seda kui võimalust elu seikluseks läbi Saudi-Araabia mis iganes sõiduvahendiga, mis annab organiseerida. Nagu ma juba varasemalt vastasin.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:50
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:43Tegi või? Kamba peale on see 350 000 maksta ok, kui on vähegi jõukamad inimesed. Nagu öeldud, muutub mingil hetkel raha ebaoluliseks, kui kaalul on elu.
Rentigu parem kamba peale üks korralik pommikindel kelder.
See tundub okei olevat.
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 16:33 Nii õrnakesed oletegi? Kohe vaja eralennukit ja teab mida. Ma kasutaks seda kui võimalust elu seikluseks läbi Saudi-Araabia mis iganes sõiduvahendiga, mis annab organiseerida. Nagu ma juba varasemalt vastasin.
Mul tuli su juttu lugedes kohe see video ette, kus 2 Taani ja Norra tüdrukut rändasid läbi Maroko ja neil lõigati kõri läbi ja mängiti peaga jalgpalli. Oli mul vaja seda näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:46
Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 15:44Sa said ikka kõvasti pihta. Lälluta nüüd 2 nädalat oma imikuid ja vanainimesi nagu katkine grammofon.
Sina ju oled siinne põhilällutaja. Mine eralennukit rentima, šuu.
Oled sina alles ebameeldiv inimene. Näed loe, eestlased olid valmis 8500 eurot nägu endale tagasisõidupiletit ostma, Pariisi pileteid müüdi 85 000 euroga. Ja siis on sinusugusel naljakas.
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... t-juhusest
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 16:33 Nii õrnakesed oletegi? Kohe vaja eralennukit ja teab mida. Ma kasutaks seda kui võimalust elu seikluseks läbi Saudi-Araabia mis iganes sõiduvahendiga, mis annab organiseerida. Nagu ma juba varasemalt vastasin.
Soovitaksin kaamelit!
Külaline

Odavam oleks olnud mõelda mõne nädala eest, kas tasub ikka minna, kui USA lennukikandja Iraagi poole teele asus.
Nii sõgedatest, kes praegusel ajal Lähis- itta ronisid, mul eriti kahju ei ole.
Külaline

Küll nüüd ilmub kangelaslugusid sealt pääsenutelt.
Külaline

Mis meie kaise :lol: :lol: ministrist saanud on, kükitab Omaanis või?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 17:45
Guest kirjutas: 03 Mär 2026 16:33 Nii õrnakesed oletegi? Kohe vaja eralennukit ja teab mida. Ma kasutaks seda kui võimalust elu seikluseks läbi Saudi-Araabia mis iganes sõiduvahendiga, mis annab organiseerida. Nagu ma juba varasemalt vastasin.
Soovitaksin kaamelit!
Kaameli seljas olen matkanud küll. Aga nii pikk matk poleks selle elukaga otstarbekas. Ikka miski motoriseeritud sõiduvahend peaks olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mär 2026 18:16Mis meie kaise :lol: :lol: ministrist saanud on, kükitab Omaanis või?
Infot mitteomav või sellest mitte arusaav kaitseminister on Omaanis jah
https://www.ohtuleht.ee/1152425/kaitsem ... etid-saada
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mär 2026 15:53
Guest kirjutas: 03 Mär 2026 15:39

ei teinud mingit nalja. kui elu ikka ohus on, käiks päris suur osa inimesi selle mõnekümnetuhandese piletiraha välja.mina sealhulgas.
Praegu ei ole mingid elus ohus, võtke vabalt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Kirile ja 8 külalist