Aga maksa see programmeerimine siis kinni. Tasuta asja nõuda veits kummaline, keegi peab selleks tööd tegema. Palju lihtsam on ühe klikiga äöra kaotada külalised ja ongi asi vonksis. Ebameeldivad kasutajad saad enda jaoks blokeerida ja ongi kõik hästi. Aga siis ei saa sa muidugi ise enam trollida a'la et mina pole see kellele vastasid, mina alles tulin jne paroolid.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 12:20Loomulikult oleks teemasisesed ajatemplid hea lahendus, sellele ma ei vaidle üldse vastu. Nii saab adekvaatselt vastata õigele käole, kui selleks vajadus peaks olema.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 12:14Ega ei pea tõesti. Paljusid asju ei peaks. Paraku reaalsus on see, et nii juhtub ja seda hakatakse tegema. Perekoolis juba ammu tõestatud. Ning seetõttu on parem eos selliseid asju vältida, mis tähendab, et ühe teema sisesed ajatemplid oleks igati OK, aga üldine kasutajanimede avalikustamine viib foorumi kiire hukuni.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 12:09Miks peab osatama, et "sa ju ütlesid seda juba eelmises teemas"? Nüüd on uus teema ja sellel, mida keegi eelmises teemas ütles pole mingit tähtsust. See on puhas kius ja katse endale mitte meeldiv kasutaja sel moel eemale peletada.
Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Minugi poolest. Kui külalised ära kaotatakse jään foorumit nimelisena kasutama. Lihtne.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 12:38 Palju lihtsam on ühe klikiga äöra kaotada külalised ja ongi asi vonksis. Ebameeldivad kasutajad saad enda jaoks blokeerida ja ongi kõik hästi. Aga siis ei saa sa muidugi ise enam trollida a'la et mina pole see kellele vastasid, mina alles tulin jne paroolid.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Miks sa nüüd nimelisena ei kirjuta juba?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Siin saab ka siis kiusata, kui ei esine nimelisena. Vahepeal üks tüüp vaatas alt, kes on online ja hakkas muudkui ühte nime kiusama ja mõnitama, kuigi see inimene pole nimelisena midagi postitanudki.
-
Külaline
Vahel kirjutangi. Mõnedes teemades vastan teadlikult nimega, et näha, kas läheb samasuguseks kiusuks või ei.
-
Külaline
Minu arust on siin ainult üks troll - Revolver. Ja tema on hetkeseisuga foorumist eemaldatud. Rohkem ma siin trolle ei ole näinud. Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 01:07 Pigem on siiski probleem trollides, kelle nõmedaid ja halvustavaid kommentaare ei eemaldata. Trollil lastakse möllata ja üks teema teise järel tuksi keerata. Vilets modereerimine ühesõnaga.
-
Külaline
Jah, minu arust on praegu täitsa okei, kui see mees on eemaldatud. Midagi pole viga.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37Minu arust on siin ainult üks troll - Revolver. Ja tema on hetkeseisuga foorumist eemaldatud. Rohkem ma siin trolle ei ole näinud. Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 01:07 Pigem on siiski probleem trollides, kelle nõmedaid ja halvustavaid kommentaare ei eemaldata. Trollil lastakse möllata ja üks teema teise järel tuksi keerata. Vilets modereerimine ühesõnaga.
-
Külaline
Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 01:07 Pigem on siiski probleem trollides, kelle nõmedaid ja halvustavaid kommentaare ei eemaldata. Trollil lastakse möllata ja üks teema teise järel tuksi keerata. Vilets modereerimine ühesõnaga.
-
Külaline
Ma tahtsin just sama kirjutada. See inimene veab seda "16 aastat noorema mehega naist" siia foorumisse kaasa juba selle algusest alates. Ei ole mina siin ühtegi sellist kasutajat kohanud.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12 Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.
-
Külaline
Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 01:07 Pigem on siiski probleem trollides, kelle nõmedaid ja halvustavaid kommentaare ei eemaldata. Trollil lastakse möllata ja üks teema teise järel tuksi keerata. Vilets modereerimine ühesõnaga.
-
Külaline
Sama. Ja alati läheb ka. Ilmselt seetõttu, et nimelisi siin väga vähe ja siis jääb kõik meelde. Mida samas tegelikult eriti pahaks panna ei saagi.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 13:16Vahel kirjutangi. Mõnedes teemades vastan teadlikult nimega, et näha, kas läheb samasuguseks kiusuks või ei.
