Onu Heino

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minul tuttavat Heinot ei ole, aga alati häirib see heinotamine, kohe meenuvad meie kunagised lugupeetud kultuuritegelased. Nüüd mingi narkar mõnitab nende nime.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 12:08
Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 11:57
ma olen kõva kõrgharidusega (meedik) ja mu tutvusrungkond on üldjoontes sama.
Mul on tutvusringkonnas kaks arsti (omavahel sugulased) ja paraku on nemad minu tutvusringkonnast ainukesed, kes onu-heino nalju teevad.
Ma arvan, et paljud meedikud said aru kellest jutt on.
Külaline

Sellest arusaamiseks ei pea isegi meedik olema. :lol:
Külaline

Paar lugu Heinolt
https://www.youtube.com/watch?v=2tY57TYnr9w
https://www.youtube.com/watch?v=o4M5Uo_cT_w
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 10:57
Egalitaar kirjutas: 14 Juul 2024 02:57 "Tujurikkuja" onu Heino'd on muidugi paroodia. Reaalses elus on neid ka kohatud: seksistid, ropud, labased, rahvaliku huumoriga. Naistele lähevad muide peale. Siin on paradoks...et sellised Heinod, kes loogiliselt võttes peaksid vastassugu eemale peletama, neid hoopis tõmbavad.

Ma küll ei kujuta ette, millised on need naised, kellele Heinod 'peale lähevad' ja keda Heinod tõmbavad. Minu tutvusringkonnas selliseid naisi ei ole.
Aga minu tutvusringkonnas jällegi on selline klassikaline onu Heino, generatsioonist X, kellele naised peale lähevad sedavõrd, et tal on maailm lapsi täis, kõik erinevate naistega, aga endisel naudib naisteküti elu. Kui sul oleks õigus, siis peaks ta intsel olema, aga ta ei ole. Kolleeg oli onu Heino, abielus ja laste isa. Lugupeetud inimene, muide. ;) Tegelik elu on teistsugune kui sina tahad või ette kujutad. Ja teiseks: armastus või tunded ei ole mitte alati ratsionaalsed...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts ja 6 külalist