On mul endalgi teatud väheste kasutajate kohta jäänud mingid detailid meelde.
-
Külaline
Viimasel ajal kirjutab vähem, selles mõttes on õigus, et mõni polegi märganud.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:06Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37
Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.
-
Külaline
Just! Tahtsingi seda lisada, et ta viimasel ajal kas kirjutab palju vähem või on ta lõpuks ometi aru saanud, et tema käitumine ei ole viisakas ja on sellepärast tagasi tõmmanud.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:18Viimasel ajal kirjutab vähem, selles mõttes on õigus, et mõni polegi märganud.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:06Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12
Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.
-
Külaline
Aga Reddit ju vägagi toimibtaivopalm kirjutas: ↑06 Juun 2026 23:52 Minu arvamus. Ma vaataks pilti isegi pisut laiemalt, mitte ainult selle konkreetse foorumi kontekstis.
phpBB tüüpi ja ka muid platvorme kasutavate vana kooli foorumite aeg on äkki läbi saamas?
Tulevad mingid uued suhtluskanalid peale, mis võtavad kasutajad nö omale või siis noorem põlvkond ei saa sellest foorumikultuurist hästi aru?
See ei ole ainult selle foorumi probleem. Ka teistes foorumites on viimastel aastatel näha kasutajate loidust postitamisel. Ma nimeliselt foorumeid ehk ei nimetaks, aga kes käib teistes foorumites, see võib sedasama märgata. Reisifoorum, meestefoorum, paar autoteemalist foorumit- toimub sama. Üks sõjaasjandusest rääkiv foorum on vähe elavam. Mingid foorumid, mis viis või kümme aastat tegutsesid on üldse ukse kinni pannud ja hingusele läinud. Nii et jah probleem on laiem minu arvates.
-
Külaline
Nüüd on ju see AI. Siingi tihti heidetakse ette, et miks AI-lt ei küsi või ei googelda. Inimesed on ilmselt nii laisaks muutunud, et ei viitsi enam isegi foorumites sõna võtta üle 2 lause.
-
Külaline
Äkki oli siis põhjust, tundud seda väga isiklikult võtvat, puges sulle kuidagi väga naha alla. Mis ta sulle tegi, et sa seda nämmutad ja nämmutad ja rahu ei saa?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:06Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37
Üks lihtsalt väga vastiku iseloomuga naisterahvas on ka (see, kes alati oma rikkuse ja noore mehega uhkustab), aga ta ei trolli, vaid on niisama nõme ja teisi halvustav, aga temast saab kerge vaevaga mööda vaadata.
Mitte tolereerimine ei peaks tähendama seda, et igas suvalises teemas kellegi kunagisi teisi halvustavaid või lihtsalt nõmedaid postitusi ikka ja jälle meelde tuletada. Minule tundub selline käitumine ebaviisakas ja õel. Märkuse võiks teha vaid konkreetse postituse juurde ja siis eluga edasi minna.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:06Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 15:12Minu meelest oled hoopis sina vastik õelusekott ja koolikiusaja, sest ma näen kordi ja kordi vaid sind seda väitmas, mitte teda sellest kirjutamas.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 14:37
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Üks põhjus on kindlasti ka see, et seda siin võrreldakse koguaeg "vana hea" perekooliga. Mõnes mõttes arusaadav, sest Perekool oli pika ajalooga.
-
Külaline
Minu arust on siin juba pikemat aega kaks hullu. Üks on see, kes alati kirjutab lühilausetega ja iga normaalse vastuse peale hüüab, et raudselt tehisaru vmt. Ei vasta teemasse, ei analüüsi, lihtsalt korrutab iga vastuse peale ühte ja sama. Ja siis on mingi teine imelik, et alati räägib mingit täiesti teemavälist juttu. Nt selles päikeseprillide teemas hakkas vahele kirjutama, et ei, klaasid ei olegi tegelikult klaasid; klaaside tehnoloogia on selline ja nende tüübid sellised. Sellest ei saa üldse aru, mis point tal on. Aga mõlemad on väga tüütud, küsimustele ei vasta, arutellu midagi tarka ei lisa, lihtsalt jahuvad, venitavad ja segavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline